she just couldn't resist

Jag som var så stolt över mig själv att jag lyckats ställa tillbaka dygnet till iallafall "OK", går och somnar vid halv sex och sover fyra jävla timmar! mooorrrrrr! Hoppas jag lyckas somna relativt tidigt endå jag får trötta ut mig som fan. Men det är ju bara ta sig en titt på läxhögen så får man huvudvärk haha.. fatta att det snart är över. Jag är grymt stressad över mina betyg! Okej jag ska inte klaga på dom, men jag förut accepterade jag inte ett G och nu är jag lättad ifall jag slipper kompletera något för högre betyg. Men vad ska man göra när man är skoltrött och verkligen inte orkar? Men jag ska fixa detta, har lite mer än en månad på mig.. Nu tror jag att jag färgar håret eller nåt, lite mer blondt. Varför inte hehe?


CIAO


Vadstena

Jag har varit i Vadstena en gång i mitt liv, det var förra veckan. Jag var ner och hälsade på Carro :) Man åker förbi en massa köping på bussresan som tar lite mindre 4 timmar. Nyköping, Norrköping & Linköping till exempel. Hålan gränsar till Motala. I Vadstena har de vatten, Konsum, två bankomater och två krogar. En polisstation också, som bara har öppet några timmar en dag i veckan, värt! Jag tänkte springa och fixa bildbevis haha men det glömde jag bort.. tog inte mycket bilder alls faktiskt! Men jag har några stycken som jag tänkte dela med mig :)


Carro & Alex - Vadstenabor, ursprung Uppsala & Gbg


Emil "Ruben" - tvättäkta Vadstenare.. ?


Elin tvilling (jag) - besökare i Vadstena v.12


Dai (uttalas som två vokaler) med jycke - Vadstenabor


Juha - Motalasnubbe, ursprung Suomi


Den redan nämnda Alex & gansterkatten Baloo



Sen så fanns det inte så många fler bilder tyvärr :( Nu har ni sett lite av folket iallafall, förträffligt inte sant? Och så har ni ju sett mitt fina Vadstenamärke jag hade på axeln (japp, det är nästan väck nu!) Fångade inga bilder på miljön heller, men det var inte så mycket att se Vadstena är väldigt litet :P På sommaren kan jag tänka mig att det är  ett jättemysigt ställe!

Så vad gör man i Vadstena? Jadu. Carro & Alex pluggar, därför de är bosatta där och därför det ens träffat varandra. (Fuck nu spårade jag från ämnet haha, men jag suddade det jag skrev ^^) Jag som besökare fick testa gå igenom en stad på lika mycket som en kvart, till exempel. Om man är sugen på ett glas (eller en tallrik) finns Valvet, ägaren är superschysst! Det är en resturang med soft atmosfär. Om man vill fortsätta festen efter stängning så finns jag. Haha skoja, men Hörnet finns bara runt hörnet! (Om jag minns rätt? Kommer bara ihåg att vi plötsligt var där haha) sen om man inte är nöjd får man kirra efterfest. Men så kör man ju alltid? :)

Vad mer finns det att säga? Bussen man tar sig dit med går från Stockholm och heter Blåklintsbuss, gulligull! Haha. Nej. Det jag kan säga om Vadstena är att den håller en mycket värdefull skatt i sina ägor, och det är min Caroline. Hon är det bästa med Vadstena, helt klart!!!


Men visst klarade jag mig bra? Fattar du inte - klicka här!


när man tar katten vid hornen

Jag lyckades somna innan tolv igår! Tack vare att jag inte sov något natten innan haha, nu kanske 'mitt dygn' är på rätt spår för allmännheten? haha nu ska jag göra klart det jag började med igår, sen åka till skolan och fortsätta med den lilla grejen jag fixar där :) När jag kommer hem ska jag fan i mig ta tag i mitt lilla rum så att det blir superstädat och massa snyggt ;) Linda kommer ju hit så ska försöka tömma det på katthår haha! Nu kallar frukost & dusch, hörs!


helt utmattad

fan vad duktig jag har varit nu, behöver verkligen sova snart..

 

Peace & Love 2009.. saknar sommaren!

