-




namnsdagstårta á la Elin






new design

Aaaaha testar såhär då. Vad tycks? Lite mer lugnt för ögat kanske, haha. Idag har jag varit duuuktig & städat & bakat för ikväll kommer det lite peeps hem till mig & grillar osv. ska bli mysigt :) Måste hoppa in i duschen nu! Ciaaaao



Kör ba kör?

Jobbar på en ny design. Den kommer bli mörkare, mer inramad och annorlunda helt enkelt.
Vad tycker ni om det? Får se när den blir klart dock, har ju sååå mycket att göra, haha.


månday 25th

Var ett tag sen jag skrev. Vet inte riktigt vad jag skulle skriva antar att jag hållt mig borta lite pga det här med Norge bl.a. ... vafan säger man? Det är ju rätt ofattbart det som hänt. Helt sinnesjukt rubbat. Tänker på de drabbade & lider med de anhöriga för de som satte livet till för en sån banal sak som politiken.. jag vet faktiskt inte vad jag tycker om den här händelsen för jag kan inte ens hantera det. Så vill inte skriva mer om detta. Helgen har jag spenderat med Carro. Träffade Elli och massa andra också och har bara tagit det lugnt. Idag ska jag kanske träffa Timmy får se får seee.



byebye stiches

Idag ska stygnen ääntligen väck! Yfff va skönt dom ba kliar & kliar fifan. Sen ska jag få tag på Carro för ska sova med henne hos Pilla inatt mysmys japp. Jag har alltid huvudvärk när jag vaknar nu för tiden med.. inte roligt nejnejnej. Aah piggna till'rå. Får se hur bra den här helgen blir (:



Shall I go darker again????


♥♥♥♥♥



...

Fan va sent man vaknar! & vafan händer idag? & varför har jag huvudvärk för, de va väl onödigt... nä. Kaffe. Hörs sen!


de går bra nu, kompis.


Tog en promenad med Timmy igår innan jag slockna i sängen. Riktigt skönt att prata om allt & inget! Idag vakna jag av Sara som skriker utanför min dörr att "fisken hoppa!!!" hahaha "pappa pappa pappa hjääälp!", jävla tard♥. & idag har jag inte gjort ett skit. Mormor & morfar kom förbi med nyplockade hallon och fick se blåklockorna som blommar fint runt mina ögon haha.. & ikväll kommer kusinerna hit och grillar det kommer bli riktigt mysigt var länge sen, allt för länge sen! Jag testade sminka över mina blåtiror också men det såg ju förjävligt ut eftersom svullnaden inte gått ner än.. bajs! Tur för solglajjs & tur att jag äääälskar såna & har många par :D Nu ska jag fortsätta göra ingenting de va jävligt skönt faktiskt! Ciaooo


("gammal" bild, vill inte lägga upp nå fler misshandlade bilder på mig haha.)


nu har jag ditt namn

Så då äre väl bara för dig att vänta på anmälan ;)


Har varit hos Carro igår och idag. Myyysigt! När jag kom hem satt Becca och Linda här och fikade eftersom Sara har namnsdag höhö yes vi firar det i min familj (: eftersom vi är tvillingar så fick vi vår egna lilla dag på namnsdagen eftersom vi varit tvugna att dela födelsedagen. Nu ska jag nog snart sova tror ja. Men jag mår bra ska ni alla veta - och jag är inte rädd för ett skit.


hellre jag än du.


 

Historien bakom detta orkar jag inte dra. Inte just nu iallafall. Men man ställer upp för sina vänner. Helgen i Bråtorp var bra det var skönt att komma bort ett tag. Bilder kommer imorn, nu ska jag sova lite mer haha.



om sanningen ska fram








vill du sparka mig när jag ligger ner då?


everybody get up singing

and you bitch are getting down now.


men titta jag lever, haha. det var en bra kväll igår trots allt och vad är en utgång utan drama som slut? hehe. tack bara att jag måste gå runt med solbrillor resten av livet känns det som. bara fittor som går på ansiktet vettu - är jag verkligen så snygg? ;) men som jag sa. you're going down.




