det här rubrikfältet som är så jävla obligatoriskt


Åh hej världen. Börjar bli för sömnig för att fungera korrekt men tänkte slänga upp ett litet inlägg innan jag slocknar i min sköna säng. Idag har jag varit i skolan & på jobbet. Jag åt varken frukost eller lunch (för nej, jag hade faktiskt inte tid - för ja, som sagt, min säng är väldigt skön speciellt på morgonen) matten känns mer tilltalande än i måndags så det är ju positivt! Dock gick hela en och en halv timmes lektion åt till genomgång denna dag så det blir mycket att räkna hemma för att det ska sitta som en smäck! Tänker förbereda mig bättre inför detta provet än vad jag gjorde med förra. Visserligen fick jag bra betyg men det var för mycket slarvfel för att jag ska vara nöjd med min insats!

Och nu såhär på kvällens kvist fick jag veta att jag börjar jobba klockan nio istället för halv ett imorgon - pengar förvisso, men sovmorgonen då... haha äsch! :) imorgon blir det kul också för då blir det utgång, till lilla Red Room där jag hade en fin kväll för öhm typ 2½ månad sen (ni vet, ironi, kvällen jag blev misshandlad) men ska umgås med min fina fina vän Ellinor det var väldigt länge sen! Hennes pojkvän spelar så alla som vill kika förbi - gört! Jag är ju lyckligtvis ledig på fredag både från skola och jobb så det blir eventuellt kinarestaurang med lillsyrran & mamma :) Nä nu blev det så himla mycket text. Får skriva mer sen om vad som kommer i helgen ^^ Ha det bra nu ska jag Skypa lite med min barndomsbästis Marielle sen blire slaggen för mig! Puss

-----------------------------------------------------
MEN JUSTE!!!!!
Glömde ju.... Grattis till finalplatsen i IDOL André!
Helt sjukt, är verkligen glad för din skull och ska hejja på dig!
Puss & Kram.


det är inte du som är galen det är världen som är sjuk


Haha. Godmorgon till mig själv! Har varit vaken ett tag så nu blir det varma mackor till frukost, + mitt kaffekaffekaffe♥ Igår åkte jag hem till fina Becca och hade lika kul som vanligt! Haha asgarv till Torkel i Knipa och aaaw-moments till Lilla Sjöjungfrun. Så bjöd hennes pappa på kycklingtallrik! Så jävla gott, jag hade typ inte ätit nåt igår innan det så magen blev asglad, haha! Jag hade tänkt hinna med att kolla lite i matteboken nu innan jag jobbar men jag ooorkar verkligen inte. Så slutar jag halv åtta ikväll YAY för jag ska få vara med på föräldramötet på dagiset :P det går bra nu! Haha vikarie en dag sen fick jag tim-anställning, jag har inte ens utbildning x) men de e skönt att ha något att göra om dagarna! Nu återgår jag till Kapten Röd.

CIAO BLESSINGS.


fuck off and die!




Torkel i knipa med Bexxi nudå ;D


deri - what now???


Dagen har startat. Åkte in till skolan och fick tillbaka matteprovet - VG, jag är väl nöjd då :) men hahaha det nya kapitlet vi har börjat med... Derivata, (whattawhatta fuck?) Så komplicerat.. Förhoppningsvis förstår jag det bättre när jag får ta mig tid att gå igenom det haha :P åkte hem efter genomgången idag för jag är jättetrött och så ska jag jobba om nån timme så behöver ladda med koffein så jag orkar med de söta barnen :) Nu ska jag lyssna på musik och njuta av att göra ingenting för ett tag, puss på nosen!


back from the dead


Nu är jag snart vid liv igen. Fredags blev mycket för mycket, men det var kul! Åkte till Vittulsberg och: Niklas & Elina har förlovat sig! Grattis raringar, så GLAD för er skull! Så det blev lite dricka för att fira och kortspel och brasa :) Bilderna ligger på Facebook. Igår så vaknade jag där typ halv fem på kvällen så kom pappa och hämtade mig. Mormor och morfar var på middag men jag hade verkligen ingen ork till att vara social så jag sprang upp, förintade mitt illamående en gnutta och sov. Sov sov sov ända till i morse.. och idag mår jag inte heller speciellt bra. Nåja. Imorgon äre skola & jobb som gäller. Byeee


elin fixar kåken!

 

Från i fredags hemma hos Niklas, I'm awesome!



you cannot read my mind so I'll write it down for you


Gårdagen.
Började med att jag försov mig bigtime! Jag vaknade exakt på minuten när bussen jag skulle ta in till skolan gick, så det var bara att slänga på sig kläder, borsta tänderna, sätta upp trollbollen till hår i en inte så charmig toffs och ta bussen som gick en kvart efter. Jag hade ju matteprov så ville verkligen inte komma försent men som tur var så hann jag precis ;) och det gick rätt bra faktiskt! Eller det kändes bra! Fast såväl när man har kommit hem så kommer man ju alltid på att man gjort nåt fel, så att hela skiten blir fel.. anyways! Dagen tog inte slut där.

