min fredag var optimal!


 

 

addera sedan två stukade fossingar. det går bra nu kompis, haha.. blev ingen utång för min del ikväll då med andra ord. men en hemmakväll för sig själv med godis och serier är inte så dumt de heller :)



visdomsord från den röda kaptenen.


Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras botoxhysteri - men é det till en lycka eller last, när ditt smajl sitter fast?
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat - du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta,
med så mycket plast i kroppen att dom går att panta.

Men det är inte dig som vill ha, de é dina slantar.
Så dom é inga vänner o dom é inga bekanta.

Du får inte ge upp utan en kamp.





ni får en bild på mitt röda svall

 

 

Som bevis på att jag lever. Behovet av att blogga existerar inte alls för tillfället, men jag kommer väl tillbaka

någon gång. Tills vidare - nåt inlägg kanske dyker upp, en och annan bildbomb? Vi får la se.

Ha det så bra :)



Vattumannen v.42


Har du nu möjlighet att resa och komma i en annan miljö så tror jag att du får lycka. Även romantik och trevnad bör du få nu så veckan är kärleksfullt rar för dig. Allt nytt i arbetet tycks som förkovrande bra för dig och studier kan ge dig fina meriter. Vila dig när du kan! Frisk bör du vara och du har goda idéer om just frisk hälsa. Nu kan du duka upp till fest i ditt hem. Det kan bli dyrt, men du får roligt och trivseln är nog värd kostnaden. Men när det gäller spel så ska du spara dina slantar och inte spela.
Lyckotal: 16, 27, 29, 34, 35, 39, 41
Bästa lyckotal: 39



bildbomb från fredags







en liten fredags-update.


Jag tog mig friheten till mina strumpor från New Body för jag var så nyfiken på hur de var! Beställde ett paket med vanliga Ankle Socks och ett paket av deras nyhet Lady Soft Socks. Supersköna verkligen! :D haha nog om det, om det är någon som är sugen på att beställa från New Body kan jag säga till nästa gång min lillasyster säljer :)

 

Igår så fick jag ett brev från Posten, och ja! Jag fick jobb på julkortsorteringen i år igen! :) Preliminärt 11 pass, ca från 17.00-23.30. Så jävla passande då jag jobbar på dagen på dagiset! Wiiie :D så jag blev glad :) Idag så ska jag till Enköping, först hem till Linda sen vidare till nånstans hahah Alex fyller 20 så vi ska fira honom, Grattis! :) nu måste jag lägga på ett kol och göra mig i ordning, har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig än haha! :P


kul att man missade matchen. men grattis Sverige!


Har legat och sovit ett bra tag och nu när min bror fixat internet på min bärbara igen så loggar man in på Facebook och ser att hela startsidan är överöst med logginlägg som "Fyfan va bra" "EM-slutspel hell yeah" "Det här gjorde ni bra Sverige" "Fan vilken härlig seger" osv.. så ba juuuuste.. :( går matchen i repris? Vet ju förvisso utgången men vore kul och se ändå :P

Ajja, jag har som sagt sovit. Har ju jobbat idag sen direkt efter jobbet rushade jag på cykeln till närmsta busshållsplats för att åka in till höstmarknaden på Vaksala torg! Så typiskt att man inte tagit med sig en enda krona till jobbet men hade ingen väska med mig idag.. fast lika mysigt var väl det förutom att jag frös som en liten chihuahua. Hade ju redan varit ute hela dagen med barnen och mina kläder var inte de varmaste alternativet när solen började gå ner. Får se om man blir sjuk nurå! (y) nu måste jag försök somna igen och hoppas att det går. Får göra lite varm mjölk eller nåt :) Godnatt!


mina visdomständer börjar ömma.


du kan välja lögnernas genvägar men sanningen är den enda vägen som leder framåt.