 

åh! imorgon ska jag skriva Vadstena-inlägget, promise!



hemligheter hiho

Jag håller på med ett litet projekt, det är hemligt ^^
men jag ba gnistrar av glitter kan jag säga :D
mer får ni inte veta just nu :)


skolan e ju lagom rolig



d y g n a r n

Yep, that's mey! Haha jag har dygnat tre dagar i rad nu (misslyckats de två dagarna innan men idag ska jag lyckas för nu har jag kaffet på min sida! att jag inte tänkte på det innan?) och ska baka scones till familjefrukosten om några minuter :) städat lite har jag gjort med, och chattat med Sara och Elli, mina grisar i Thailand <3 Efter min vackra frukost tänker jag ta mig en promenad till solariet sen till skolan! Haha och Carro vann rubrik-'tävlingen' och ämnet blev Vadstena! De ska väl gå rätt så bra haha, spenderade hela förra veckan där så ni kommer till och med få några foton á la Elin ^^, nej. Scones var det. Och lite ägg. Apelsinjuice. Kaffe!

HABBAHABBAHABBA!!!!


obligatoriskt fält

Åh det här med rurbriker.. det är inte riktigt min grej. När jag bloggar så vet jag ju inte vad jag ska skriva förns jag skriver det, och sätta rubrik som sammanfattning när allt jag kladdar ner är en egentlig salig röra av massa ting och ingenting? Undra hur det skulle vara att sätta rubriken först, och helt följa det ämnet. Klarar jag det? Den första som kommenterar får välja ett ämne som jag ska skriva om och så kan ni önska mig lycka till också :)

Jag har beställt en studentklänning idag också! Från Nellys. Innan hittade jag en sjuuukt snygg som jag hade tittat på innan, så precis när jag skulle beställa kom jag på att både Linda & Lea har beställt en sån! Haha pjuh, men ändå drygt för då vare bara att leta igen :P Men nu har jag en på väg. Får se hur den är, den var fin på bild i alla fall :)

Nu ska jag kolla film eller nåt, kanske städa rummet?


lite vadstena

 


& fråga mig inte vad jag har gjort för jag har ingen jävla aning
det ser lite bättre ut nu iaf, det lila börjar försvinna och bli gult istället
KYCKLING! hah, sen har det typ runnit ner eller vad fan man ska säga
resten av blåmärkena får ni icke se, pallar inte ta kort på alla haha

sover alla eller?


have no regrets?

Blir galen på mig själv, känner för att bita sönder fingrarna bara för att hjärnan ska fokusera smärtan nån annanstans och sen fortsätta. Bara fokusera på annat, må dåligt över annat. Tro att det är okej sen minsta lilla grej så ramlar hjärtat ner i magsäcken och blir till skit. Det största problemet är ju att jag absolut inte förstår. Och ingen förstår. De två viktigaste organen samarbetar inte och att man ska fatta sina beslut med hjärtat eftersom det inte blir lika förvirrat som huvudet? Om hjärtat mår dåligt blir väl besluten det också. Det är dags att släppa och jag hittar inte sättet. Slå mig. Misshandla mig, få mig att hata dig. Jag förstår verkligen inte.


boh-ya!



missade hela semi-veckan men det vare värt! fyra raka, bra jobbat grabbar! :*
så den femte april kommer mina älsklingar hem från thailand och finalspelet börjar!

 



RAPE

blogg-rape! MOAHAHA


vi kör en dygnare

Så jag orkar dra mig till skolan imorgon. Sitter hemma hos Oet och spelar Tekken (hah bull, jag kramar mitt saknade facebook...) Ni ska se min axel också, haha.. den e mäkta vacker men jag har ju hört att lila är vårens färg? Ska väl dra mig hem snart när Oets pills börjar verka :) Har saknat bloggen faktiskt.. SKOJA. Eller? U'll never know maha ;D Rastlös tjej hiho jag börjar bli övertrött!! Efter en veckas party kliar det lite i rumpan. Upp och hoppa liksom?! Baaah nu chillar vi ett tag. Ska ta och rota bland snubbens bilder,



CIAO


google har alltid rätt



Hahaha! När det blev fel så blev det rätt, på nå sätt, ändå ;*



ELIN ÄR HEMMA

Åkte kvart i två idag, kom hem lite innan åtta. Det tar sin tid haha men ooouf va det var värt. Missade bussen gjorde jag också, nästan haha! Känns bra, så bra, att få komma iväg ett tag och bara glömma verkligheten för att faktiskt sakna den lite. Men jag saknar Carro redan men vi ses ju snart :) Nu ska jag chilla lite, men ni vet att jag lever iallafall haha!