Som jag tidigare nämnt så har jag ju fått ett litet schema på Lyckebo förskola, och igår så ville de ha mig där redan klockan 11 sharp! Knivigt, jag i stort sett sprang till bussen när provet var färdigskrivet och ringde Malin och bad henne koka en kanna kaffe så att jag snabbt skulle hinna springa in och hämta den (inte hela kannan då, duuh) sen ta samma buss tillbaka till dagiset. Ätit hade jag ju inte heller gjort men som tur var så fick jag lunch där.

Sex timmar senare var jag på hemgång, så hittar jag en miniräknare vid en busshållsplats! Den hade legat ute i regnet hela dagen men funkar fortfarande. Det var en sån där grafritanden räknare, exakt en sån som jag stressade för att hitta till min mattekurs. Som tur var så fanns det en etikett bakpå där det stod att den tillhörde Lundellska skolan i Uppsala så jag tänkte ringa dit idag och höra om jag ska posta den eller om jag ska åka dit med den (frågan är ju om jag har tid också..) Så det var väl gårdagens kommande goda gärning eller vad man säger.

När jag kom hem sen tillslut så var jag oerhört trött och jag somnade halv nio. Och jag vaknade för ett tag sen och kan inte somna om. Idag börjar jag ännu tidigare, klockan 8! Haha de kanske gillar min arbetsinsats? ;) Nu ska jag testa om ögonen vill slockna eller så tar jag mig en promenad och konstaterar att denna dag torsdag officiellt har börjat.

Hare bra kanin bättre!


el pelo rojo




varsågod massa text.


Igår så var jag vaken hela natten, kunde inte somna. Men sen blev jag så sjukt trött runt 7-tiden men det var bara att hålla sig vaken och åka till skolan. Tänkte att jag bara skulle vara med på genomgången och jobba hemma istället, så glad blev jag när vi inte ens hade någon genomgång♥ WASTE! När jag kom hem iaf så kokade jag massa kaffe och lagade mat som jag inte ens orkade äta sen somna jag, vaknade strax innan fem sen drog jag på en promenad med Timmy några timmar sådär. Han har gjort illa knät den klanten förmodligen slitit av en muskel :( sen kom jag hem, tittade på Idol, NCIS, sen försökte jag somna. Tror jag lyckades runt 2,3-tiden och nu sitter jag här och hostar och gör mig redo för småbarn. Jag har fått ett s.k. litet schema på dagiset så jag jobbar 12.30-15.30 mån-tors varje vecka en tid framöver. Det är inte så mycket jag vet haha men ändå skönt (har inte råd att tacka nej till jobb) och idag hade jag inte haft tid att jobba fler timmar eftersom jag har matteprov imorgon SÅ JÄVLA TAGGAD :D eller?.. Ekvationer och funktioner. Bör ju inte vara så svårt endel grejer är samma som från B-kursen. Fast å andra sidan så läste jag matte B i ettan på gymnasiet så de blir 1,2,3 år sen(?) bra att jag orkar räkna ut det haha! Nej men det är skönt vi har bara 2 prov sen nationellt på luciadagen :) nu måste jag få i mig frukost och kaffe och plöja igenom sammanfattningen och fördjupningen på matten sen blire barnarbete! Höhö. HEJDÅ!


håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar




Sitter och tänker på folk som kommer och går i ens liv. Såg den här på Facebook nu, namnet under blurret är irrelevant. Men vad får folk att göra val, vissa idiotiska, som de gör? Glömma bort att det är de riktiga vännerna som alltid kommer finnas kvar när allt blir tufft, som följer med en i fallet bara för att se till att man kommer upp igen. Jag vet inte om du läser min blogg längre, men jag har verkligen försökt släppa det du sa till mig för några dagar sen. Du beter dig som att det är jag som sviker dig gång på gång men du verkar ha glömt vem det var som svek förtroendet från början, "satte kniven i hjärtat", remember? Jag släppte det, en dum sak som inte påverkar någonstans hur mycket jag bryr mig om dig. Men när du bekräftade ett sarkastiskt påstående från mig när jag sa "om jag inte skulle höra av mig skulle vi aldrig höras mer." Hur kunde du ens hålla med mig om det haha... jag trodde aldrig att du skulle få mig att känna mig värdelös? Haha det var ju någon annans "jobb". Men en person som inte ser värdet i att hålla fast vid sina vänner har sina prioriteringar helt fel, och en sån person är ingen som jag kan kalla min vän. Jag tror nog att jag alltid visste att det skulle bli så här, du har ju märkt hur rädd jag varit för att förlora dig förut. Jag menar om du måste välja mellan mig och en annan, det är inte ens ett val. Familjen går alltid först. Det du tydligen inte förstått med mig är mina vänner är min familj. Jag vill inte förlora en bror. Så snälla skärp dig. För jag bryr mig. Då. Nu. Sen.