who you are




-


Har så sjukt mycket matte att räkna nu.. fyfan man orkar verkligen inte pressa hjärnan efter en dag på dagiset, men what to do? Ba bita ihop, ta nån kopp kaffe så jag slutar frysa & får lite mer energi haha.. skulle vara skönt med en promenad också men får se om jag hinner det! Ser ni att jag fixat bloggen lite också? Testade att göra en GIF-bild för första gången, som ni kanske ser så pulserar citatet "Friends are family" lite grann som ett hjärta? ^^ mi like it


Vattumannen v.41


En gammal person kommer nog nu till dig med ett verkligt rart besked. Jag tror att du kan kallas för snille, du är så vänlig. Även i kärlek ska du ha lycka så känn dig nöjd. Nu är det bra om du inte tar för mycket av ansvar på ditt arbete utan låter någon annan ta ansvar för hur arbetet ska läggas upp. Du verkar vara mycket sund. Inga stora inköp kommer att ske nu. Det verkar som att du har börjat med ett spartips. Det tror jag är lyckosamt för dig. Spara är alltså bästa vinsten till en bättre ekonomi.
Lyckotal: 2, 6, 18, 29, 39, 46, 48
Bästa lyckotal: 46



om en månad och en dag är den min.




När man känner direkt på morgonen att dagen kommer bli bäst!


Varma mackor till frukost. Och kaffet kokar för 8 fulla muggar! När pappa kommer hem slänger jag in mackorna i ugnen, och jag har pratat lite med honom angående hårfärg. Vi har en överenskommelse ifall jag klipper honom... hahah jahajaha det är ju han som ska gå runt med det så ;P jag dunkar Kapten Röd just nu! (som vanligt^^) Finns inget bättre sätt att tagga till på morgonen(dagen, kvällen, natten) än när man hör hans energi genom högtalarna! Det känns fel att säga att han är kung när hans texter är mycket bättre än det! Woupwoup I LOVE IT!


takin' time for miself every once in a while

 


Osminkad och trött. Tänkte bara visa hur mycket den röda färgen har tvättats ur! Inge kul och jag är helt pank, får inte pengar förrän jag får lön i slutet på månaden.. ska använda mina puppyeyes på papa så kanske jag kan få låna en slant redan imorgon så jag kan fixa till det! Hoppas :)

Idag iallafall har jag inte gjort ett skit! Helt utpumpad efter en vecka med barnen och jag orkade verkligen inte åka till skolan så jag "tog ledigt" haha. Så har bara tagit det lugnt och återhämtat mig. Imorgon kanske det blir lite partyparty vi får se, har inte bestämt något än. Kollade på fotboll & Idol och kan gladeligen säga grattis till både Sverige och André som klarade sig galant! Nu ska jag pilla lite på mina naglar och bara ta hand om mig schälv hihi :) Så godnatt! Hörs väl imorgon!


too cool for school






Min studenttröja. Jag beställde en annan som det stod 'STDNT 2011 ♥' på, men fick fel och orkade inte skicka tillbaka & byta & ha mig. Men måste säga att jag gillar den här mkt! Har inte använt den nånting förrän nu i höst och visst är citatet lite cheesy men jag älskar modellen! Så himla mysig :) Så man kan väl säga tur i oturen att jag fick fel ^^


vad heter risgrynsgröt på engelska?

 

Haha var ju tvungen att kolla upp det, rice pudding heter det. Hmm, nåja att göra sin egna pudding tar cirkus en timme & allt man behöver endast risgryn, salt, vatten & mjölk. Enkel uppmätning jag kör på dubbelt så mycket vatten som risgryn, och dubbelt så mycket mjölk som vatten :) inte för mycket salt med de fattar väl alla! Koka upp ris och vatten med lite salt under omrörning sen koka under lock i 10 min. Koka upp igen med mjölk (man kan ha i en kanelstång om man vill också) och låt sjuda under lock i 40 min utan omrörning. (Jag brukar dock röra lite då och då, alla har väl hört att mjölk bränns(kokar över kanske man säger) när man vänder ryggen till?) ANYWAYS, resultatet här nedan. Och magen gilla're!

