förlängningssladd på hårtorken

nu ska här smältas snö! mahaa ;D
nej usch och fan för snöhelvetet. jag är hemma idag, sjuk. inte konstigt att man e sjuk när vädret växlar som de gör. och visst, aprilvädret är ju känt för sina snöstänk, men 3cm är inte ett litet stänk längre! Jag ska i alla fall försöka bli klar med mina uppgifter jag har att göra så kanske jag slingar lillesyrrans hår ikväll. Slingade Elli i tisdags men har inte sett det heltorra resulatet så blir spännande imorgon! Nu kallar te å toast. Ni kan få en låt också :)

Volbeat - I only wanna be with you



I'll wait right here 'til it's my turn

Nostalgi.

Igår var det supertrevligt verkligen bara sitta ute och snacka, röka vattenpipa och käka goottt grillat! Vi planerade valborg också som kommer se ut som så att vi drar oss i kragen ända till forsränningen tidigt vid Stadsparken och skålar jordgubbsvin. Sen chillar vi med öl, drar till pippkullen (som jag och elli döpt) och grillar. Sen så ska man ju inte planera så mycket heller för om nåt inte går som man tänkt kan hela kvällen bli förstörd.

Nu har jag och elli suttit ute i solen och druckit te, nu har hon åkt hem för att packa eftersom hon och sara (+resterande FR2TU:are) flyger till Skottland imorgon eftermiddag. Hejsanhoppsan ett rökmoln i sikte också.. min magkänsla säger dock att de kommer komma iväg, men att de inte borde! Jag är så jädrans nojjig, men å andra sidan så är det en kamp mellan karman, för min karma har gått så bra just nu så det skulle kännas alldeles knasigt ifall det händer nåt med flygplanet. Inte en lugn stund förns jag vet att de landat okej i alla fall. Jag kommer stalka er hela flygresan :D Nu ska jag gå ut och joina Sara och Christoffer i solen.

 

 

 

have a sunny sunday



elin ulrika therése

 

Jaa då har man vart till polisen idag. Har hämtat ut mitt nya ID-kort och min gamla plånbok med mitt gamla ID-kort. Fy faaaan va hemsk det nya kortet är. Jag kan inte riktigt beskriva för att ni ska förstå och jag tänker absolut inte visa heller, men om man säger att den förra fjortislegitimationen är 1000ggr bättre kanske ni kan föreställa er på ett ungefär hur illa det kan vara. Inte nog med missnöjt kort så fick jag sitta och vänta på Sara när hon skulle identifiera bruden som var lite vild i fingrar och tår. Först skulle jag följa med in, men sen fick jag inte eftersom jag var vittne.. men däremot så skulle jag få komma in direkt efter och själv identifiera och göra förhör. Direkt var inte så dirket kanske. EN OCH EN HALV TIMME fick jag vänta i väntrummet helt jävla själv och mobbad. :) Jag tror till och med att folk började lägga märke till att en retard brud satt och glodde inne hos polisen, så jag kunde ju inte bara resa mig upp och . Sen när det var min tur att gå in så orkade jag verkligen inte och dessutom skulle jag inte hinna eftersom jag går i skolan. Fast så när jag och Sara hade gått till stan så fick jag ont i huvet igen(har ju haft migrän till och från i två dagar) så jag bestämde mig för att åka hem. Men först så bokade jag tid på Darkwell för min industriaaaaaal !!! :D Finally finally. Nu ska jag vila huvet lite. puss


summer oh ten

>>> 1st version <<<
Kan det bli mer vårkänslor i magen?
Och alla vet ju vad som kommer efter våren...





OCH GRATTIS BROR! 20 år äru nu snubben.. shiet! Grattis grattis :)






emotinal distance



Vilket underbart väder vi fått idag! Jag vill ut och känna solen steka, men inte by mysjälv. sara vill inte även om jag tror att hon behöver lite sol, jag menar vem gör inte de liksom? :o jag gillar den här låten förresten very very mucho! Imorgon fyller brorsan 20 år, wohooo systemet yeyeye! ;) eller typ, dream on sis... jajjjja. vi ska ut och käka nånstans iaf :) och imorgon så ska vi lämna in våra talmanus och jag som inte ens läst ut boken. jag är så duktig hela effing tiden. så jag sätter mig väl under solens strålar och bläddrar mig igenom den, Kejsaren av Portugaljen. Ikväll äre Desperate Housewives me, jag missa förra veckans avsnitt för på lovet har man bättre för sig, faktiskt! Solat har jag hunnit med idag också, typ 10 min haha det fanns ingen bra 'spot' på tomten än, eftersom baksidan fortfarande dryper av vattenskador. Fast lite färg tycks jag lyckas illutionera :) nu kallar solen!



here it comes!

btw, jag överlevde väääl ^^



lovet slut

och jag måste ta bussen om en timme. skola igen, med fler uppgifter och prov. som att man inte har tillräckligt redan med missade saker. jag vaknade i morse helt panikslagen och kallsvettig också. jag drömde att mitt liv var förstört. jag kommer inte ihåg exakt vad jag drömde, men den där känslan av mitt krossade liv var outhärdlig. det hjälper väl lite att titta ut och se solen bländas mot grannfasaden, fast sen när man tittar mer nogrannt på fönsterkarmen och upptäcker termometern som står på -4 längtar man inte längre. usch va deppig jag låter! :D men jag är trött, och seriöst har jag rätt att vara nere. jag skar mig igår förresten, när jag hacka grönsaker ville tydligen fingret vara med och ge sin lilla egna touch. :) nä nu ska jag väl börja göra mig redo för helvetet. wish me luck for survival.



fairly nuts is the new must!

