newyear

happy that..


incoming; 2009!!

Imorgon är det nyårsafton och jag ska hem till sandra för att äta en utsökt och jävligt satsig nyårsmiddag. Tydligen så ska man vara klar till klockan halvsex för då ska jag vara där och så ska vi springa till ica och köpa alla satsiga ingredienser. Jag har inte köpt något specifikt till nyår att ha på mig, och jag är jävligt stressad för jag har typ inget -.- får väl försöka hitta något idag då, jag ska ju ändå vara uppe hur länge jag kan enligt sara. sara sitter bakom mig nu och läser det jag skriver fast hon reagerar inte på det här så jag tror inte att hon ser från sitt 2m avstånd. hon behöver ju iofs glasögon. nu är hon klar med sin gröt.

♥ mellandagsrea


yes man!

Vill du med på bio?
-Yes man!
Vilken ska vi se?
-Yes Man!

min humor är unik xD

puss? yes man!


sleepover

Inatt sov jag över hos Barrobäbis :) mys!<3 Vi tittade på två filmer, en jätteäcklig som jag inte kommer ihåg vad den heter, nånting med creepy 2 ;) USCH säger jag bara! den var både disgusting och weird. Efter den så tittade vi på BRING IT ON In it to win it och den var deffinitivt bätttre :)
Innan på dagen efter att Marielle hade sovit över hos mig (=D) så åkte jag in till stan och shoppade kläder på mellandagsrean. Totalt 7 plagg, muy mucho för att vara mig ;o Efter det så åkte Jag och Carro hem till Bells och såg hennes nya lägenhet som kommer att bli jättefin när renoveringarna är klara :) köket var underbart tyckte jag.
Nu så ska jag läsa lite HarryP :)
Jag tror jag håller på att bli sjuk :/

puss


second day christmas

ska gå och träffa Marre nu :) skriver sen ;o


puss & god fortsättning på julen ^^


mellandagsrea

betweendayssale.
åh vad man älskar dem här dagarna när man har lite extra pengar bara för sig själv och allting är extra billigt. Det gör ju allting extra bäst!! :D


It's Julafton

Bella's Lullaby

Jag måste bara börja med att säga GOD JUL till er ^^
Och grattis till Jenny som fyller hela 17 år på självaste julafton :) GRATTIS SCHYGGING<3
Vi gick och grattade henne idag också :) och gav henne sin present ;)
Jag vaknade klockan sju, av att jag var tvungen att gå på toa. Och då var självklart toan uppe upptagen så jag fick gå ner och då piggnade jag till. Fast jag gick ändå och la mig ca en halvtimme senare.
Det har varit väldigt mysig iår. Inte som vi brukar fira utan vi var hemma, mormor&morfar och morbror kom, och farfar också :) det var roligt, brukar inte fira självaste julafton med honom nu på senaste för att han hör så dåligt och tycker att det är jobbigt att vara där det är mycket folk och pratas mycket, stackarn "/
Jag har fått:
  • The Killers "Day & Age" - Malin, lillasyster
  • Hörlurar till mobilen - Sara, tvillingsyster
  • Tre böcker (Harry Potter 3,4,och 6), en urgosig filt från Chilli, 500kr, choklad och Twilight - Mamma och Pappa
  • 500kr och choklad - Mormor & Morfar & Jocke(morbror)
  • 1000kr - Farfar
  • Jasmin hudlotion&duschgel och skrubvantar The BodyShop - Kussarna
  • 500kr - Faster & Janne
  1. The Killers ska jag byta, för jag fick den med Sara och jag gav samma skiva till Sara ;)
  2. Twilight ska jag också byta, för det var pocket och jag vill ha en bok med hård pärm.
  3. 1000kr försvann direkt till mormor&morfar för jag var skyldig dem det. (Coldplay bl.a.)
There you've got that. Kommer inte på något mer. Har inte tid att skriva mer heller, ska gå och läsa lite HP <3

