sista dagen, sista chansen

Goddag alla nyårstaggade snyggingar! Alla är väl taggad en dag som denna? Sista dagen på året som varit, sista chansen att göra det perfekt. Sen kommer ett nytt år med nya tag, nya möjligheter och chanser, nya krafter och nya tankar. Vi lämnar allt dåligt kvar och tar med oss det bästa för en perfekt ny start! Och när man firar med de bästa så är det ju svårt att det ska gå fel. Nu kör vi. Ikväll är den sista kvällen för oss alla med oss alla. Imorgon omfamnar vi 2011 som vi ska lyckas göra till det nya bästa året. Men detta har varit det bästa för mig hittills. Tack alla som har gjort mitt 2010 så jävla grymt :*


André Zuniga - lägg det på minnet folket!



- the way I feel


when I see your face, there's only one thing I would change.


palla tänka det bränner hjärnceller

Ligger här i min lilla ensamhet å tänker med Johnny Nash i öronen. Borde väl egentligen ta tag i sömnen de e fasiken dags haha men strunt samma.. jag tänker på sånna saker som man väl ägnar minst någon tanke åt varje dag, vart man står i livet och hur man tagit sig dit. Det är en skrämmande tanke för mig och fan va paranoid man är när man tänker på alla val man gjort i livet och hur vardagen skulle sett ut om man gjort nånting annorlunda. För jag ångrar inga beslut jag tagit eftersom jag gillar mig själv precis som jag är och det är just småstigarna jag sprungit, trippat, skuttat och även ramlat fram på som format min personlighet. Varför klaga och vilja ångra? Det är ju omöjligt så helt absurt att slösa energi på det. Jag vet att saker och ting sker av en anledning så mycket som jag tror på karma så finns ödet och väntar, karman är bara där att se till hur fort man kommer dit man är menad att vara. Jag gör det bästa för min karma, eller nej haha lögn. Vi kör om. Karman ger mig situationer att hantera och har gett mig en helt underbar omgivning med massor av människor att älska, som jag nyttjar fullt ut! Det finns inget bättre än kärlek. Att ge och få, det är väl mitt motto. Jag har lite svårt att bli överens med mina teorier om hur karman fungerar haha eftersom jag mår så bra av att bry mig om andra och verkligen visa det är det väl ändå ett litet själviskt agerande men det är ju ingen som far illa av det, jag antar att det är ok? Få känner mig verkligt, de som gör det antingen uppskattar mig eller utnyttjar mig för vad jag gör för andra. Så jag har ibland vissa problem med att öppna mig (men gör det ändock alltför ofta, kan ju inte hjälpa vem jag är viiisst) eftersom dolken blir lätt att placera. Alla lär sig sina läxor för var dag. Även fast jag alltid vill vara den person jag egentligen är har jag lärt mig att jag ibland far illa av det och folk ska inte tro att jag tolererar vad som helst bara för att jag är snäll. För jag är inte bara snäll alla har sina sidor. Jag lever som jag känner är rätt för mig och alla runt om mig och i vissa situationer fungerar inte ödmjukhet utan det är att ge lite av det sura, visa handen och vända ryggen till med ett litet öga över axeln. Hmm nu orkar jag inte fundera längre haha. Jobbigt att gräva i sig själv. Jag är också jävligt irriterad på mitt öga som inte vill som jag vill, det blir bara rödare och rödare. Passande till nyår nejmen icke! Får väl gå med piratlapp haha så ja inte skräms? Lösning tack! Och sömn :) Godnatt!


Vattumannens horoskop för 2011

År 2011 innebär för dig hopp, styrka och medkänsla. Massor av möjligheter, i nästan alla aspekter av livet, men du måste vara medveten om hur du spenderar din tid, speciellt på saker som är viktiga! Du kommer antagligen att spendera i år att analysera dina mål och ambitioner, resten är säker på att det kommer att finnas expansion i karriär och rikedom.

