I love you hunnie










today I caught myself smiling for no reason


Hejhopp! Har precis rett ut mitt toviga hår, tog rätt bra med tid! Man kan ju inte bara slita igenom med en borste lix då kan man lika gärna cutta bort skiten. Nåja. Så mycket har jag gjort idag - bokstavligen. Känns dåligt som fan men vafan ;) imorgon kör jag matte igen sen ska jag göra en annan grej som jag kommer berätta om då! Bus! Igår skulle jag egentligen träffat min fina vän Andreas meeeen han dissade mig för att umgås med sin söta lille bebisbror (totalt förståeligt iofs, plus att det regnade så jag orkade inte bli blöt, haha) Nu kanske jag ska städa mitt rum, vore en skön idé - eller skönt att få det gjort ;) Åh jag har snart lyssnat slut på mitt Spotify igen.... skulle ju köpa premium men så fick jag 2 till timmar bara sådär så ja, de blidde inte så.... men men. Nu ska jag avsluta denna uppsats innan det blir en bok. Ha det bäst!


några dagar i bilder


Har fett jävla sämst tråkigt så slänger upp lite random bilder från veckan.


Som man bäddar får man ligga! Finis-beckis lånade sitt finaste påslakan-set när jag sov över :)





Pappa grillar med stil ;)


Aaa så typiskt att man typ inte tagit några foton de senaste dagarna rå.. haha!
Nu ska jag fortsätta dö av tråket.


segar med kapten röd


Ska snart bege mig innåt till staden och träffa Linda & Becca. Linda ska pierca sig! :D Hade tänkt typ fixa mig fin eller så men så är det ju fult väder så jag ångra mig. Det värsta som finns (som man säger, inte bokstavligt talat) är när man fixar håret supernajsbajs och så förstörs det så fort man går ut om luften är fuktig etc. Jaja. Nu måste jag börja göra mig klar för bussen går om en halvtimme och mitt hår e fortfarande blött haha.


Jah bless ♥


Elin hissar - designa dina egna converse

 

 

 

Kom att tänka på när Lollo visade en bild på ett par ashäftiga Converse som hon hade designat själv på en hemsida, så jag ville också! Hittade hemsidan -det är varumärkets egna- och fifflade lite. Man kan verkligen ändra allt! Hur nice!! Ska fan designa ett par och beställa hem från USA... bilderna ovan testade jag lite bara men blev helt ok tycker jag! :D Testa du också här :)



filmmys


Jag vet att jag är väldigt efter med många filmer, men jag är i full gång att ta igen allt!
Nu blir det 1408. Har hört att den ska vara läskig osv så får väl se då.
Önskar bara att jag slapp titta på den själv :P



♥ always




blickar tillbaka

 

 

och i år ska jag denna dag på introduktionsmöte angående vikariepoolen för förskola :)

seeeeen får vi se vart dagen tar mig. har inget annat speciellt för mig idag!



ADELE <3




ey mr. vetenskapens värld, säg mig vad resultatet är


har jobbat mig igenom några tal nu i matteboken, måste säga att det går väldigt bra trots att jag missade genomgången i fredags. Så hoppas resten av kursen är lika lätt men jag lägger en troligt på den och pluggar vidare, CIAO!






åh :( saknar er girls..
Linn nu är det din tur att överraska oss med ditt vackra ansikte i Uppsala stad!


så här kul har jag nu




tar kort på mina 3 dagars sen målade naglar.. men nu ska jag faktiskt få träffa Andreas & Marielle :D


ooouh yeeeh!


I stort sett feberfri - utan alvedon - känner mig mycket bättre i halsen och jag hitta ett paket av min favoritmüsli i skåpet :D så har IKEA-katalogen kommit också! Synd bara att jag fortfarande smittar för annars hade jag nog orkat åka hem till Carro ikväll :) De går bra nu kompis! Måste bara säga också att det är  m å n g a jag saknar just nu.. väldigt många :( men fit for fight soon då! Då får alla som vill leka med mig :D visst e jag snäll :) haha nä nu ska jag käka min müsli och bläddra i IKEA, puss!!!


titta vad man hittar man är sjuk




:)


Nu när jag är sjuk har jag tid att plinga på mitt piano.
Håller på att lära mig What are words just nu!


