application this!

Jag börjar tröttna som fan på Facebooks spåkula. Den uppmuntrar en till massa saker men de enda man gör e att söka problem som man inte ens tänkt på innan och så mår man litelite dåligare ett tag. Så känner jag iaf, så nu slutar jag med den och skapar min egen framtida lycka! byeee

(haha hm, inte som att jag tror på den såååklart men den får en att tänka onödigt mycket på onödiga saker. Det var min ståndpunkt, tackåhej!)


freaky friday

Var på kryssning i fredags ju. Eller jaa kryssning, Ekerölinjen blev det i sista minuten eftersom några av sällskapet redan köpt biljetter innan vi kom dit. Fail då vi skulle få åka gratis på Viking Line ;p menmen. De va en sjuuuk kväll minst sagt pallar inte ta upp allt, men för att dra de kort så blev en av oss alldeles för full så han hamna i fyllecell, vakterna på båten lyckades jag irritera lite grann hehe men de löste sig. Av från båten, vår fyllevän springer iväg och gömmer sig(?) och vi letarletar men han e väck på alla sätt å vis så vi åkte hem utan honom.. men de löste sig också tror jag han ringde mig senare iaf så han va ju inte död. Vi drog till Fame, kalaskul (mycket roligare än kalas! inga massa fjortisar som gör vad som helst för en drink) synd som va att Carro blev utslängd, vrickad situation minst sagt jag va irriterad till max. Sen spåra de bara totalt haha jag missa sista bussen hem och min mobil dog så fick inte tag på nån men de löste sig de också. Så de stämmer ju de där, som man brukar säga, "det löser sig alltid". för de gör ju de, å de e ju awesome! Nu ska jag duscha sen in till stan. Bilder finns på Facebook!


resultatet

NU KRYSSNING!



björnfittor och bröstnötter

Jag är kär. Förälskad i en fitta. En björnfitta, eller två faktiskt. Sååå mysigt när de e kyligt ute å bara stoppa in händerna i fittorna så blir de varma på en gång. Mmm.. så jag ska ta å hitta mig ett par fina så slår jag till! För er som inte fattar vad jag nu menar så är detta alltså håriga vantar, när man söker på björnfitta så kommer de upp hårig mössa bara men! Jag sa björnfitta till vantarna långt innan namnet kom på hatten liksom. Jag har kollat lite på stan idag men jag hittade inga som jag föll för, de jag vill ha är i ägorna hos en klasskamrat som hon fick i julklapp förra året. Good luck finding a pair of those.

Hårfärg står högst på schemat just nu, efter att skriva klart detta inlägg och publicera det då. Det blir kastanjebrunt, eller som det så fint heter på engelska - chestnut! Bröstnöt..hm. Jag ska plugga också, göra massa uppgifter färdigt så jag inte har hela lovet under skolstress. Jag skrev ju prov i kemi idag, Natur B.. får väl se hur de gick, förhoppnnigsvis G, men asså de e inget för skoltrötta mej säger ja ba! Imorgon står kryssning på schemat, Viking Line blev det nu. Najs! Innan ska jag träffa Carro på Gränby, har saknat bruden! Fixade hennes blogg igår också, watch it here!

Nu färgafärga!
Imorn färjafärja!
Ja e bra rolig ibland!


Keenan Cahill

Den här snubben är så sjukt charmig! Han är 17 år, och dvärg.

Han brukar inte sjunga låtarna utan mimar i vanliga fall ^^

Klicka här för att komma till hans YouTube.



tired doesn't describe the way I feel

Hela dagen har varit sne. Trött & klantig går ju inte hand i hand som man säger och nu snackar jag zombie VS mr. Bean. Jag är så oerhört trött hela tiden men idag så syntes det så väl att jag inte ens kände igen mig själv i spegeln! Innan illustrationen käka jag pannkaka med mina turister eftersom att jag försov frukosten, som vanligt. Haha vad som hände var att tallriken blev väldans tung, det kändes som att någon slet i den, så den åkte ur handen men jag och mina reflexer hann fånga den innan den förödande smällen som får hela skolan att vända på huvudet, tack gode! Det mesta av sylten hamnade på golvet och såg allmänt mensig ut och resten kletade ner hela min hand :( såå pinsamt hahaha men vafan gör de om hundra år?