 



.


Denna dag tog knäcken på mig haha! Med inte så många timmars sömn traskade jag iväg till jobbet lite efter sju imorse, nio timmar senare fick jag traska hemåt! Ouf, vad trött man blir av att vara omringad av barn en hel dag.. somnade nästan så fort jag kom hem och vet inte om jag har sovit 2 eller 3 timmar, känner bara att hela kroppen tackar mig. Imorgon äre fredag redan!!! Är det nån som bestämt nåt med mig i helgen? Kommer inte ihåg :/ min hjärna tog en tripp och drömde sig bort till värmen typ Thailand eller Brasilien och vill inte komma tillbaka till mig, typiskt! Matte vet jag iallafall att jag har imorgon, och inget jobb! Ska faktiskt bli skönt att få vila lite :) nu ska jag ner & se om det finns nåt käk kvar till mig! Ciaooo


Steg upp på morgonen, innan min dag var riktigt vaken. oooouhuh


Vilken häääärlig dag!!!!

Jag vaknade för cirkus en halvtimme sen. Allt var perfekt - med den svaga vägglampan på andra sidan rummet som gav det perfekta morgonljuset samt mysfaktor på hög nivå, min underbart mjuka säng som är perfekt varm för att man aldrig ska vilja gå härifrån, ingen mardröm. Det enda som hade gjort det lite mer perfekt skulle vara någon timme till i sömn och att inte bli väckt utav min fruktansvärda väckarklocka utan någon som viskar försiktigt "Eliiiin, dags att vaknaaaaa, jag har gjort frukost på sängen" :)

Nu ska jag börja sträcka på mig, gå ner och kolla om det finns kaffe klart eller om jag (med nöje, faktiskt) får slå mig ner i soffan och vänta i ynka tio minuter maximum. Om en timme ungefär åker jag in till Uppsala och har matte sen blir det jobb på dagiset igen! Jag satt igår och längtade till de snoriga små raringarna, vad är fel på mig haha... och i måndags när jag vikarierade för mamma sista timmen på en annan avdelning och Lilla Björn kom till den gården så fick jag den där känslan "nu kommer mina barn!" haha! Åh de är så givande att jobba med barn, jag trodde inte att jag skulle gilla det så mycket som jag gör faktiskt :)


Vattumannen v.40


En kärlek som du bara trott fanns i drömmarna kan nu bli infriad för dig. Romantiken tycks vara på sitt allra bästa humör. Någon säger lyckliga du. Nu verkar det litet enformigt och tungrott med ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig och du bör vara frisk. Så trots rutin så har du trygghet i arbetet. Höga utgifter kan nu komma och du tycks inte vara helt förberedd för dem. Det verkar inte så bra och var väldigt snål med spel, ja, låt helst bli att spela.
Lyckotal: 2, 9, 26, 32, 33, 34, 40
Bästa lyckotal: 26



en söndag i oktober.


Nu är helgen över. Har spenderat min tid med personer jag diggar en massa sen jag sist uppdaterade här :) I tordags blev det Red Room med Elli för att lyssna på Manne när han spelade, drack lite vin och lite öl. Nathalie, Johannes och Timmy var också med och så kom Lea, Becca & Elina också, härligt värre! Elina sov hos mig sen för hon missade sista bussen hem. På fredagen blev det kinabuffé med mamma och lillasyster och Elina följe med och käka också. Sen blev det fix hemma hos henne innan drog vi till Niklas för att fira Mats och Veronika som fyller år imorgon :) Lördagen blev det att fira min kusin Erica i Vattholma, fyfan vad jag älskar smörgåstårta! Sen drog jag till Niklas igen och vi drack och hade det trevligt. Idag så har jag bara slöat, haft mycket ångest också men det går väl över.. imorgon är rutinerna på banan igen; skola & jobb. Nu ska jag nog glo på en film och bara fortsätta mysa med min underbara filt och kurrande kissemiss!