 

Du kommer att presenteras med utbildning, resor och kommunikation möjligheter i år och du kommer sannolikt att göra det mesta. Du uppmanas att investera din tid i “mervärde” till ditt befintliga kompetensen och lära sig nya saker också. Du kommer att gynna (gåvor, arv och möjligheter) genom korta resor, meddelanden och kommunikation med bekanta och umgängeskrets.

 

Viktigast av allt, kommer du nu ansikte mot ansikte med dina självförgörande metoder och blind tro / ideal / fundamenta. Du kan finna dig själv fastnat i gamla hjulspår och har en suddig vision för framtiden. Om så är du föreslog att besvara denna fråga – vad slags framtid är jag arbetar för, och varför? Och därefter ägna dig åt hobbyartiklar.

 

Tillfredsställelse och lycka råder eftersom detta är en utmärkt tid att njuta av lyx och bekvämligheter. Monetära vinster är sannolika och du kan också belönas med förmåner och bonusar. Ditt hårda arbete och beslutsamhet att ta dig någonstans och du räkna med en höjning både i status och självbild. Se till att skära ner dina onödiga kostnader för att förbättra dina resurser för betydande ändamål. Väl insatt och omtänksam beslut som fattas nu kommer att bidra till att övervinna missnöje.

 

Du har en ljus och ljusare tid nu som detta ett utmärkt fas för själv-tillväxt och framsteg. Varje aspekt av livet gynnar dig och du får framgång i varje försök du gör. Som du är nu i bästa hälsa och sprit, är det dags att återuppliva din passion, vårda dina talanger och starta något nytt och annorlunda. Du får nu stöd och uppskattning även från din dåvarande fiender.

 

Du är mentalt mycket aktiv, så att arbetet går mycket smidigt faktiskt. Men ditt sinne tenderar att vara otålig ibland och du känner dig mer intresserad av dina hobbies snarare än arbete / studier. Detta är en perfekt tid att besöka familj och har klarsynt kommunikation med syskon, vänner och grannar. Håll din moral högt och planera för framtiden möjligheter innan du gör några åtaganden. Sammantaget söker du nöje i att kommunicera, lära och umgås.

 

Relationer att göra för trevliga stunder och du engagera dig i stimulerande samtal med din älskare. Nya vägar och möjligheter rulla, går spänningen hög, nya idéer kommer till dig och du kan påbörja en äventyrsresa att fullfölja dina drömmar. Det finns en lyckoträff, framgång i företag och glädje i både äktenskap och hemliv. Om du är i skrift, publicera eller intellektuella verk, hittar du massor av möjligheter och din kreativitet flöda otroligt.

 

Du hittar också själv helt uppslukad av emotionella och känsliga frågor som ligger nära ditt hjärta. Glatt humör, god hälsa och en ungdomlig vilade Ande hjälper dig att lägga din bästa fot ut i arbetslivet. Bli inte inblandad i smärre problem med dina fiender, spara energi för de verkliga utmaningarna. Missnöje med din situation i livet kunde komma till förgrunden men presenterar de rätta idéerna vid rätt tidpunkt och till rätt plats hjälper dig att nå framgång. Bo fast på marken och sikta på himlen!

 

Allt som allt är 2011 ett positivt år, mest om relationer och förbättra din skicklighet uppsättningar. Nya erfarenheter, drömmar och idéer är alla gynnas. Detta är rätt tid för dig att sprida dina vingar och flyga högt. I slutet av året, har du en klar vision av vad du står för och hoppas på. Du har ombyggd tro och förtroende för dig själv och gå vidare till ett mycket bra fart och styrka.