Nu måste jag plugga hjärnan ur led för jag har prov i Natur B imorgon - Kemi (y) toppenkul.. jag får skylla mig själv att jag missat så många lektioner antar jag. Jag vill ladda upp bilder också men jag har typ inga nya, härliga & höstiga. Ska bli bättre på det också haha. Får ta många kort på Ekerö på fredag, och resten av det superduperpassande lovet! :)


Crying doesn't indicate that you're
weak. Since birth, it has always
been a sign that you're alive.


vem sa att man inte kan bli full på vatten?

Studentkryssningen bokas imorgon och Carro ska me! :D Fyfan så taggad jag är!, de e bara synd att Sara & Elli inte ska med.. men jag skulle nog också valt praktik i Thailand före ;) Så de blir jag, Linn & Becka som bokar med Linda sen bokar Ida, Tess, Johanna & Carro den andra hytten :) Sen hur man bokar spelar ju ingen roll hur man sover sen :) Superduper! Och på fredag får jag lov, det inleds med Ekerölinjen och fira Timmy :D Dagen efter kommer jag vara bakis hemma hos kusinen och fira henne. 15 år, shit va tiden går! Nu borde jag sova men har vart uppe i varv hela kvällen, så får se hur de går hihi :P synd att man e sugen på kaffe..

godnatt raringar.


You don't know me, you don't even care.

Boston - Augustana



one by one, we're making it fun

haha imorse vaknade jag av att sara knackade på min dörr och sen insåg jag att mitt alarm ringde. jag hade tydlige snoozat ett antal ggr istället för att stänga av det. det ingick i min dröm jag kommer ihåg att för varje gång det ringde så räknades nånting. minnet alltså.. nu sitter jag och saknar sommaren och sen ska jag förmodligen träffa Oet en sväng. plugga plugga plugga också! fyfan vad jag hatar allt jag har framför mig. jag känner mig kvävd, de besriver känslan ganska bra! men lika bra att få det gjort innan jag faktiskt kvävs.
puss på er!


















you name it!

haha jaså. nu kan man tydligen bestämma exakt vilket datum och tid man ska publicera sitt inlägg, till och med gå bakåt i tiden... fan jag som såg fram emot utmaningen 11/11 -11 kl 11.11.11.. nåja. över ett år dit vad hade jag förväntat mig egentligen? allt underlättas och blir enklare och det som var en självklarhet för överlevnad för flera hundra år sen skulle i stort sett betyda död idag. när man snackar elektronik vill säga(jag menar vem kan överleva utan en mobiltelefon? haha skj), inte utvecklingen av läkemedel såklart. jag säger inte att det är dåligt att världen rör sig framåt och skapar alla dessa ting för att underlätta varje situation man utsätts för, de e ju toppenbra! men också tycker jag att det är ansträningarna som är värdefulla, att det är dom som betyder något. jag vill inte vakna upp om femtio år och möta varje problem utan svårigheter. vart tar utmaningarna vägen egentligen? spänningen försvinner. hahaha kalla mig överdrivarn så blir du underdrivarn när vi båda egentligen är neutrala. ingen vet ju hur framtiden ser ut.


BESTÄLLD!