Jag måste bara säga att det var jätteroligt att lura Malin :D
hon fick också en filt från Chilli. Och så när hon öppnade det sista och största paketet så var det också en filt xD "Men jag vill inte ha en till filt!" sa hon och började nästan gråta. Och så fortsatte hon att öppna, och så såg hon att det var PS2 ABBA singstar! :D och så sa hon "Men jag har ju fortfarande inget Playstation!!!" lite smått irriterat. Och sen så såg hon att det var PS2 också! Hon blev så glad så ^^

merryx


gift fever

Om en ungefärlig timma ska jag ner på stan med Beccaboo och Balara. inga julklappar kvar thank god, but jag måste hitta en nyårs-outfit. hm..

god jul♥


Twilight over n' over

Kristen Stewart  Robert PattinsonHej alla kära vänner :) Igår så såg jag Twilight igen med Sara och Ellenore. Det var lixom hennes födelsedaspresent från mig och Sara. Hon gillade den mycket mycket. :D Jag vet inte hur man ska beskriva hur bra Twligiht är, men det är verkligen spänning hela tiden och jag vet (för jag gör alltid det) att jag ser helt fånig ut, för jag gör så konstiga miner när jag tittar på film. "HOHO! Du lever verkligen in dig i filmen , HAHA HA!" brukar jag höra :P Och för er som inte har sett den; GÅ OCH SE! Ni kommer så att ångra er om ni inte tog chansen att se den på bio!



god jul ♥


Congratuliations!

Ellenore Thorslund fyllde hela 17 år igår! Grattis! :D Innan på dagen så var jag i STHLM med Sara, Jenny, Emma och Sandra. Det var riktigt mysigt även fast jag hade asont i foten och gick och haltade över hela innerstan och såg allmänt ut som ett galet fyllo! Vi åkte till gröna lund för att gå på julmarknaden fast det var inte så mycket till sådan, Sara, Sandra och Jenny köpte åkband. Jag och Emma kollade på när de åkte karuseller fast vi betalade 40 spänn för att gå Lustiga Huset en gång bara. det är ett måste när man ska till grönan! När vi kom hem så gick jag och Sara till Ellie där vi tittade på Mamma Mia och åt tårta, en halv tårta  x)


scream

julen.

vart ska man egentligen börja?
är det värt att stressa upp sig så mycket inför något som är över så fort?
för i ärlighetens namn, vem firar egentligen jul idag pga. jesus?
visst, jävligt juste snubbe som föddes och så får man massa julklappar,
men fan, det är egentligen bara så jävla överskattat.
värdefullt är att man samlas, ofta hela släkten tillsammans.
man umgås och ger varandra lite kärlek.
- kärlek genom matrealistiska ting.
jag tycker det är synd att julen blivit till en sån komersiell högtid.
man lurar i småbarn att tomten finns.
överallt på stan ser man skyltfönster som försöker övertala en att köpa.
julen borde för fan vara gratis!
visst, jag älskar julen, det kan jag inte förneka.
men att det blivit till en sån stor grej känns inte riktigt viktigt.

- emma swärd.


MP1E

Klassbloggen här dåra :D
Jag har inte skrivit något än, fast det kommer väl bli någon gång i framtiden :)
Det här inlägget är enbart till för reklam, check it out yao x)

♥yours truly


Btw. Tim hälsar =D



Tristan och Isolde <3

Tristan<3Isolde<3Isolde<3Tristan<3Isolde kliar sig och håller på att ramla ^^ Tristan ser bara allmänt cool och viktig ut :D
Tristan & Isolde <3
Jag har precis stödmatat dem för första gången. eller i alla fall försökt ^^
De är så söta när de blir helt förtvivlade om vad som smakar så gott,
köttfärs och grädde all mixed-up together :D <3







yours truly,
<3


idolfinal

'ellow folks!
I fredags så var jag på Idol-finalen i Globen! :) Det var såå kul! :D
Jag var där med Sara, Hannah och Lisa + mig själv då (vore inte så kul å glömma) ;)


