Fel vid sidhämtning

FACEBOOK VILL INTE FUNGERA! Är det bara ett "dagens ilands-problem" för mig eller delar jag det med resten av nät-befolkningen???? Annoying. really annoying... (hihi nu funkare!) (ÅH SÅ FUNKAR DET INTE IGEN.)


Jag gick hem tidigare idag. Pallar inte känner mig någe hängig och dessutom är Uno sjuk så att ha PA med en annan lärare när vi ska presentera idén till vår mentor funkar inte, ju. Gah. Lite senare ska jag hem till Ida & Linn i alla fall och titta på The Last song :) mys.


today is the tomorrow we worried about yesterday


ett bra citat tycker jag, väldigt sant med.


Dagen: Skola - Formgivning 10.40-12.20, hål i tre timmar som resulterade i en snabbvisit till IKEA för kötbullar och potatismos 16kr! och sedan ett klädbyte på New Yorker, tillbaka till skolan för svenska i en och en halv timme & sedan storken med mina favoritskåningar Ida, Linn & Bella :) Nu ska jag sova. Jobbig dag imorgon, usch. 7 timmar i stort sett konstanta lektioner. BLÄ, och godnatt :*


Vattumannen v. 35

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.


sunny sunday

Jag sitter i Ida & Linn's lägenhet med Linn och Bella, lyssnar på We are the world 25. Man får rysningar vaarje gång! I mitt fall, i alla fall. Lägger upp den här så ni också får njuta av den :) Denna helg började med utgång i fredags, fortsatte med kräftor i går och shopping idag. Helt bra ju!




when you're to tired to stop flumma omkring

cutta luggen nu, själv, i badrummet, med kökssaxen. eller? waah palla va uttråkad men för trött för att göra nåt åt saken. need changes. åh jag älskar när jag snackar gojja och är helt retard så att alla bara 'ehm, okej! normal tjej? nej..' (titta så rimmar jag så fint också) för då kan jag skratta åt mig själv. vad ska jag göra nu? vad ska ni göra nu? vad ska han göra nu ?! hahaaaaaaa flumflum. dagens raggningsreplik: får man fresta damen med ett samlag? haha grrrr, mjao. VOFFVOFF. fläääskkotlett.


ha överseende
med mitt beteende.
jag är trött och övertrött,
och onormal i normala fall.


reggaeflow

 

 



elin är död, mobilen är död

tack och lov att världen fortfarande är vid liv

Jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg, i punkter..
  • Jag har blitt sjuk igen, eller migrän, men de e fan inte roligt.
  • Min mobil har dött, eller touchen är ur funktion, så jag kan läsa sms men inte svara.
Nu tänkte jag sova bort huvudvärken och deppa lite över dödsfallet.
nightynighty, eller om ni föredrar dayiedayie.


LOGGBLOGG

jag har gjort en liten till blogg hihi.
klicka här för att komma dit,
och för att se va de är :)


Ciao.


WAKA WAKA



I can't tolerate the feelings that I feel when I feel

Igår firades Marielle! Grattis igen, och va bra att du blev glad för presenten :* Idag ska vi fira papi, och det blir fullt hus minst sagt. Kanske inte lika fullt som de va hos Marre igår haha (shit va mycket folk det fick plats i det lilla huset!) men kusinerna kommer, faster och Janne säkert och farfar kanske. Sen så får jag besök av Ida och Linn som ska sova här och Saras Christoffer kommer också :)


Just nu njuter jag av min ensamma tid hemma och lyssnar på höghöghög musik! (Och bara därför kom mamma hem precis. Great jag fick sänka.)
Men ciao.


the day before armageddon?

haha jaa överdriva kan man ju göra :) Ikväll blir det utgång för att fira sista dagen på det sista sommarlovet nånsin och Linn kommer hem också och joinar tjejgänget! Shit. Jag är inte ett dugg mentalt förberedd för vad som väntar imorgon. Visst jag börjar klockan 10.35, och har bara en lektion, men de e själva grejen med att sista sommarlovet är slut. Sista året av gymnasiet börjar innan man puttas ut i den arbetslösa verkligheten. Ärligt så är jag lite skraj, men som en före detta vän alltid sa; det löser sig. Och det gör ju det, på ett sätt eller annat. Men ikväll blir det inga tankar på skola och framtiden. Ikväll lever vi för nuet, och njuter av det! Ciao


de vart en ny header

& en lite roligare än den förra om jag får säga de själv C: ! men gaaah jag kan inte soooova! nu finns photoshop på min dator också, så jag kan komma igång me alla vänners bloggar som jag lovat fixa. underbart va? :) och godnatt. nu ska jag tamejfan somna haha. resten av designen får jag fixa nån annan gång, så att det ser bra ut iaf ;)


fredag den trettonde

borde man inte ha typ, skräckis-maraton ikväll? jävla episkt asså haha. eller ska man ut på krogen kanske?? eller så kan man ju bara inse att man är sjuk. eller så kan man inse det, och helt enkelt skita i't.. huum.