stop stressing me with your shitty stuff

Saker att göra. Massa saker att göra. Vill ni veta vad? Haha de får ni göra endå eftersom att ni läser min blogg suckaahs. Jag ska skriva en artikel om språk i Svenskan och lämna in instuderingsfrågor (? fråga mej inte varför, haha), samt läsa in mig som fan på årets ämne i nationella. Jag ska göra en inlämningsuppgift om Judendomen samt skriva ett prov om det + Kristendomen. Jag ska göra en uppgift i Projekt och Företagande + plugga till provet nästa vecka, en kort serie på Illustrationen, prov i Arbetsmiljö & Säkerhet, 2 uppsatser + inlämningsuppgift i Natur B samt plugga till provet nästa vecka. På det här ska jag och Angelica komma igång med vårat Projektarbete(starta upp en blogg och beställa hem kedjor, läderband, spännen, lås & dyl. för att göra egna armband som vi ska sälja på den bloggen) och så måste jag hitta en praktik snarast och jag har ingen aning om vart jag vill praktisera i hela 8 veckor. Ett jobb skulle ju inte sitta helt fel heller men med tanke på hur svårt det är att hitta ett och hur lite tid jag har just nu så känner jag lite njae på den fronten alltså. Tänka sig att jag vill ha ett liv med... nu har jag varit lagom positiv, måste också slänga in att skolans nätverkssystem suger eftersom ens grejer inte ens sparas på servern utan på datorn man sist var inloggad på? CPSTÖRT ATT TRO ATT DET FUNGERAR! Jag fick göra om mitt skivomslag tjihoooo.

Åååh jag vill ha helg.


monday evening.

Min dygnsrymt är förstörd och det suger. Jag kommer hem från skolan helt slut och däckar på en gång eftersom jag inte lyckats sova nå bra på natten vilket i sin tur leder till att jag inte kommer kunna somna den natten heller, ju. Ond cirkel dedär. Och jag missade Paradise Hotel :( , hehe "buhu" men ja.

Idag fyller Angelika 18 år fast hon har ju redan varit med oss ut flertalet gånger ;) Skönt att hon göre lagligt nu iaf eftersom folk åker dit för falskleg åt både höger och vänster :/ På onsdag blir det förmodligen att fira henne iaf, om det håller sig i Uppsalakretsen vill säga, Märstabo som hon é. Men blir nog inte mycket dricka haha skola dagen efter för de första, sen så mår jag verkligen skitdåligt av alkohol just nu så känns som att en paus är vad jag behöver (får se hur länge det håller bara haha). Nu blire nog en film eller nåt :)

Ciao :*


Photo Booth



Grafisk formgivning - skivomslag

Fixat i Illustrator. Vi skulle göra ett skivomslag som beskriver en själv och ens musiksmak men jag kunde fan inte bestämma mig så det blev en blandning haha :p baksidan e inte klar än, vet inte om jag ska pilla mer på den här heller menmen :) ..


Kalas 16 oktober

Vet inte om ni ser mig men jag är längst till höger med ryggen mot kameran,

ser ni hur arg Timmy verkar? :o hahaha



E ♥ E

 



Volbeat ♥

Åh I love it! Just nu är det dom och Paramore som styr mitt musikval på bussen. Jag var i skolan igår och idag. Igår skrev jag prov i Natur A, Astronomi, vilket gick oväntat bra! Sen hade jag 3,5h hål helt själv (resten av klassen sluuuuutar) för att ha Natur B. Ovärt men ändå värt, typ. Idag hade jag endast Expo och jag började med att försova mig och gick hem tidigare pga olika saker. Snart är det Idol. Jag tar det lugnt ikväll för lillesyrran har konståkningstävling i Västerås imorgon bitti. Imorgon vill jag ut däremot, men har inga pengar så får se hur det blir med den saken. Men vi kanske ses på Kalas(förmodligen) imorgon kväll, yee! ;)


falska leenden genomskådas när fasaden totalrasar.

Allt är kaos just nu och jag behöver inte små obetydliga droppar som får bägaren att rinna över. Stress över allt, exakt allt, och jag har inte tid, ork eller lust att stressa mer. Det blir tid för mig själv nu, få ordning på beskymren innan jag kan fokusera på någon annan. Jag har aldrig varit den sortens människa som satt mig själv före andra och det sätter sina spår och det är dags nu. Det är inte så att jag bryr mig mindre för att jag inte finns lika mycket till hands, jag måste bara ta lite av min tid till mig själv ett tag, tills det känns alright igen.

pusspuss mina nära och mindre kära,
& GODNATT


två smällar i en liten fluga

Oj! Det har skett två trafikolyckor idag i Storvreta. Lilla Storvreta.. en kvinna körde rakt ut på en åker och in i en betongbrunn (läs här), och en annan kvinna körde in i två 15-åriga tjejer på moppe (läs här).. undra hur vintern kommer se ut.