 

Kolla ditt här



mellandagsreaaaa

 

Wiie idag har det stått endast shopping på schemat, vet inte hur mycket jag handlat för haha men vet att jag är nöjd. Har fixat nyårsklänning (som var nedsatt till halva priset!) och hitta en liten väska me som även den hade dragits ner 50% :D Så hitta ja en annan sjuukt snygg klänning som de va hela 75% avdraget på, supernajs! Vet inte om jag var riktigt frisk idag men kände att jag behövde en dag ute så jag slapp oroa mig för nyårskläderna en extra dag, men de tog man ju hant om på en g ;) Ser verkligen fram emot nyår nu! Middag hemma hos Lea med de allra bästa töserna där vi förar skallarna av oss efter en förhoppningsvis storslagen 3-rättersmiddag :D efter det är det relativt obestämt och det känns riktigt bra. Hatar att planera är mer den spontana typen. Annars blir man bara besviiiiken. Nu dunkar de reagge i öronen, snart äre Pensionärsjävlar. Om ni inte sett det har ni missat nåt. Grymt jäkla knas alltså :D . de va inga jävlar D':



<3

det måste va nånting med tvillingkontakt. oavsett hur mycket folk sa till mig att jag borde slappna av och försöka ha kul så kunde tårarna inte sluta forsa. för som förut har jag kunnat kopplat bort det lite grann för jag vet innerst inne att allt e okej. men den här gången gick det inte och det var på nåt sätt meningen att min oro skulle fortsätta rör omkring i mina ögon och hela kroppen.

Jag älskar dig.


på med kalasmössan

in i dimman och ut i natten
citerat en väldans bra tööös

Nu ska jag duscha och börja fixa mig för att sedan bege mig till älskade Ellinor för att chilla med nån bira innan klackarna ekar i staden! Det är jag, Sara, Elli och Carro som gör Uppsala osäkert ikväll. So see you there, dunno where, but beware ;)


very merry xmas for mi


Tack så mycket för en fin julafton, synd bara på lilla Malin att hon fick vinterkräkisen så släkten inte våga sig hit haha :P Men mormor och morfar och Jocke (morbror) kom ändå :) Tack så mycket för allt fint jag fått, en dator av mami & papi, 500kr av mormor & morfar, 500kr av faster & janne, 1000kr av farfar, en pincett av malin (som veerlikgen behövdes! började bli buskig hahaha, tack!) och ett nytt headset av sara som också var så jävla välbehövt eftersom mitt har pajjat. Sen har vi minijul med kusinerna från Vattholma nån dag framöver :) verkligen en superbra jul och jag hade inte kunnat önskat något mer än vad denna jul gett mig. Tack! Tack till tusen! Och tack bror som har hjälpt mig att få igång min dator och installerat och haft dig hela kvällen! Vet inte vad jag skulle göra utan en så teknisk bror haha! Nu ska jag sova, julshopping imorn sen utgåååång hell yea? FUCK YEAH!

















GOD JUL!



my heart goes out to you

Det finns mycket att vara tacksam över, och jag är så jävla glad att jag har blivit välsignad med de vänner jag har i mitt liv. Det är så svårt att verkligen visa min verkliga uppskattning men jag försöker, varje dag, att ge tillbaka lite av det som jag känner att jag får av er för varje andetag jag tar. Jag älskar er. För att ni ställer upp och bryr er. Finare flickor och pojkar kan jag inte tänka mig existera. Och detta uttryck "Man saknar inte det man aldrig haft" är ju sant, men faan va folk har gått miste om något ifall de inte har det lika bra som jag har det och vad jag tycker synd om er som inte har denna vän att kalla den bästa. Jag har flera stycken, men ledsen så ger jag inte bort nån de är mina, det är dom som håller mig kvar. Mitt syre. Håll er nära så jag inte kvävs <3


dan före dan före dan

sitter hemma hos halling yeye utgång ikväll! vet inte vart haha eftersom gänget e portade i halva stan (skäääärpning!) haha men nåt hittar vi! det är iaf sista jobbdagen denna dag så vi firar som aldrig förr, första gången jag dricker med carro på ? 2 mån? ingen aning. haha vi ses väl ute sötnosar :* här e vi påväg till det onyktra paradiset! puss alla finfina, jag mår redan bra :)


can't yuh show the love man and not the animosity



jag orkar inte.