CIAO


trust - takes seconds to destroy.

what are words if you really don't mean them when you say them? Första dagen i Vadstena har varit intressant, hah! Nu drar jag. CIAO


snart så!

Jag tror Marre fattar ;) den 13e april iaf!! Wiho, nu blir det smörgåstårta för min del :D



I love the sun 'cause I love my glasses

 

Godmorgon alla superhärliga sommarmänniksor!

Igår blev ju inte dirket som jag planerat, om man kan säga att inte gör något är att faktiskt planera, men det blev utgång såklart. Jag kan inte sitta själv en hel helg, klart jag kan ta det lungt (haha) men då vill jag ha sällskap.

Fame blev det, med Becka & the crew! Patrik var  där med sin tjej och polare med, sen kom Timmy dit också :) Jag tog det lungt ändå, en öl köpte jag själv sen fick jag en öl och smirnoff ice av Timmie. Supershysst! Så jag mår rätt bra idag mja haha :) Vid halv två drog vi till donken och käkade innan vi drog till bussen hem :)

Kanske drar ut på äventyr sen också om det går som jag vill det. Men det måste det göra annars vet jag inte vad jag tar mig till alltså. Behöver detta so bad. Så det får bli så nu haha. Ingen gillar en grinig Elin, ni som haft oturen att möta henne i värsta humöret vet vad jag menar haha :P Nu ska jag äta lite sen packa? Hah ;)



CIAO









smygreklam


OET



you're on a place where I just can't go

Bara för jag är helt awesome (& totally wierd) så har jag sommarkläder på mig idag! Tills jag ska ut vill säga haha lite för kallt om det skvätter snö på mina bara ben va. Idag mår jag bättre också så sjung hallelujah! Ska träffa Timmy lite senare sen så snacka Ida om att hon ville ses idag också :) det blir nog en vit helg tjiho hiho! Inte för att det kanske räknas så värst mycket eftersom jag var sjuk igår och ska fira min morbror imorgon på hans hem så vill helst inte vara bakis liksom, men aa. Vit helg :D Nu kokar mina ägg.


CIAO


sömntutis

Men godmorgon på er eller nåt. Haha har sovit i 4 timmar typ, död tjej. Ida hade ringt som en galning haha och skickat typ tio sms :P Mamma väckte mig så jag fick äta lite. Nu ska jag nog sova igen är helt slut. Fan för sjukdomar, får se vad jag har denna gång. Förmodligen förkylning.. happ ciao ciao mina rara.


En lärarinna frågade sin klass


-Vad är det som är brunt, bor i skogen och äter gräs?
-En älg! sa lille Olle glatt.
-Rätt, sa fröken men det kunde ha varit ett rådjur också.
-Vad är det som är grönt och hoppar i gräset? var frökens nästa fråga till klassen.
- En grässhoppa, sa stora Linnéa!
- Rätt, sa fröken, men det kunde ha varit en groda också.
Då reste sig Anders upp och sa.
-Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen och litet och mjukt när hon tar ut det?
Fröken gick fram till Anders och slog till honom på kinden.
- Rätt tänkt, sa Anders, men det kunde vart ett tuggummi också!


dagens ungdom, ha ha.


lite text kanske

Åh ska jag skriva av mig? Jag kan ju berätta om veckan eller nåt. Men den har inte varit så fartfylld Ida har hängt vid min sida alla dagar utom denna. Vi har chillat fisken eller vad fan folk säger. Jag tycker det låter konstigt så de e säkert fel haha. Så har jag sökt jobb också men det verkar inte ljust, hur fort ska de höra av sig? Och så har vi kollat upp en grej och jag är s i c k l y lättad! Praktiken har inte gått så bra.. jag vet inte riktigt vad det är som händer haha men det lutar väl åt att jag också hoppar av. Jag kan inte tolerera att bli hunsad omkring som en liten myra, ni vet dom som får mycket arbete gjort och inte kan säga ifrån? Haha eller... åh vad händer idag då? Ikväll kanske snarare.. jag vill nog bara ta det lilla lugna ändå har känt mig krasslig igår och idag. Ser fram emot en dunderförkylning! Nu ska jag sova, godnatt! Haha skoja. Jag är fett rastlös och allmänt knasig i huvet.

CIAO


annan ögonfärg, eh ja tack!

 

tänk om jag hade haft bruna ögon, fan va kattigt liksom



standing soldier


In the end, it's not going to matter how many breaths you took,

but how many moments that took your breath away



dagens fynd!