RESAN INNAN STOCKHOLM
Först så var jag i skolan tills lunch och så käka jag, tog farväl och emot "ha så kul"-önskningar och åkte bussen in till stan där jag mötte Sara som skulle köpa lite kläder. Efter det, när hon äntligen var klar, så åkte vi hem till Marie och fixade oss. Vi missade precis bussen som gick 15.21 och skulle vänta på 15.31. När den hade åkt halvvägs, till moskén ungefär, så frågade jag Sara om hon hade med sig allt, eftersom hon inte hade någon väska med sig. Ja det hade hon. "Har du med dig biljetten?" "NOOOO!!!" det hade hon inte, så hon klev av vid Djäknegatan och jag skulle ändå skynda mig in till stan för att hinna köpa sallad på cupido to-go. Vid varje övergångsställe så blev det rött när jag kom dit och jag fick stå och vänta i ungefär 2 min på varje sådan, vilket var ca 4-5 st -__- 10 minuter bortflugna! Tåget skulle gå klockan 16.09 och klockan var 15.50 ungefär när jag var vid cupido, och det var ju lite kö! Jag dolde inte min otålighet heller ;$ Jag var på stationen klockan prick 16.00 nästan och så ställde jag mig i kön för "Stockholmsresenärer, ställ er i kassa 1 utan kölapp". Den var lå--------------ång. Ca fem över fyra fick vi köpa våra ungdomsbiljetter, "ska ni till Stockholm?" HALLÅ KÄRRING!?!?! vi står i en stockholmskö så tammefaan ska vi te STHLM! *suck* Vi rusade till tåget och hann precis. Senare på tåget när vi hittat Hannah och Lisa som redan var ombord så skulle vi ta det lungt och njuta av vår goda cupido-sallad. "Var är besticken?" :@ men som tur var så fick vi av Hannah så jag och Sara delade på den ena gaffeln och Hannah och Lisa delade på den andra. Nu var det lungt iaf.


STHLM
Så fort vi klev av tåget så gick vi till pressbyrån och köpte tur-och-retur Stockholm Centralen-Globen. Sen så gick vi på den dyra toaletten, 10 kr kostar det, men den är ju så exkusiv ><, Efter det så gick vi ner till T-banan, eller vi letade efter den ett tag tills vi insett att vi gått åt fel håll x) Vi stämplade in, åkte ner för den snabba rulltrappan och hann nästan med tåget som stod där. fuck tänkte vi, fast i all hast så hade vi inte märkt att det var fel tåg ><, Vi skulle med tåget som kom in efter. Och för er som aldrig åkt tunnelbana någon gång; det går rätt så fort.


ALLA DESSA KÖER
När vi klivit av tåget till Globen så var det en kort promenad till den stora bollen. Det var en ca 100m lång kö med 3-4 pers-bredd. Vi kom dit 17.30 och de började släppa in 18.00. Lång väntan... Incheckningen gick superfort, folk ville väl skynda sig antar jag, och det är ett bevis på att det kan gå fort om så bara vill det ;) Vi fick Dustin Home-påsar som innehöll en svart mössa med Dustin Home-reklam på och så fick vi en svart T-shirt som det står Idol 2008 på. Och på baksidan står det självkart Dustin Home. Vi gick runt ett tag för att hitta klädinhängningen eller vad det heter och hittade den efter ca 5-10 minuter. Det kostade 20kr för jackan och 10kr extra om man hade mer att lämna in. Sen så visste vi inte vart vi skulle ta vägen. Vi frågade några som stod utanför parkett A 24 ochg köade vart man skulle vänta om man hade ståplats och de sa "antingen här eller A 7" så vi stannade ju såklart. Klockan var då 18.15. Klockan 18.20 frågade Sara om man behövde sin biljett där inne, hannah och Lisa som var där i fiol sa att man inte behövde det då, fast de hade sittplatser. Sara gick och hämtade sin biljett för säkerhetens skull.


EFTERBLIVNA RETARDS
Två minuter efter att Sara kommit tillbaka ser vi en stor mullrande hög komma springades mot oss. Det var männinskor. Tydligen så kunde man inte gå in där de stod för de hande glömt att ta ner skylten ovanför dörren, så nu skulle alla stå vid oss, och gissa om det blev trängingar! USCH vad de tryckte och puttade för att komma längst fram men vad de tydligen inte insåg var att dörrarna inte var öppna än, så alla skulle bli tvugna att backa sen iaf! Längst fram vid dörren var det en tjej som var rätt så kort så hon fick ju inte så mycket luft, och att dessutom bli upptryck mot dörren hela tiden :@ hon höll på att svimma och alla skrek lägg av men det fattar väl inte dom, eller hur? -_____________- Klockan tickade.. för varje minut så gick en sekund. så kändes det verkligen. Vi trodde att vi skulle få gå in halv sju men icke! De höll oss kvar i värme och trängsel i ytterligare en halvtimme. Stackars klaustrofober! "/ kan inte ha varit lätt för dem!