hur orkade man förut? lär man sig att orka igen? gör man ens de.


död åt formade julkort

Det är lööördag, mina vänner. Har jobbat idag också, började klockan åtta och kan säga att jag inte är morgonmänniskan utan jag gick och gäspade mellan varje brev. Shit va postfacken sitter i huvet nu.. Har ju tidigare dagar bara fått sitta vid 74-76 men idag vare uppsamling, som att det inte räcker med att kunna alla postnummer i kära Uppland så ska man veta samlingsnumrena runt hela landet (y) Allmännbildning på högvarv haha. Roligt äre ju när folk skickar julkort och skriver "Fam. Karlsson" och förväntar sig att man ska veta vart man sorterar det? stackars barn stackars barn. Fick också ett brev med 743 40 (mitt postnummer) Örebro.. man ba hm. jahapp? Så alla de här jävla julkorten som inte kan nöja sig med fyra kanter? DÖ DÅ! Asså hahaha sa jag att det sätter sig på hjärnan eller? Nej nu glöms detta för ett tag. Carro och Elli kommer hit ikväll och myser med mig :) Eftersom jag inte kan festa e detta en supergosig lösning, finns mycket att prata om haha! Nu ska jag vara lite duktigare än va jag redan varit och plugga. Hörsdå!


ASSÅ DÖR MAN ELLER



I heard there was a secret chord.

Idag är det fredag och det betyder alltid allt utom lungt i vanliga fall. Men nu jobbar jag morgonpasset hela helgen så den blir vit. Typ den första vita helgen på jag vet inte alltså.. blir kanske att köra på söndag ist (haha desperat?) om nån e pååå! Jag sitter hemma hos Ida just nu, hon håller på å packa och jag tänkte plugga lite innan jag när mig iväg till jobbet för dagen. Vad jag gör ikväll vet jag inte, vill inte veta heller hahah fett depp de kommer vara, att jag sitter hemma och glor på mina tår när Carro kom hem i onsdags.. Gosh. Usch. Nu slår vi igång deppmusiken och lever in i situationen (y)


femtonde december

Men jisses hur fort tiden går! Det är bara en halv månad kvar till nya tag och nya löften som man sedan, enligt traditionen, bryter. Och imorgon åker Marielle till Japan! Även fast vi inte träffas så ofta som vi gjorde förut så är ju själva tanken att träffas är omöjligt väldigt jobbig.. Alla bara åker och åker och lämnar mig kvar för att ruttna i kylan.. Nåväl, ha så kul utan mig allihopa, I know you'll miss me ;) Idag hade jag tänkt att göra ett prov som jag missat så jag slipper ha det hängandes över huvudet mitt sista jullov men awesome som jag (egentligen) är glömmer jag böckerna hos Ida.. får se jag kanske åker till skolan på fredag och gör det istället. Jag börjar ju jobba idag så är lite spänd på hur det kommer att gå. Be för mig att jag inte är värdelös? Nu går bussen om 20 min och jag har inte ens käkat frukost.

See ya soon perhaps, kisses on the nose!


the sacrifice of hiding in a lie



is never knowing





Mary Kay

Nu har jag shoppat loss i Sara, Elli & Elura's återförsäljningsföretag.

Mary Kay® Oil Mattifier - 219:-

Mary Kay® Mineral Powder Foundation - 295:-

Mary Kay® Medium-Coverage Foundation - 219:-



fri dag

snaaaart drar de iväg till förkröket, måste skynda mig att fixa mig först.
sen blire jordgubbsvin och härliga människor :*


du kan inte dö om du aldrig levt.