SKÅÅÅL!

Blev inget inlägg igår, mådde så sjukt jävla dåligt på grund av baksmälla och för lite sömn, sen så var jag iväg och jobbade också vilket var det värsta jag varit med om nästan helt seriöst. Kändes som att jag skulle spy varje sekund och jag var tvungen att hålla god min och vara trevlig vilket jag inte kände för att vara ett jävla dugg! Men jag får skylla mig själv helt enkelt. Och det gör jag aldrig om heller, fixa bakfylla på jobbet alltså. Jag ska ladda upp bilderna på Facebook snart så håll utkik ;)



mr. perfect don't exist my little friend

men det skadar ju inte att leta eller hur? ikväll blire manhunt med ellinor haha, great! sitter här å peppar som fan med alldeles för hög musik(enligt pappa) och headbangar WOOOOHOOO! haha nej, inget headbang kanske, men ikväll blir det bodybang!!! tagga tagga! elli kommer hit om några timmar å käkar supergod mat med mig och sara innan vi förar vår väg till lokalen ;)



bye bitchesssss


har jag sagt att jag är taggad eller?

FÖR DET ÄR JAG!!! Imorgon.. Jag har tittat lite halvt på Idol. Sassa, Elin & Daniel är ju för grymma. Faktiskt så är alla ganska så fantastiska! Men personligen hoppas jag på Elin hehe hon har ju så coolt namn eller hur? Idag har jag varit i skolan, så har jag fixat en grej som känns så otroligt skönt att få överstökat. ÅÅHAA såå taggad för imorgon, riktigt taggad för imorn! Min käraste granne Andreas har bjudit mig, Sara och Elli till en lokal som kommer fyllas med musik, massa folk och alkohol. Skitnajs! Jag och Elli har faktiskt pratat om det, att vi saknar hemmafesterna. Krogen blir för tjatigt tillslut i alla fall när man går till samma ställe hela tiden där samma personer hänger varje gång man är ute. Så variation är vad jag är ute efter helt enkelt, taggataggataggaRÅ!




CIAO!


Det här behöver ni inte läsa.


Det handlar om vad som händer med min pappa just nu, jag skriver av mig lite bara.

Gula fläcken. Så heter den. Den lilla grejen längst bak i ögat som förstör min pappas ögon. För några år sedan började hans syn försämras, och för hela två år sedan gick de så långt att han sökte hjälp hos en ögonläkare eftersom hans glasögon inte var till någon nytta. De förklarade att glaskroppen i ögat (en beståndsdel som man behöver som liten men inte när man bli äldre, så i medelåldern är det vanligt att den ramlar bort helt enkelt) var på väg att lossna, sedan skulle allt bli bra igen. 2 år gick utan förbättring, endast försämringar. För en månad sedan kollade han upp det igen och då visade det sig att glaskroppen har fastnat i regnbågshinnan (tror jag de va) och smått&gott håller på och sliter sönder min pappas ögon till totalförstörelse. Han behöver operation omgående, sa de för en månad sen. Idag var han på läkarbesök för en yttliggare undersökning där de upptäcker att den avskräckande glaskroppen som sakta men säkert gör min pappa blind inte är det stora problemet. Hans gula fläckar är svullna, och jag vet inte riktigt vad det innebär men jag har läst lite på internet och det är fokusförmågan som förhindras om jag förstått det helt rätt. Det finns två olika sorters av defekt på gula fläcken, och det är den torra formen och den våta formen. Den torra formen drabbar 85% av de som får problem med gula fläcken(sååå fult namn btw, gult är fult!..) och den går inte att bota. Som tur är har min far fått den våta formen vilket betyder att det är tunna blodkärl som nybildas under fläcken, men det innebär också att det finns  hopp för hans syn. Det finns behanlingar och mediciner som förhindrar synen från att bli sämre, och kan hjälpa till att förbättra den om det upptäcks i tid(vilket jag tvekar på eftersom det har gått några år).. så nu håller läkarna på att utreder hur det ska göra med min pappas ögon. Men även om synförsämringen tvärstannar så är skadan redigt gjord endå. Det märks på min pappa hur dåligt han mår över att inte se ordentligt. Nu snackar vi om en stolt man som köpte sitt första par glasögon vid välkomnandet av sitt fjärde decenium. Jag lider när han lider. Jag hatar det här.