Jag har precis vaknat av att nån galning stod och plinga å knacka på dörrren så skulle jag gå ner och öppna så hör jag att personen kommer in :s scary. jag gick inte ner haha. Idag ska jag in till polisen och hämta ut mitt borttappade ID-kort, till banken och fixa med skattepengarna (woho 302kr haha. men mycket för en som inte jobbat nåt på hela sommarn) sen så vill Ida att jag kommer till storken. Men får se om jag pallar, känns inte som de just nu iaf.. Ciao


lookin' at each other with hurt in our eyes

 

Jag mår mycket bättre idag! Riktigt skönt haha för som jag mådde igår trodde jag skulle ligga död tills skolan börjar. Jag träffade Ida idag, äntligen! Har inte träffat tjejen på mer än två månader vilket är lika okej som jordens undergång? Typ va.. bara Linn kvar nu som kommer på onsdag nästa vecka :) Men som sagt, en vecka kvar av livets ledighet. Nu ska jag hitta ett jobb. Imorgon ska jag först till polisen sen till banken, sen får jag ta mig i kragen och skriva ett CV. Men nu blir det lite lungt framför tvn kanske, dunno.

 

 

Reggae på er ;*



shejk ya moneymejkah'

haha, lite internt sådär på nattkvisten.

jag är grymt jävla förkyld. så jävla förkyld. nå innåt helvetes jävla förkyld. så jag vill sova, är så himla trött. hostan förstör lite där skulle jag tro. bajs. men måndagen vart riktigt lyckad! Carro fyllde ju år, vi kryssade på Viking Line å drackdrack. Började klockan ett på dagen när vi satt på bussen, fortsatte på båten och sen till terassen och slutade runt fem, sex på morgonen hemma hos Jenka. När vi vaknade var klockan tre haha, jag åkte hem och sov nån timme sen träffa jag Marre :) efter det har jag bara legat och velat dö, typ. De sämsta me att vara sjuk just precis denna period som jag lyckas få in en fullträff på badass till halsinfektion är att det är sista veckan på sommarlovet, ida kommer hem från skåne imorgon som jag har längtat efter hela sommarn och amelie fyller år på lördag.. ohwell(som jag brukar säga), bättre nu än förra veckan då de var URF absolut! Men it sucks to be me just nu.


Goda natten.



Klockan är 03:09 och jag kan fortfarande inte sova...



hard time sleepin'

det känns som att jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden. De allra senaste var iaf URF (Uppsala Reggaefestival) som sammanfattat var totalt lyckat! Synd bara på regnet sista dagen som har gett mig hosta. Dessvärre såg jag inte så många artister, fast jag var på bl.a. Gentleman och Alborosie i alla fall som jag helst ville se :) Det blev iiiiinte många bilder alls, jag som brukar vara duktig att hålla mej bakom kameran.. ohwell. Imorgon (eller idag vafan) fyller Caroline Sjöberg år, så ett stort grattis till dig tjejen! Det firar vi på Viking Line, med smörgåsbord och drinkar<3 Just därför borde jag gå och lägga mej pronto, men jag kan inte sova dels för att jag har sovit hela dagen och dessutom dödar halsen mig sakta men säkert. Jag ska iaf gå upp och studera insidan av ögonlocken och räkna får, måste bara dricka upp mitt te först.


Det känns som att min barndom håller på att försvinna. Både lekstugan och mitt kära dagis har rivits ner till grund och botten. Visst det förflutna ligger bakom, se framåt Elin, men det är faktiskt lite jobbigt att se delar av vad som gjort dig lämna verkligheten. Och ja, vad ska jag göra på dagiset och i lekstugan denna ålder? Vet inte inget förmodligen och såklart, men det måste inte försvinna helt, liksom? Baajs. Nu ska jag sova :)


Ciaoaoao


dag ett

HAHAH!!!



idag, imorgon, och dagen efter det



untz untz urf

Grattis till Johannes som fyllde 21 igår :)



Imorgon är det Uppsala Reggaefestival.



you must not know 'bout me

åker till stan och träffar elli. <3


haha igår, lyssna och förstå ;)



vem sa att solen fanns på ön G?

hahaha självklart slår det dåliga vädret till när man tar båten över till Gotland. Veckan innan var det typ, nästan rekordvarmt eller va? Min vecka börjar med översvämmning och hällregn, dagen efter fortsätter molnen och dagen efter det aswell. Tisdag blev det växlande molnighet som det så vackert kallas, men jag skulle snarare beskriva det som kalla vindar, sol 1/10 och moln 9/10 :) sen onsdag var det knappt soligt, pyttepytte som alla andra dagar kan man väl säga :) torsdag, kommer fan inte ihåg, men fredag var det typ fiftyfifty sol och moln, som skiftade var tredje sekund haha. Den enda dagen med väder att tala om var den sista, igår, lördag. Det var mulet fram till förmiddagen ungefär, sen var det soligt nästan hela dagen. Fast det blåste ut a helvete haha! Shit va mycket det finns å säga om vädret, och folk som säger att det är det mest osociala samtalsämnet men vafan, det kan vara kul å klaga på lite då och då :) Bilder kommer sen, iallafall på facebook kanske här också om jag pallar.


Borta bra men hemma bäst, ciao!