'cause when a heart breaks, no it don't break even


what am I gonna do when the best part of me was always you and,
what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?
I'm done falling to pieces.


svullen hals ftw


Precis hemkommen från vårdcentralen. Förmodligen har jag halsfluss, men proverna visade inga streptokocker så om penicillinet inte hjälper efter 3-4 dagar så ska jag in igen och kolla körtelfeber (y) fifan va awesome, not.. jajjja. Vad är livet utan jobbig skit? (helt perfekt....) Men om jag har körtelfeber tänker jag faktiskt inte vara med. Jag har matte att fokusera på.. jävla skit!


facebook 18/8

 

 

och detta året ligger jag & dör haha. verkar som att livet var bättre förut.

fast så är det inte :)



den artonde augusti


Ligger här och myser i sängen tänkte jag säga, det är väl till hälften sant men det är inte mysigt nånstans att må som jag mår just nu. Men har precis kollat på en bra film så de va väl kul, haha.. No Strings Attached - härlig, rolig & gosig, mi like (: nu ska jag göra en varma koppen sen fortsätta dega. Hare bra & glöm inte era C-vitaminer!


when life brings u lemons, eat them!


Varför blir jag alltid rastlös när jag är sjuk?

Jag måste göra allt bara för att jag inte kan haha, kanske man är sjuk i huvet lite allmänt hela tiden..
Idag var iallafall första dagen på Komvux, Ma C. Det gick bra! Var lite seg men trodde det endast berodde på att jag fått för några timmars sömn inatt.. vi hade bara upprop och lite snabbgenomgång av upplägget och tidsplaneringen, tog en timme ungefär. Efteråt så promenerade jag & Becka till Wayne's där Sara satt - gullfian hade köpt en stor latte och morotskaka till mig! // Vad har jag gjort för att förtjäna så otroligt fina vänner?? Blir rörd varje gång jag tänker på det.. Älskar er! // Sen efter fikat blev det lite shopping á la School för Saras del & Becka cyklade hem. När jag kom hem kröp jag ner i sängen och checkade Facebook som vanligt, skulle egentligen till Enköping ikväll men den raringen är fortfarande sjuk.. krya på dig! Sen blev ju jag sjuk också.. så typiskt jag blir nästan aldrig sjuk! Men tempen visade feber så antar att den talar sanning.. Har sovit massa nu, är fortfarande trött och börjar få huvudvärk. - fan va fort det slog till endå! Min hals är usch&fy&blä med, lite ajaj i svalget men gulliga pappa har köpt halstabletter till mig, så det blir nog bra! Har ju imorgon på mig att bli frisk (asså lycka till liksom) sen på fredag drar första riktiga mattelektionen igång! Har har fixat både grafräknare och mattebok nu, boken får jag imorgon och räkaren postas förhoppningsvis imorgon om pengarna hunnit komma in då. Asså fasiken. Denna helgen ville jag inte vara sjuk. Sara skulle försöka få in min fot på Eklunds hof på lördag så jag kanske får jobb nångång.. och Carro skulle ha kubb&krök på lördag med.. mi no happi just nu. Sen nästa helg kanske jag gör nåt galet ;) det får ni veta då, hihi! ASSÅ HERREGUD jag brukar inte skriva såhär mkt.. uttråkad. Den här dagen blev verkligen inte som jag ville :(



Me right now, försökte se pigg ut.. nåja - försöka duger!


snabbt inlägg


Om tio minuter tar jag bussen till min första lektion för matte C, slutar strax efter tio.
Det här ska bli intressant & se hur jag klarar denna kursen :) Hejs!


taggad inför imorgon

 

ELLER INTE. Haha min mattekurs startar.. har varken fixat bok eller räknare än heller, men det ska nog gå rätt fort att ordna. Så nu måste jag damma av logik-delen i min hjärna som jag inte använt sen första året av gymnasiet - wish me luck!