lill-fredag

Hejhopp! :D hoppas allt är bra med er, här är det lite sådär faktiskt har känningar på huvudvärk men den dödar jag med lite alvedon - vi ska ju fira Elli ikväll :D ska bli så kul det var länge sen jag var ut faktiskt! Red Room blir det, det är såndär Reggaekväll eller Dancehall som det heter. Ska bli kul kul, sen i helgen drar jag till sommarstugan med några kompisar och myyyser :) Nu måste jag duscha och lösa ett mindre problem hah. Hörs senare pussss.



find a quote and photoshop it



obligatoriskt fält

Sorry for lousy update eller nåt då, sitter nu och kollar på Harry Potter och Fenixorden med mina systrar. Imorn gäller det - premiären av sista filmen Dödsrelikerna del 2 går av stapeln och vi tre bänkar SF's Spegelbiograf vid två! Jag längtar längtar längtar, även fast det är lite sad att allt kommer till sitt slut nu (nog för att jag redan vet slutet förvisso man har väl läst böckerna, men ändå). Igår var jag med min kära Ellinor och vi va ute i en park med Lea & Manne sen blev det Fucking Åmål innan jag drog hem till Storvreta.

Men vet ni rå vad som händer imorgon? Förutom bion som jag skrev några rader om tidigare. Elli fyller hela 19 jordsnurr & det firar vi på torsdag med utgång på Red Room! Dom har ju såndär dancehall kväll där varje torsdag - hur bra? Sen i helgen ser det ut som så att man far ut till lilla sommarstugan med några sköna peeps. L o v e l y det var länge sen jag var där! Nu måste jag återgå till min favorit-trollkarl, CYA!



Skål från Elli's artonårsdag! ;*


fridens fredag

Seg dag. Bara tv & dator haha waste på relativt fint väder.. får se vad som händer ikväll om Timmy hör av sig eller om jag träffar P eller bara stannar hemma eller gör nåt spontant & galet som vanligt. Pappa kom hem med allergitabletter till mig nu också för min gräsallergi. Satt bara på gräset i max 10 minuter i onsdags och hela benet blommade fint med eksem ;/ Hoppas dessa hjälper då (: Nu ska jag fan ta och städa mitt rum till lite Volbeat på högsta volym! Puss


leker med livet

Goddagens alla pinglor & prinsar! Idag har varit en seeeeg dag haha har inte gjort ett skit. En rolig grej som hände va att The Studio i Uppsala ringde mig och sa att jag har fått en gratis fotografering med styling + 3 vänner! Haha otippat, jag som inte ens tänkte svara för hatar när folk ringer från okänt nummer :P så det ska bli dunderlajban! Jag, Elli, Carro & Sara ska då fotas den 17e juli (: Ikväll ska jag chilla lite med Elli, Lea & grabbsen. Utgång i sikte får ser vart man hamnar! Ha en bra och varm onsdag på er - och glöm inte att lyssna på Kapten Röd's nya album Fläcken som aldrig går bort! Finns på YouTube, inte Spotify vad jag har hittat. Ju mer dom spottar, 1.000.000 nollor, Färgernas krig bl.a. rekomenderaaaaas starkt! Jaja, nu måste jag fräscha upp mä litte, puss!



Peace & Love 2011

Sådär - nu funkar internet på lilla datorn, bilderna är fixade & uppe på facebook :)
Ska ta dag för dag vad som hände, får se hur mycket jag kommer ihåg haha!


Söndag - Packa packa sen åka med Carro till hennes mormor & morfar i smedjebacken för att sova. Många kisspauser och endel felkörningar gjorde så att vi kom fram vid 2 på natten, & upp igen klockan 5-6. Inga bilder från denna dagen tyvärr.



Måndag - Sen drog vi till Borlänge för att hämta ut våra funktionärsband, till funktionärscampingen för att slå upp tältet och sedan vänta några timmar innan första jobbpasset. Det var det tråkigaste jag varit med om nästan haha. Vi fick gå fram och tillbaka utanför kravallstaketet för att se till att ingen planka i FYRA timmar, sen fick vi käka. Efter det fick vi gå inne på campingen och göra i stort sett samma sak förrutom att vi var tvugna att flytta ett kravallstaket också som redan var ihop satt - knepigt men det gick. Sen käka vi tror jag? haha. Väntade på Lea & Emma iaf och tillslut kom de och fick sista tälätplatsen på vår camping som råkade ligga precis framför vårat tält! Topp ju :D Sen blev det vanliga campingen med lite dricka sen sova :)


Träffade en gammal klasskompis :D


De två tjejerna vi jobbade med :)


Lea träffa på Arias.