Och just nu så kväver skolan mig. Jag vet att jag inte fokuserar på skolan så mycket som jag kanske borde, och jag vet att jag förmodligen kommer ånga mig att jag inte satsade MVG de sista månaderna. Men jag orkar inte. Skolan ska inte vara det liv jag levt. Jag vill börja leva på riktigt nu och det tänker jag göra också. Jag skiter inte i skolan, men jag lever för helgen och mina nära. Skolan, shit vilket påhitt. Allt jag kan tänkas vilja veta kan jag hitta på internet, inte sant? Jag är inte sån tjej som kan åka till skolan, göra massa uppgifter och sedan få hem andra uppgifter bara för att vi inte hinner göra dom i skolan? Sjuk idé, det där som kallas läxor. Läxa upp mig, äre de du vill? De enda du åstakommer är irritation och trötta elever. Nu är jag lagom negataiv, fast egentligen bara ärlig. Det är såhär jag känner och med säkerhet de flesta andra som pluggar. De e nog därför jag ser så mycket fram emot att komma in i arbetslivet, där man inte behöver ta med sig arbetet hem. För livet kretsar inte bara kring ett enda ting som skola eller jobb. Om man har andra problem eller beskymmer så finns det helt enkelt ingen tid för att ta itu med det för bearbetning när man går i skolan, för i den lediga tiden pressar lärarna in läxor & stress. Nu ska jag fortsätta plugga. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Annars kan jag inte ha helt fullt roligt när jag egentligen förtjänar det.


project bracelet

inte världens bästa bilder, men jag orkade inte haha.
dessa två gjorde jag idag i alla fall, va tycks?


Shake it up!



something about christmas time

Sitter hemma hos mig och lyssnar på julmusik & dricker kaffe med Ida. Vi har precis solat, så jävla skönt! Men att vänta på bussen som var försenad en kvart efteråt var ingen höjdare dock haha. Hade bara en lektion idag, formgivning, min favoritlektion faktiskt! Jag gjorde klart en illustration av ett recept, nu har jag bara asken kvar :) Shit va jag borde plugga! Har massa skit att bli klar med innan jul, prov imorn och på fredag och på måndag och på tisdag (y) likelike! eller inte, men de blir party i helgen ändå annars pallar jag inte leva. Nu ska jag och Ida mysa, ciao!


stilisering



elli gnelli

Elli tjatar och tjatar och tjatar på en uppdatering så de får väl bli en, så man slipper allt jävla gnäll! HAHA skj. De va ju ett tag sen. Så vad har hänt sen sist? I onsdags var jag ute på Etage med Ida, Rasmus, Becca, Linda, Louise, Johanna och kompaniet. Jag hade riktigt roligt och kvällen var minst sagt händelserik. Vi kom hem till Ida runt fem på morgonen så skolan blev liksom ett litet NO-NO haha. Vi gick och köpte cola och beställde pizza och tittade på massa serier. Igår var jag först i skolan, sen efter så shoppade jag i all hast och sen följde jag med Sara och Elli till Resman när de bokade biljetter till Thailand. .... yeee två månader utan dom, kommer jag ens klara det? Det längsta jag och Sara har varit ifrån varandra nånsin är en vecka mer eller mindre. Hela mitt liv har jag alltid haft henne nära och nu ska hon till andra sidan jorden. Och i somras visste vi inte hur vi skulle kunna vara ifrån Elli i två veckor, nu blir det nästan som ett helt sommarlov. Men jag är glad för deras skull såklart! Vilken jävla chans! Efter att de beställt biljetterna så for vi hem till Elli och tog en timmes promenad, käkade otroligt god mat och sen bastade vi, grymt skönt! Som avslut på kvällen hällde vi upp en skål chips och myste ner framför Eclipse, som jag fick i brevlådan igår. Nu vet ni! Snart ska jag iväg på utbildning på Posten senare blir det utgång på min lilla favorit Fame.

Ciaoaoao