I'm totally in love



photoshoot med ida

haha väldigt seriösa bilder på mig (y) här får ni en :)



tillsammans é vi oslagbara

Först tappade jag min tur. Sen min tro, mitt hopp & min kärlek. KÄNNS JU TOPPEN! Men det är ju inte ett moln så långt ögat kan nå så hoppet om sommar kanske hittar tillbaka till mig? Woupwoup mer kaffe till folket! Hahah jag e hyperlihyperdyper yäää hiho.. fett jobbig chey. Snart blir det promenad med käre Ida (som inte läser min blogg) och hon kom precis in från rökmolnet och utbrast "Jag har fotat våren Elin!" Det vill jag också göra. Får ta med mig kameran och fota allt som hör våren till, vill säga upptinat bajs och hala pölar. Några tussilagos lär ju inte ploppat än som man (iaf jag) säger! Nä nu kör vi, snart äre helg! Puss på nosen eh ja!


it just happend and you snapped

Haha, nu vill jag ha en ny blogdesign igen. Jävla tur att jag vet hur man fixar det själv annars hade det varit fett jobbigt!!!! Vill ha den superenkel, inte för att den är speciellt avancerad just nu då men jag vill ha den så clean som möjligt. Vet inte om det är riktigt jag dock (hah inte för att jag är 'smutsig' om det tolkas så) men de visar sig väl hur jag trivs med det. Kanske blir lite för tråkigt för att matcha lattjiga jag? hahah mjaa ;) Imorgon ska jag nog dra mig i kragen och söka jobb, yep!


CIAO


Love is when the other person's happiness is more important than your own


ofta du sover

Ge mig lite sömn? Eller trötthet kanske man säger? Vad vet jag? haha, redigt med frågor såhär sent/tidigt. Trevligt. Näfan varför får jag inte sova för? Grubblarn numero uno. Jag kan ju slänga upp lite bilder från helgen, förfan!

fredag.








lördag.








söndag.


Haha Niklas va jävligt kamerakåt, med på nästan varje bild (y)
Pallar inte slänga upp alla bilder nu, kanske på fejjan senare :)
Nu ska jag tvinga mina ögonlock att slockna, hörs imorgon!


CIAO


bloggfri helg.


Niklas säger det rätt bra.

Har knappt suttit vid datorn ett dugg denna helg, fett jävla skönt endå! Men man får ju lite kli i fingrarna haha när det kommer till Facebook och mailen :P Helgen har varit dunder i alla fall, i fredags jobbade jag ett tag innan vi drog ut, och självklart glömmer jag mitt leg hos Becka så jag fick springa tillbaka till hennes lägenhet men jag missar bussen så var på tanken hem men så ringer Carro och säger att jag ska komma till Baren Baren så kvällen löste sig tillslut endå :) Igår drog jag och Carro hem till Niklas och 'chilldrack' haha drog i oss två plattor.. najs de :p nu ska jag kolla på Solsidan, fick låna första säsongen av Nickepicke :D

CIAO


do you party like a rockstar?

Ikväll blir det utgång mina damer & herrar, bitches & hoes! Haha skoja.

Jag ska käka bara sen åker jag till Beckaboo och dricker rosé med underbara peeps!

Talk 2 u later, kiss on the nose!



dags för en lista!

Snodde den av Princess yes!


Du heter: Elin Ulrika Therése Eriksson
Smeknamn: Från Lelle av morfar till Elon i högstadet och Elleh i början av gymnasiet. Nu är det bara Elin, och drottningen ;)
Låt som när du är ledsen sörjer till: iff e så många (haha..) Men Candleburn, Tears in Heaven, Almost Lover
Beroende av: Mina vänner är mitt syre
Vad tror folk om dig? Haha fan vet ju du bättre än jag.
Stämmer det? Yepp!
Vad får du oftast komplimanger för? Mina nära ser min insida, annars äre mest bröst & ögon haha

Hur imponerar man på dig? Endast om man varit till månen. Nej, som Lea skrev: ä r l i g h e t
Brukar du skratta för dig själv? hahaha, varje dag

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Varför det?"

Var bor du? Uppsala

Trivs du där? Ohja det gör jag, men å andra sidan vet jag ju inte så mycket annat haha har aldrig bott nån annan stans

Hur svarar du i mobilen? Haha olika hela tiden, men mest "Aa hallå?" tror jag?