anagina.blogg.se

eftersom alla andra i bloggvärlden hissar & dissar hit & dit så kan jag ju liksom inte inte göra det? haha nej men jag tycker det är dags för en stor hyllning till den roligaste bloggaren som existerat och, thank god, fortfarande briljerar. Älskar hennes humor, den är sååå min haha! Ni kommer älska henne också, så sjukt rolig!!! Ni har säkert redan skrattat åt/med henne, men här är hennes hiss från min sida. ANA GINA mina vänner. Klicka på bilden för att gotta er i humor!



am I a fool who sits alone talking to the moon?



perfect timing and money don't come hand in hand

nu tamejfan ska jag fixa min tatuering som jag har planerat ett jävla tag!
har tagit för lång tid. jag har gjort en i photoshop som jag gillar, och lugn!
det ska inte vara röda & blå fläckar i den haha det är planerade positioner
för microdermal. men jag vet inte alltså, vilken plats är snyggast att ha på?



sweet dream

Är hemma idag, kändes som en skön idé när jag vaknade och insåg att jag försovit mig. Sen så känner jag dessutom att jag är i ett desperat behov av selftime som jag gillar att kalla det. Panik & ångest hade jag också när jag vaknade ur en förjävlig mardröm. Jag förstår inte varför mardrömmar finns. Varför lurar hjärnan en att tro på något som är så hemskt att man, till exempel, vill ta livet av sig? Och har ni nånsin vaknat och trott att allting är på riktigt? Vaknat av att man hyperventilerar och inte kan sluta gråta? Det är hemskt, och det är elakt av hjärnan att hitta på såna saker fyfan. Jag har hört att ens drömmar kan reflektera det som pågår i ens liv för tillfället. Elli berättade att en i hennes Psykologikurs hade en dröm om att hon dog och släpade sitt lik efter sig. Lärarens förklaring var typ att hon håller på att förändras som människa och att den gamla verisionen av henne håller på att försvinna. Fett scary. Jag har då aldrig varit med om att någon av mina drömmar har varit på något sätt framtidsvisande eller hur man ska säga.. förutom en dröm som jag hade för nån vecka sen, men det var en grej som jag inte ens kan påverka ett dugg och egentligen inte har någon koppling till.. det är läskigt det där, fenomenet drömmar, men ändå så nervkittlande intressant. Nu ska jag vara lite duktig och plugga. Fred ut mina vänner! ;*

Haha ironiskt? Lite faktiskt.



the world is spinning at the speed of light

Ikväll börjar Cougar Town, Desperate Housewives & Navy CIS igen. De desperata jävlarna har samma tid som Navy-agenterna vilket suger gorillaröv, men what to doooo right? Aa shit. Jag e slut i hjärnan och jag har inte ens kommit igång med läxorna haha. Men om några dagar är det helg igen å då äre bara att sluta tänka och leva livet de dagar skolan tillåter oss att ha ett liv. Fast knappast endå. Massa plugg som lyckas klämma in sina behov på helgen också, fast de blir inte gjorda som vanligt hehe ;) åååh varför måste tiden gå så foooort för kan jag inte bara få en vecka att halvt dö för att återställa mig själv och må bra igen? haha depp, nu ska jag ta en kopp te och lyssna på musik.


paramore - pressure

Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again

Cuz I fear I might break
And I fear I can't take it
Tonight i'll lie awake
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you

Now that I'm losing hope
And there's nothing else to show
For all the days that we spent
Carry away from home

Some things I'll never know
And I had to let them go
I'm sitting all alone
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
Without you

Some things I'll never know
And I had to let them go
Some things I'll never know
And I had to let them go
But I'm sitting all alone
Feeling empty

I can feel the pressure
It's getting closer now
We're better off without you
I can feel the pressure
It's getting closer now
You're better off without me


monday morning.