 



Vattumannen v.33


En härligt fin tid med rar kärlek ska ditt tecken kunna få uppleva nu. Den som har dig som vän har en fin vän vid sin sida. Möter du en ny vän nu så vinner du dennes gehör. Trygghet i jobbet kan det nu börja talas om på ditt arbete. Det kan behövas en diskussion, men du verkar ha det både säkert och tryggt. Nu ska du vara försiktig med vad du inhandlar i veckan och se till så att du får rätt pris. Det verkar vara lurigt med priser i veckan så se upp. Spelar du så spela snålt.

Lyckotal: 6, 9, 10, 11, 16, 30, 31
Bästa lyckotal: 10



dagens läxa


se inte fram emot någonting för mycket.
Annars har dagen varit väldigt bra :) förrutom att Ida åkte hem då, såklart.. men hade en mysig stund med henne på stan innan de så vi gjorde det bästa av situationen! Så fick jag träffa min Rebecca också! Och hon bjöd mig på restaurang! Vilken tjej va? :D supergott!! Nu är jag hemma efter mycket bussåkande & väntan på bussar haha.. ska väl slå igång en fin rulle snart, koka lite te :) hare bra!


-


Försöker sova men de går inte så bra. Tänker alldeles för mycket på saker som inte borde uppta någon energi längre. Varför kan man inte bara släppa sånt som man mår dåligt av? Mycket som pågår just nu i mitt lilla huvud. Jag vill bara få som jag vill bara för denna gången. För nåt mer av "det här" pallar jag inte. Ska nog ta mig en liten promenad med musiken för att rensa huvudet. Om man tömmer det på tankar lär man ju somna gott?


shoo bre vad händer yao

 

Peace bre.

Haha, :P ikväll blire partyparty i Tierp för att säga "vi ses snart" till finaste Tobias! (hate goodbyes.. ) Det kommer nog iaf bli väldigt väldigt roligt och hans söta mami har till & me köpt smörgåstårta! Mums på de :) nu ska jag duscha & fixa mig sen tuffar vi tuffingar iväg med tufftufftågeeet mihii, puss då!

 



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

 

 

 

Min fina Caroline! 19 år nu!

 

Så idag blir det lite mys med tårta och hennes mage i Knivsta där hon har fått hus :)



Åh du gjorde min dag




IDA ÄR I UPPSALA! Åh fattar ni lyckan, saknaden.. jag börja böla fan när jag såg henne! Haha bästa överraskningen ever!!!


URF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blev typ bara bilder från Stadsparken tråkigt nog. Men man kan ju inte alltid vara paparazzi ibland vill man ha kul också ;) Festivalen va sjuuukt nice! Elephant Man och Kapten Röd va de jag gilla bäst. Så iofs inte så många band hahaha men men men men. Ha de braaa!



rastakvaaaly














confuuuused


Just nu vet jag varken in eller ut. Flera grejer som bara ligger och sänder konstiga signaler & tar massa onödig energi. Nä, kommer behöva all energi jag kan roffa åt mig de tre kommande dagarna såatte jaaa. Det får ligga på hyllan då helt enkelt. Idag ska jag hämta ut mitt band till urfiiiii! Festivalen börjar imorgon, kommer bli nå grymt bäst! Så jävla taggad :D Nu ska jag käka frukost & vänta på att mina sömntutor Elli & Niklas vaknar så vi kan dra oss in mot staden. Pussen



goodnight travel well


Hej alla barn! Har varit lite borta härifrån på senaste, även mobilen har varit urladdad sen torsdags för laddaren är ute på äventyr men tänka sig, så hade Elli en nokia-laddare hemma vilket ingen har (förståeligt, kanske?) så slog igång telefonen vid 8 på kvällen och väntade mig världens jävla bomb av sms men.. nehe? Ingenting. Så Elli skickar ett sms till mig & då får jag 4 till, & NUUU kommer resten. 4 timmar senare liksom. Bra segt eller? Hör bara hur det ligger & vibrerar bredvid mig haha pallar inte med min "fisk"-smssignal bambambam liksom :P Jag har som sagt varit hos Ellinor idag riktigt mysigt som vanligt alltid avslappnande att träffa dig raring :* Nu ska jag sova, sen imorgon ska jag lämna tillbaka Ellis bankkort som jag av misstag fick med mig hem haha! Nåja, natti på er!