Tisdag - Vaknade tidigt av värmeslag som nästan alla andra dagar. Tog det lungt och chillade med våra grannar och drack lite. Jag fick köpa cider & öl av Sara & Christoffer eftersom jag bara hade en rosévinflaska med mig som dracks upp dagen innan :p Sen drog vi till vanliga campingen och hängde med Anneli & co och Linda & co och Sara & co. haha. Många var där iaf! Och kul hade vi. Jag fick lite vodka av Jenny så jag kunde göra piggelindrink - så jävla gott! Jag har fått fullaste Christoffer på film också, cred till mig! Videon finns på Facebook, klicka här. Sen tog natten slut och vi skulle köpa langos - TVÅ TIMMARS KÖ! Fyfan för putt & irriterade människor hahahah aouch va dom fick smaka på mitt temprament.. :p


Våra grannar Hanna, Sofie & Helga


Angelica, Matilda & Jenny


Linda & Angelica


Johan & Kim


Peter, Någon, Freddy & Christoffer



Onsdag - Svettig panna och kokande kropp, öppna tältet slänga sig ut och sova på filten i några timmar. Pizza med fjäder i, sova i skuggan, fixa platta öl för 150 riksdaler sedan jobba, 19.00 - 03.00. Detta passet var roligare. Vi fick sitta utanför sjukvården och släppa in människor & neka människor tillträde och schasa iväl alkoholen och säga "Nej, ni får inte ladda mobilerna här" & "Nej, ni får inte använda toaletten" & "Nej, inte ens om ni är funktionärer". Innan vi gick och la oss käkade vi en gång till.


FJÄDERPIZZAN!!!!


Sömntuta ♥



Torsdag - Dagen DET!!!! Ziggy Marley & Volbeat spelade :D Var grymt jävla awesome hihooo tjihooo haha :D Vi såg Ziggy först, klockan fem. Riktigt bra var han och han spelade 2 Bobbanlåtar, Stir it up & Is this love :) Sen gick vi tillbaka till campingen för Volbeat spelade inte förrän 20.45. Vid den tiden var Carro skittrött haha så hon ville sova så Lea följde med mig istället och precis när vi kom dit hittar vi Sara & Christoffer. Det var sjukt jävla grymt det ända som kunde gjort det bättre var ifall de hade spelat ALLA låtar haha :D Så jag fick sväva på mitt rosa moln där ett tag sen gick jag till Eldorado och mötte upp Emma som slutade jobba sen tillbaka till campingen. Påvägen så ser vi fullt med polisbilar och ambulanser utanför en tatueringsstudio. En kille hade tydligen blivit knivhuggen av tre män :S fett läskigt!!! Sen sov jag i 2 timmar innan jag och Carro jobbade vårat sista jobbpass klockan 03.00 - 11.00.


Carro på vägen till Ziggy!


Ziggy Marley ♥


Ah texten på bilden säger allt.


Michael Poulsen ♥


Lea sitter på mina axlar och tar kort :D


Snacka om att ge allt! Haha sånt gillar vi :D


"I only wanna be with you" spelades :')


Fredag - Gick och la mig, lite dragen, vid slaget tolv och fick sova i 2 timmar innan det var dags att dra sig upp till sista jobbpasset. Denna gången fick vi sitta utanför lilla ingången på vanliga campingen och stoppa bilar utan tillstånd att köra in. Taxibilarna som fick åka in och parkera hade ett litet hjärtat påklistrat på vindrutan haha. Det var sjukt kallt, jag och Carro höll värmen genom att köra fader abraham hahaha "höger hand, vänster hand, höger fot, vänster fot, huuuuvet! wo-o-o-o-oo" heh, de va kul. Bilar tutade och folk blev taggade ;P sen kom Johan och Kim ut och skulle sova runt sju på morgonen så jag fick låna Kims tröja, så snällt! Sen kom det förbi några andra ansvariga arbetare och bad oss gissa temeratur. 10 grader tror ja vi sa, men det va fan 21?! Sick. Det var in i helsikke kallt haha. Jaja, sen efter passet fick jag för mig att jag skulle sova i bilen istället heeeeh men så fort jag hade somnat kom solen fram och började gassa så de va bara att gå ur och sova i skuggan istället. Sen helt plötsligt var klockan halv fyra & då började Timbuktu! Han va riktigt bra! Petter spelade strax där efter - innan vi gick dit så körde Carro ner mig i i ölspel haha -  Petter va då grym!!! Stor & Highwon tog han ut på scenen med :) Kommer inte ihåg hur denna dagen slutade faktiskt hahah men jag sov länge in på lördagen iaf!