Sitter i skolan och har formgivning, men eftersom vår buss(av ölburkar) är ready-donedone så har vi inget att göra heheh. Jag har funderat på't, och det är nog skolan som gjort mig så jädrans beroende av Facebook! Innan satt jag inte alls mycket vid datorn och när jag väl gjorde det så spelade jag sims för det mesta eller gjorde skoluppgifter. Men när jag började gymnasiet och man inte hade något alls att göra och det fanns en dator tillgänglig så loggade man in på fejjan, nu är det en vana och ett begär att varje dag kolla sin facebook-profil.. illa. Men jag sitter hellre vid Facebook än att sitta och glo på en klocka och hoppas att tiden stressar sig på haha. Vi har ändå lunch om en timme (seeent, javet!) så den tiden dödar man lätt med datorn som bästa vän.


coolt!



helgen i ett.

Fredag.
Det började med att jag vaknade, och så blev jag lycklig i hela kroppen när hjärnan direkt kopplade att Carro skulle hit ikväll! Har saknat dig min lilla groda ^^ Jag åkte på knytkalas hos Becka och det var supergott och supermycket att äta haha, var proppmätt när jag tog bussen mot Slavsta där Elli, Carro & massa andra satt å väntade på mig så jag skulle slippa gå själv till Lunda (+ att jag inte ens hittar, så dålig kombo som de heter) haha tack så mycket (: En bit att gå, vi var bombsäkra på att Johannes, Jens & Timmy skulle skrämma oss på vägen eftersom det var kolsvart men jag hade min mobil som tur va så jag lös upp hela jävla skogen typ. Det var jättemysigt vid brasan med massa mysiga människor i alla fall, sen att man stank rök som in i när man kom hem och att när man skulle gå runt ett bord och inte ser "stupet" så man ramlar och slår sönder en öl i väskan så allt blir dyngigt och allt annat cp-stört som händer när man är full är en annan femma som man inte brukar/vill (men oftast gör endå) prata om efteråt haha.. Gud vilken jobbig mening det där blev. Nåja. Vi tog en taxi hem till Jensi, askul de va en megabamsing eftersom vi va 7 pers. Somna runt fyra tror jag,
Lördag.
mobilen var död när jag vaknade och var död hela jävla dagen eftersom jag inte åkte hem (och jag är sådär satsig så jag har en ny mobil med en annan laddare, vilket suger) utan gick hem till Elli när vi vaknade och så beställde vi pizza över internet, tog fan 1,5 h innan vi fick den men värt vare. Sen sov vi igen, sen blev det bio. The American, den sög stenhårt. Sen åkte jag hem och laddade mobilen och svarade på alla sms haha sen somna jag.
Söndag.
Idag ska jag jobba, woho caaaaashflooooow!! (eller kanske inte, men lite pengar och referenser får jag, grymt) Jag jobbar med Tobilicious :D nu ska jag käka frukost, hoppas detta räcker för mer får ni inte ;)

CIAO!


vem är vem?



2010's sista "sommar"månad är levd.

förjävligt. nu blir det bara kallt kallare kallast (på tusen år, tummen upp)...

Vi var hemma hos Elora ikväll, supermysigt verkligen tack så mycket!! Vi fick smaka på bengaliska specialitéer, kycklingen var gudomlig och jag visste inte ens att det fanns grön tomat, och aldrig hade jag gissat att den skulle vara så god! Vi kollade på Idol sen en film som heter Taxi mellan omröstingarna :) Imorgon blir det party in the skog haha, först middag hos Becka (som blev haffad för falskleg i onsdags, KUL :( ...) Nu ska jag sova. :*

Ris, sallad med vitlöksdressing, kyckling(asgod), grön tomat-röra & nån potatis med ägg grej!

Efterrätten: det vita var något med mannagryn som smakade lite som gröt, det orangea var tillagad morot och det sista var nånting med sirap. Haha jag kommer inte ihåg, men gott var det i alla fall! :)

 

 

Imorgon kommer du hit igen, har saknat dig så

Godnatt!