WIDEOPEN
När dörrarna äntligen öppnades så var det bara att rusa ner! Ner för de branta trapporna och hoppas att man inte ramlar. Längst ner så var det en biljett-kontrollant och jag ner med handen i väskan och upp med biljetten, söka blicken efter Sara som försvann illa kvickt när jag väl såg henne, längst fram vid den runda scenen vinkades till mig. OHYEEAS! Längst fram! Där alla vill stå x) Vi vinakde till oss Hannah och Lisa. Nu hade man tid att titta sig omkring och herrejisses va enormt det är i Globen!


DEN LÅNGA VÄNTAN
Vi fick vänta i en timme innan programmet startade och det var väldigt mycket förberedelser innan det och instruktioner om hur en bra publik uppför sig. Vi fick även träffa Carolina Gynning som var hoast i reklam-pauserna. För det mesta så var det musik från NRJ i högtalarna och programmet skulle börja när som helst nu. Jag tänker inte breätta så mycket mer, för det kommande såg ni ju på televisionen ;)


YOUR LOSS
Jag tänkte bara säga att ni missade när Anna uppträdde för det visades aldrig på TV:n. Guuuuuuu vad hon är bra, visst visste man att hon var bra en att se henne live! Jag började nästan gråta när hon sjöng Have a Heart och Leila grät riktiga tårar :') Hon är så bra den där Anna, verkligen speciell!



bye and goodnight <3


-_-..

just nu så hatar jag allt och alla!


be right back

Jag sitter på lektion
och en i klassen sjunger, en annan blir förvånad över låtvalet och mer av det finns inte.
Som ni märker så har jag väldigt mycke att göra eftersom jag har tid att obsevera allt som pågår i klassrummet. Vi har medieproduktion i TV förrästen. Jag, Elin och Angelica gör en film, det gör alla i klassen. Den innehåller en jakt, ett tillfångatagande och ett kord. det gör alla i klassens filmer.

Efter hårt arbete och utmärkt anstänging så är vår film klar och jag måste säga att den blev jättebra! :) hahaha skoja men den duger väl för våran kapacitet och kunskap xD

tyvärr så kommer ingen att någonsin få sen den(yees!), förutom hela klassen -____-


byee
(p.s. Marre I need to talk to you amediatly)


Pride & Prejudice

Stolthet och fördom heter den på svenska
När jag tittar på den här filmen får jag gåshud! Allt med den, det förnäma sättet att prata som man faktiskt gjorde förr. Mr Darcy är helt underbar! Hans talförmåga som skådespelare är som en dröm! Mitt favoritcitat: "You must know - surely you must know that it was all for you... I would have to tell you, you have bewitched me body and soul and I love and love and love you. And never wish to be parted from you from this day forward." hur underbart är inte det? aaahh men om du inte är för lovestories är det kanske inget som kan fånga ditt hjärta,
but surely it has captured mine <3
Mr Darcy spelad av Matthew Mcfadyen


skating contest

Malin tävlar i Enköping idag! :)
piruettmalin


hela dagen torsdag

jag sitter i skolan och väntar på att joanna ska sluta så att vi kan åka buss 127 hem tillsammans :)
för er som vill veta lixom =D

jag har matteprov imorgon, det är inte bra, för det här avsnittet har jag inte lagt ner ett skit på bokstavligen nästan. det handlar om funktioner och vi har bara haft 2 veckor på oss att lära oss det och så ska vi lära oss med grafritare på miniräknarna och skit :s
men imorgon är det fredag, och även fast man har hundra miljoner saker att göra i skolan så gör tanken på helg och frihet allt värt det :)
jag har tänkt på hur mycket folk klagar på allting, och det är väldigt deprimerande!
jag ska försöka att var mer positiv och glad för att påverka andras välkänsla.
om man är ensam om att klaga känner man sig faktiskt bara dum :P
ni ska få en 'dagens låt' av mig också! :)

alla som sett alvin and the chipmunks ;) såå söt!<3

puss<3