Du förtjänar inte ett skit i livet ifall du inte är redo att kämpa för det


Sitter hemma och tråkar, fryser. Imorgon är det helg igen! Tiden går så fort.. på onsdag har jag mitt första matteprov i matte C, så jag vill inte missa lektionen imorgon. Så jävla surt för om jag hade kunnat jobba imorgon hade jag haft jobb för idag och imorrn, men de ville ha samma vikarie båda dagarna. På lördag ser det ut att bli biomys iaf! Friends With Benefits har Princess bokat :) får se om jag har moneymoney bara. Men var så sjukt länge sen jag var på bio, sist var Harry Potter för 2 månader så man kanske har råd att unna sig? Nu ska jag räkna lite. Hare bra!


skön...T




with the music I die


Är ensam hemma just nu, jag älskar det! Längtar verkligen till jag har ett eget litet ställe där jag får spela min musik hur högt jag vill utan att nån klagar :) vilket jag gör just nu haha! Och ja, jag funderar starkt på när det är min tur att lämna nästet. Måste ju ha fast jobb bara, sen en lägenhet. Behöver man roomie? Egentligen inte väl, men jag gillar inte att vara själv allt för mycket ^^ jag är riktigt taggad på att ta mitt pick & pack haha, mormors bror har ju en lägenhet som bara står... en trea nära stan liksom, hur awesome?! Bra sugen alltså...



addera sedan känslan av att livet vart missär


I'm overthinking. After all, there is not even a thing to consider.

Jag funderar på att vara vaken hela natten men frågan är hur rolig matten kommer vara imorgon bitti i så fall. Har i alla fall massa tal kvar att räkna som jag skjutit upp för let's face it, det är inte kul haha :P Eller asså vafan. Det är inte speciellt svårt - jag bara orkar inte skriva och rita grafer och a) b) c) d) räcker det inte med en uppgift per uppgift? Ska fan åka till klagomuren. Nu ska pennan glöda - så får vi se om jag somnar innan, under eller efter mattelektionen imorgon. PUSS


Vattumannen v.37


Det romantiska har visst försvunnit ut ur ditt liv. Men du har det bra i alla fall så skäm bort dig själv med skönt hemliv. Bästa kärleken är att stillsamt bida din tid. Nu skapar du nog fina idéer så försök att tro på dig själv och jag tror inte att det är fel att genomföra dina idéer omgående. Ditt humör ska vara på en bra nivå. Nu kan du få ett fint erbjudande om att följa med på en resa, här gäller det att bestämma sig snabbt och har du råd så åk. Med spel ser stjärnorna ingen vinst.

Lyckotal: 7, 15, 27, 28, 30, 43, 46
Bästa lyckotal: 15



rubriiiiiiikkk


Mamma ringer och väcker mig strax innan 8 och säger att de behöver personal på förskolan. En snabbdusch, halv kopp kaffe & nån knapp smörgås senare sitter jag på bussen dit. Hade knappt vaknat när jag var framme haha men några timmars jobb tackar man inte nej till. De skulle höra av sig imorgon också om de är korta på folk :) haha sötnosarna ritade teckningar till mig ^^ Nu är jag hemma iaf, ska träffa Timmy senare mot kvällen sen ligger min mattebok och skriker efter uppmärksamhet, suck..


tillbaka till stenåldern?


Jag dödar internet-anslutningen snart!!!! Har aldrig varit med om ett segare internet, förrutom sånt gammalt och hederligt som Windows 95 men då hade man ju tålamod (och visste inte bättre).... det går inte ens att ladda upp en bild på 1MB? Jag som hade fotat regnbågen idag :D haha men slänger upp bilderna senare.

Idag iallafall, så har jag först varit i skolan. Sen åkte jag hem, finslipade mitt CV och skrev ett awesome personligt brev sen åkte jag in till Uppsala och träffade Elli och betalade tillbaka pengarna till henne :) SEEEN fick jag skjuts av Manne till Den Blåa Lådan för att lämna in min jobbansökan, och där på plats får jag veta att det föredras att ansöka via internet. Waste? Mhm. Så jag åkte hem igen, kom på att jag inte hade ätit nånting på hela dagen för min mage började kurra på bussen, busigt... så nu har jag ansökt genom internet, bakat & ätit äppelpaj med familjen och försökt kolla på Star Trek som går på 4an. Nu ska jag börja ladda för imorgon! Kräftis-skiva hos Princess Lea! Jag gillart! Jag har ett helt kräftpaket till mig själv haha :D

Nä nu blev det för mycket text och för lite bild. Ha en fortsatt trevlig fredag!