Vem ringde du senast? Pappa, hihi

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: (de va inte pappa dårå) Bara massa vanligt snack, update om livet osv :)
Antal timmar sömn inatt: Åh, tror jag äntligen fått sova mina 8 timmar!

Sov du ensam: Me n my computah

Brukar du komma i tid: Jag är en tidsoptimist och kommer alltid vara, endå stressar jag typ hela tiden och fattar inte hur det riktigt går ihop..

Hur känner du dig nu: Typ, lite sjuk tror jag :o
Vanligaste färg på dina kläder: I'm a rainbow?

Vad tycker du om fötter: Jag ser ner på dom

Vad saknar du: Sara & Elli....

Hade du en bra kväll igår: Jo helt okej, lugn & trött :)

Favorit dryck på morgonen: Te. kaffe för energi, men tea, I love!
När brukar du oftast gå och lägga dig: runt midnatt men somnar vid 2,3,4 :(

Är du blyg? Haha mja beror på, men skulle nog säga nej endå.
Sysslar du med någon idrott: Nope
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hur kan man älska nån man inte känner? A t t r a k t i o n kallas det

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ouff ta en pungsmäll för att veta hur det känns

Är du nöjd med ditt liv: I love the people in it, men allt i mitt liv är ju inte det ultimata.

Är du bortskämd: Nepp.
Vad gör du i morgon: Är förmodligen bakfull och köar utanför Flustret

Vad är det värsta du vet? Dishonesty. Hatar när folk ljuger, jag kan alltid ta sanningen.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Mina vänner är definitionen av vänskap.

Vad är det finaste du fått? En tvillingsyster ♥
En speciell dag du minns: Men det finns ju så många palla välja

Du samlar på: Solglasögon haha, fast många såg sin sista stråle förra sommarn ;/

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om det inte är extremt så håller jag det för mig själv
När grät du senast: Hm, lite igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en jaccusi :D

Vill du gifta dig: Jaaa tror det
Vill du ha barn: Ingen anar hur mycket

Är du musikalisk? Nja, kan plinga lite på piano haha

Vad dricker du helst när du är törstig: Kolsyrat vatten släcker törsten bäst (:

Bor dina föräldrar tillsammans: Yepp

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Vem har inte?

Biter du på naglarna: Nejsh inte längre, gjorde typ i låg & mellanstadiet

 

Saftigt va?



wounded

Lilla Nala har brutit tån :( inte konstigt att hon haft så ont i tassen min lilla bäbis! Haha jag gjorde ju också illa foten på kryssningen, slog i ovansidan stenhårt i metallkanten på trappan - sadly, I was not drunk.. och så har jag fortfarande ont i handen hahah e lite blått tillome. Men skylla sig själv e de enda man kan göra ju ;) Nu har jag käkat lite, imorgon bär det av till skolan sen så siktar kvällen mot utgång hihoo! Pussen

 

 

Haha sötan, hon gillar inte att åka bil :P



arrest my mind

Idag hurrar vi för ännu en natt med endast tre timmars sömn & dag med tolv timmars arbete. & media kommer ju vara där så då måste man försöka vara snygg med, faan kommer inte gå! Nala ska till veterinären ikväll också vilket jag förmodligen missar. Men hoppas det går bra för min lilla misse.. Nu blire frulle!

CIAO


brinn i cancergrillen

shit vad jag måste sola!
ser ni hur bruna de är eller, 4 veckor kvar dessutom..


Nu ska jag sova. Upp igen om typ 4 timmar yippikiyey m f.
Önska mig lycka till imorgon, lär behöva det haha....


fett cool

 

den här ska jag ha i min framtida hemmabar ;)



jag är iallafall ingen sjusovare

Inte när man vakar efter tolv, ju, haha. Inatt fixade jag Andreas blogg :) vet inte om han sett den än men hoppas han blir nöjd! Ska träffa snubben om ett tag och leka ska bara duscha och käka frukost. Hörs senareeee,

CIAO


haha folk hade elin-feber igår. är van med mina cirkus 20 läsare/dag.


put me to work

Oj va statistiken styr mot skyn idag. Haha säkert bara en såndär endags-grej :P Jag kom precis hem ialla fall, eller för typ en kvart sen. Har fått jobba 13 timmar idag! Är helt slut i benen och fötterna plus att jag sovit endast tre timmar gjorde dagen outhärdlig.. fyfan. Och trodde vi skulle få ledigt imorgon men icke. Vi blev bjudna på jättegod lunch i alla fall men det var klockan tolv, och så när man kommer hem så såtr det ingen mat på spisen.. Nu väntar jag på att Marielle ska komma hit och hon frågade precis om hon ska köpa med sig glass, svar ja haha :D mums, det förtjänar jag för dagens slit. Haha på praktiken får man inte jobba mer än åtta timmar om dagen, men vad ska man göra? Bara å bita ihop..