Timbuktu :)


Petter!!


Lördag - Sov som sagt lääänge, det var inte sådär hiskeligt(?) varmt som det brukar vara så jag vaknade inte helt enkelt - superskönt! Drickan var slut så jag var nykter på Kapten Röd (dock så kände jag mig full för stämningen var högre än högst) fyfan va bra han var!!! Alla hans nya låtar också, feeeett. Det albumet släpps idag förresten! Fläcken som aldrig går bort heter det men finns inte på Spotify än men låtarna är uppe på Tuben. Efter gick jag och Carro och storhandlade hehe på Tempo, blev lite gottigott ^^ Så drog vi och såg Daniel Adams-Ray fast jag var såå trött så orkade inte gå längst fram som vi stått på alla andra artister vi velat se :p Men det var bra endå fast finalen var ju lite kul haha allt ljud slutade fungera men det var precis vid refrängen så det räddades ändå av heeela publiken som sjöng med, han tackade för räddnignen och körde om ;) Sen hängde jag, Carro & Lea lite på festivalområdet och sprang in på scenen Graceland en snabbis innan Journey spelade. Fyfan vilket jälva drag hahahhaha man kände sig helt borta! xD Sjukt kul var det! Journey var också bra, lite som man förväntat sig haha. Efteråt mötte jag upp Sara & Becca som var snälla att sälja lite öl & cider till mig hahah så jag kunde bli lite glad i huvet sista kvällen, & de blev jag! Satt uppe till typ 7-8 på morgonen hade tänkt att dygna men orkade verkligen inte heh ;P


Kapten Röd!


Undra va ja tänker på här asså hahah


KNASBOLLAR ♥


Powerpuffpuffpuff


Inne på Graceland! Att man inte kommer ihåg vem som spelade..


Söndag igen - Dags att åka hem. Finns inte så mycket att skriva här endå. Packa tält, packa in i bilen, packa in Sara & Becca, åka till Lidl & handla lite, åka till Carros mormor & morfar och få grillad korv & kaffe, åka till enköping och packa ur Sara, åka till uppsala och packa ur Becca sen till Storvreta och packa ur mig och Carro. Sen fick jag sova i min säng



Det var den veckan! Kan ju såklart inte återskapa hysteri & kaos & lycka & glädje i lite text, men jag har iallafall försökt :) Hoppas ni har haft det bra denna vecka ni som inte var där! Puss


äääej förlåt

Lovade tydligen igår att uppdatera om festival-veckan idag men vill faktiskt faktiskt ha med bilder och internet på lappisen har inte fungerat idag & där ligger alla bilder liksom. Så det får helt enkelt bli imorgon ni som e sugna på å höra alla detaljer! Får se om det blir innan eller efter "jobbet" bara, vet inte om jag ska på intervju och sen hem direkt eller börja på en gång haha. We'll see won't we? Känns bra anyways! Pengar liksom.. shiet vad man saknar såna just nu ;P Nu ska jag glo nån liten rulle sen sooova i min säääng inatt igen, att få vakna i sin underbara säng efter att ha bott i tält (huttra sig till sömns & vakna av värmeslag) en vecka ligger högt upp på bästa upplevelser-listan jag varit med om - inte för att jag skriver upp det haha men ni fattar hoppas jag ;) - G'natt puss & allt de där, hörs imorgon!


låååten talar för sig själv



så en update får ni imorgon om hur min vecka i borlänge har varit!
PUSS!