 

har ni provat nya B&J's smak? Jag fick smaka lite utav Sara's & Christoffer's låda :) Karamellglass med krispiga mandelpraliner & karamellrippel. Ojhh. Umami, Allt i ett! Ny favorit, eftersom min förra favorit Bohemian Raspberry verkar ha slutat säljas i affären vilket suger. Jag gillar verkligen Ben & Jerry's glasser. Visst att det är dyrt, men det är transporterat Fairtrade från USA, hallå? Värt pengarna! Har ni gläjdt er åt vädret idag också? Det hoppas jag verkligen! Inte rekordvarmt kanske, men riktigt skön sol! Nu väntar Gossip girl och ångest inför skolan imorgon. Ciao!



måste bara älska tegelstenar

I helgas har jag vart på besök hos Linda i Enköping! Bussresan dit var inte den bästa kan man väl säga.. kladdiga fyllon, inte riktigt min smak. Först tittade vi(jag, Linda & Bexxi) på isprinsessan, sen blev det promenix genom staden under duggregnet med ett fint telefonsamtal av Kim innefattande poesi av högsta klass ;) Efter promenaden la vi oss ner och snarkade till Twilight. Eller åtminstone jag haha, ^^ dagen efter(idag. eller igår, fast jag har ju inte sussat än) käka vi frukost sen så vare dags för mig och Bexxi att dra oss tillbaka till staden Uppsala. Jag skyndade mig hem för att hinna byta om innan min lillasysters konståkningsshow klockan fem, men det visade sig att jag inte behövde stressa alls för pappa skjustade förstår ni! Fast, en timma för tidigt dock. Så jag med min kära nya telefon messa(vilket tar en evighet) Sara och bad henne att skynda sig. Sen så dog den lilla busen. Åh vad jag älskar att efter varje sms bokstav för bokstav radera orden i ett ivägskickat litet meddelande! Typ bästa funktionen ju. Nä vet ni va? Jag gillar inte den dära phånen so muchhh. Nu ska jag sova, imorgon träffa Elli och förhoppningsvis hinna plugga lite. Jag är på bristningsgränsen gott folk. Jag har tio meter gyttja över huvet, så jädrans jobbigt att försöka andas just nu. Men sov sött! Hoppas ni haft en fin helg.





Nokia 3510<3



vivaz venus ruby


ett vill ha-objekt.
ett dröm vidare-objekt.



onsdag var det!





fler bilder på facebook! :)



can you tell me that I'm wrong?

med mobilen ur sikte och en redig ångest för vilken som kommer stimulera fingerkliet i framtiden oroar jag mig för läxhögen mitt i det vackra vädret. eller ja, så speciellt vackert är det ju inte men lite värme sipprar ut från molnen i alla fall. Jag har funderat på Sony Ericsson Vivaz och ju mer jag funderar på den vill jag ha Vivaz Pro som inte ens kommit ut på marknaden i Sverige. Det är så typiskt mig att kära ner mig i det jag inte kan få. Visst är vanliga Vivaz en bra telefon, med touch och allt, fast det är just de där med touchen. Pro har ju utfällbart tangentbord ifall man tröttnar på att kladda ner skärmen eller helt enkelt är för full för att skriva rätt när man glider med fingrarna. Åh förstår ni mitt dilemma? Sist jag köpte ny mobil var det också en aning impulsivt eftersom mobilen innan gått sönder. Jag hinner aldrig kolla ut en mobil jag verkligen vill ha innan det är dags att välja en. Älskvärt. Nä nu ska jag fråga Sara när vi ska till Ronja. Jag skriver lite senare om gårdagen. Linn fyllde år och det vart utgång såklart! Men tills dess, här har ni Nomy.



felices pascuas



octupus in circles

Jag åkte hem till Linn igår, och tog med mig alla HP-filmerna =) vi tittade på ettan sen så missade jag sista bussen så jag sov till andra filmen haha ;P och idag så skulle vi hjälpa Elli att flytta, men det klarade hon helt sjhälv tyldigen och hon har kommit igång så bra! Härligt babe :D Så istället för att flytta så blev vi utelåsta i ca en halvtimme, kollade på harry 3 och drog till affären, köpte årets första pinnglass! sen kollade vi på hp 4 sen blev det friterade bläckfiskringar, muuuums! nu sitter vi hemma hos mig, Linn ska sova här och vi ska titta klart på harry potter-serien av filmer. Imorgon äre Påskafton, och Linn ska fira med min släkt! Kuul! :D Nu drar vi upp. BYE!


 

Och! Grattis till Emira och Sammy! <3

& GLAD PÅSK!

 



din dumma sill

Första april högst upp i musikens hus med Marielle och Sara och fika ballerina kladdkaka och mjölk :) Fick ju pengar igår, så nu är de slut. 1050kr - övertrackasering (ca 70kr) - skuld till sara (270kr) - skuld till pappa (200kr) - shopping (215kr, måsteju..) - busskort (100kr) - Linns present (resten typ) = 3 kr kvar. Jag är duktig på att slösa.. eller nåt. Jaja om det inte hade varit för skulderna så hade det ju varit lite kvar :) Ikväll ska jag förmodligen mysa med Lindsey också! Fuun, medans alla andra drar till BJ, som j inte har pengar till tydligt haha (;



puss påer. passa på att ljuga också ända dagen man "får".