Det här har vi fått pyssla med idag.
Allting låg i kartong, de flesta möbler skulle monteras ihop, alla smågrejer var inplastade och bubbelplastade. Sen så vare prismärkning på allting med! Helt jävla underbart...





Sen så är det slutgiltigt piff på tordsag innan pressen (alltså media) kommer!


men unge va gullig

 

men snacka om att de måste börja gömma posten när ungen blir äldre



it's not me, it's you

bara för att jag kan ta skit betyder det inte att jag vill

Tjenare folket! Idag har jag jobbat hemifrån, så jag fick sovmorgon :) Däremot har jag faktiskt börjat tröttna på denna rutin och jag hatar att det enda jag kan göra är att bita ihop.. jag är trött på fler saker i mitt liv, men vafan gör man. bara att tillslut orkar man inte bry sig så enkelt är det. Imorgon ska vi vara på praktiken halv sju i alla fall för att åka till Stockholm och bygga upp montern till mässan. Kommer jobba ungefär 12 timmar tror jag han sa. Kulkul superkul. Haha ja jag ska inte prata nåt mer om detta blir på surt humör!

Åh min lilla misse har gjort illa tassen så hon haltar och har sig :( tycker så synd om henne, hon kan inte ens gå hon hoppar på ett bakben.. borde ta henne till veterinären.


Nu ska jag kolla på film, Just friends heter den och går på TV1000 om ni är interested hiho!

CIAO


studentkryssning





Se alla bilder


hemma från havet

En helg att minnas! Haha hur mycket man minns egentligen, fast jo, det gör man :) Orkar egentligen inte skriva upp allting som hände haha men ni kommer få bilder i alla fall! I nästa inlägg, eller nåt. Nu ska jag äta popcorn och dricka cola ;) puss


raise your glass if you are wrong

in all the right ways

STUDENTKRYSSNING idag, som ingen har missat hoppas jag? Grymt jävla igång iallafall, taggar till max och Carro kommer hit snart! Dags att packa kanske? hahah jag e ju känd för att vara ute i sista minuten (om man nu skulle kunna vara känd för det vill säga) men jag chillar bara pååå haha kanske därför jag måste stressa vareviga dag.. hm. NU BLIR DET FRUKOST! Sen kommer Carro :D puss på er stackare som inte är på båten med mig ikväll, ni andra får en high five!


SOMMAR!

haha I wish...



fredag den fjärde

Vaknade för ett tag sen, har duschat och ska käka frukost innan jag bär mig av mot praktiken. Efter så möter jag och Becka upp Carro så åker vi hem till Soffalajnen för käk och massa tjejmys! Carro sover hos mig ikväll, för imorgon äre studentkryssning!!!!! Skulle kunna göra en miljard utropstecken till, men bättre att lägga energin på själva äkta varan! Så taggad man kan vara då! Herregud va kul vi brudar kommer att ha! Och nästan alla av oss är singlar ;) Nu måste jag dra, ni får en vacker bild på mig när jag springer till bussen nån fylla tillbaka. Det är svårt att göra tre saker samtidigt!



fucking perfect to me

You're so mean, when you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head
Make them like you instead


Swedish Meal Time

Oet visade dessa galningar för ett tag sen. Shit asså! Jag garvar varje gång HAHAHA

Detta är deras senaste video


Swedish Meal Time


let's go black

Har inhandlat en ny svart skinnjacka idag! Och en svart kjol :) Det var halva priset på valfri vara på Cubus så jag fick båda två för endast 300 spänn! & äntligen har jag min mobil igen, hade ingen på hela igår (oh wow, men jag e fan beroende.) och fick den idag på eftermiddagen haha. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, och så taggar jag inför lördag i min ensamhet. Men alla taggar! Tjoho, en livsupplevelse väntar gott folk. Puss på nosen!


fuck blogg.se

Gah gjorde värsta inlägget som försvann, så nu orkar jag inte... men jag lever iaf!