sommar

sol hör till men icke varit aktiv på senaste. och nu ska jag me sis till bråtorp och ta de luuugnt :)


jag saknar er<3


it aint that bad



living the dream

gets kind of ego.
imorgon, eller faktiskt idag om man är sådär petignoga, kommer Amelie, Emanuel, Bella och Tobbe! :) Idag har jag, eller wtf, IGÅR.. jaja den 22/7 gick jag och la mig vid fem, eller jag och Carro somnade i soffan. Jag gick upp till min sköna säng vid halv tio, vaknade halv ett igen och va gla för jag hade fått en massa sms ^^ eehheehe.. jag försökte väcka Carro, tog en timme ungefär, och medans så fixade jag frukost åt'na. Sen åkte hon till jobbet och jag har faktiskt varit duktig och städat idag. Det brukar inte bli av så mycket när päronen inte är hemma, living the dreeam liksom (;  jaa nu ska jag väl sova satt jag orkar upp tills mina vänner kommer hit :D jag har dock vänt en aning på dygnet så det får gå som det vill.
pusss
å gonattsi<3


psycho

Vi gick runt där Bella bor och hon visade lite grejjer.

B: Och det där är ett dagis...
E: OFTA?!?! Det ser ut som en barack! Och hur fan tänker man när man målar ett dagis mörkgrått?? Snacka om vilka mörka och okreativa barn det kommer skapas där!!
B: Men de har en racingbana iaf :)
E: Mörka raceare!!
B: EMO RACERS! :D
ALLA: HAHAHAHAH! x'DDD
B: Emo razors! Ibland får man till det alltså! xD
**HIGH FIVE**




cutcut ;*


hälsning från hultan


haha OMG!! :D
Fyfan va glad man blir av den videon, hon är nog inte heller så platt under fötterna. hur man nu säger det. en aning dragen ^^


fear me

Igår var kusligt kuligt ^^ hemma hos Jin, laddat med skräckisar. Vi såg på Man thing och A tale of two sisters. Synd att man inte blev rädd ;s eller, iofs, varför bli rädd? onödigt :D här skrattar man istället förutom till såna hära japanska/asiatiska filmer, typ som The ring (japansk verision!), de är ruggiga. according to me anyway. så mina vänner, have no fear, but me ;)
ikväll kommer Jin till mig och vi ska se 1408 gaaah :D Marre kommer kanske också över :)

btw, nu är det slut. men jag har fått diplom iaf. ;P men shit! JK Rowlings fantasi är makalös.
bugar och bockar, säger tack tack tack!

peace out, watch out!


Iväg nånstans

Hjälp mig seriously. Jag har inte mycket att göra, ensam hemma och tänker. Där ligger boken brevid mig. Harry Potter och dödsrelikerna. Den kallar på mig, jag ljuger inte!! Jag vill inte läsa den innan halvblods-prinsen kommer ut på film men den skriker ju. Asjobbigt! Okejdå men ett kapitel skadar inte :) JO FAN ATT DET GÖR! För när man har tänkt så 10 gånger så börjar kapitlena sina bort. Kapish Gone. Det är så jävla jobbigt att vilja (so badly) men känslan att avstå får en att tvivla... det kommer ta slut. det gör det alltid, och jag vill inte att det ska ta slut.


el parque de la ciudad

Stadsparken. Idag. Marielle. Jin. Jag. Klockan två. Picknick, punkt slut Jin du kommer :) <3

å kul vare :) vi tog en massa fina bilder som man kommer att få vänta på att få av marielle i ett halvår ungefär. (for real!) mysigt ^^


notice

määäärk de till vänster! :D my own playlist wooohoo <3
hha jag valde några somriga låtar :*


friends are family

SUMMER IS REGGAE