Hahah gjorde ett test på IKEA.se




ELEKROPOP


 

HAHAHA Oleg! Han som bara skulle klappa djuren på Skansen

fick med sig en guld-biljett hem från Idol i måndags!



Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.


Tjollahopp! Har varit i Knivsta de senaste dagarna och bara tagit det lugnt med Carro :) riktigt mysigt, har saknat den tjejen! Kan ni tänka er att hon får en liten son om 3 månader? En liten Mio ♥♥♥ :'D Wiie jag längtar som fan & det är inte ens mitt barn haha :P Imorgon ska jag plugga massa matte och söka jobb, så ska jag följa med Linda på en grej också :) Har tyvärr inga bilder att bjuda på. Jag har blivit sämst på att fota mitt liv haha! Inte bra. Nej nu ska jag göra mig en till kopp te sen kolla på nån mysig disney-film! Jalla bye.


it's just that I care about you sweetie


Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Vad jag ska göra eller vad jag ska säga. Jag vill inte förstöra något du är en av mina närmsta vänner och jag bryr mig om dig. Vet inte vad jag ska göra för att du inte ska begå ett stort misstag för jag vill verkligen inte se dig sårad igen...


mondaymondaymonday


Godmorgon eller goddag, välj själva. Idag är jag krasslig!!! Fick lite smått panik igår när lymfkörtlarna i vänster armhåla svullnade upp och började ömma väldigt mycket. Det hjälpte ju inte att kolla upp det på internet haha - allt från blodförgiftning till cancer eller HIV :S näää, fick ringa sjukvårdsupplysningen och där sa de att eftersom jag precis haft halsfluss så har immunförsvaret fullt upp och om man får en infektion eller virus i kroppen så hjälper lymfkörtlarna till att stärka immunförsvaret, därför de kan svullna upp. Och mycket riktigt, jag blev helt snuvig och slemmig i halsen... kul. Jag som ska träffa Carro idag... men det är faktiskt bättre nu så de blir hon som får bestämma om hon vågar ses eller ej :) Haha min statistik blev ju inte liiiite högre än vanligt igår! Det är ju bara mina vänner som läser min blogg (vad jag vet iaf), men här har ni anledningen!






Tycker lite synd om han ni ska se hans logg på Facebook haha. Men jag önskar dig all lycka i programmet raring och om det skiter sig så kommer du lyckas ändå! Nu kommer du nog bli en upptagen liten pöjk.. glömmer aldrig Gotland förra sommaren när vi satt på stranden och sjöng i solnedgången :) Nåväl, hejjar på dig!!


André Zuñiga



Grattis till guldbiljetten!!!!!




Hahah IDOL 2011's flickfavorit? ;)




qualitytime


Den här kvällen blev en Elin-kväll och jag har gått igenom massa gammal skit som jag inte vill ha eller behöver längre. Har slängt ungefär en halv sopsäck varav hälften är gamla skolpapper haha... kommer nog lyckas fylla den när jag gått igenom alla kläder också, skönt att bli av med massa grejer!! Man känner sig ny och fräsch på nåt vis, samma känsla som att köpa nåt nytt när man slänger nåt gammalt :) nu ska jag fortsätta! Har en trevlig kväll för mig själv faktiskt, hoppas er lördag också varit fantastisk! --och så kollar man på klockan och inser att kvällen knappt börjat, nåja! Ha en toppenkväll!!!











-




tadaaaaa!




bullar & hårfärg


Tittut! Igår hade jag matte sen åkte jag till Eriksberg till Saras klasskompis Sofia och vi bakade bullar och pluggade, mysigt :) Sen blev det filmmys. Jag smög med höhö de va egentligen bara för studenter :P The Social Network såg vi, hade inte sett den innan heller (jag vet smiska mig på fingrarna) men den var riktigt riktigt bra!!! & bullarna var lika goda som dom ser ut :)



Idag har jag inte gjort så mycket. En supersnabb tripp till Gränby Centrum för att....... KÖPA HÅRFÄRG yepp!! Tänkte ju vara generös med en bild redan ikväll men ni får helt enkelt vänta till imorgon för att få se vilken färg, om ni har tur innan skolan :) Jag ska nog göra tre lines på sidan också som jag tänkt på ett tag, får se om jag vågar bara ;P Hade ett fint litet samtal med prinsessan nyss och jag håller med henne vi tjejer ses inte så ofta som vi borde! Skärpning, va... men på kulturnatten blir det kräftskiva hos Lea så då samlas de flesta och SANNA kommer! Eller jag hoppas verkligen det, sist jag träffade henne var på min studentskiva och det var max 1 minut haha :(

Nä nu ska jag sova, ladda inför imorgon som bjuder på matematik & en möjlig tripp till Enköping :)