PEACE & L☮VE

Idag drar jag, Sara, Elli och Carro till Borlänge! Det kommer bli så grymt klockrent. Jag är borta en vecka men kommer knäppa massamassa bilder så får ni se va vi hade för oss :D iiih kommer bli så jävla bra de här, och foten är en aning bättre också, hoppas jag kan gå imorgon iaf haha. Ah nu har jag inte tid för dehär längre, måste dubbelkolla att allt e klárt!

 


Pusspussbussbus , hahaha! :D


ohshit.

jag kan inte gå. på midsommarafton trampa jag in en glasbit under foten tror jag, och nu har jag skavt upp hela stortån på samma fot så den e steeel. går inte å vicka på den (y) men igår va kanoners i alla fall! Jag, Jossi och Janie drog ut på Jossans första krogenrunda. Det blev Kalas, där det var flest människor i hela stan då VIP bl.a. va stängt. Vi hade trevligt, och så småningom kom det ju endel folk på dansgolvet i alla fall :) Vi dansade och shottade, minglade med gamla bekanta och nya ansikten. Jag och Jossan dansade med allt å alla, på allt å alla. Haha näerå, men vi hittade några rullstolsboys i ett hörn som vi bjöd upp på dansgolvet, de hade asroligt :D Vi for upp på högtalarna och skrek med musiken, så träffade vi några killar från Polen som var riktigt trevliga. När de stängde drog vi till Subway för en Chicken Teryaki♥ sen blev det Max, sen drog vi hem fast på vägen stannar de en bil och några killar frågade om vi ville följa me å bada, såklart vafan! Haha vi kom hem klockan sju? åtta? ingen koll faktiskt. Nu e jag hemma igen. Bilderna från Midsommar och dagen efter är uppe på Facebook, imorgon åker vi till Peace and Love, asbra!


tjugosjätte.

ja ni. gårdagen var kanon, förutom endel händelser på  finalen av kvällen men som man kanske kan bortse ifrån förhoppningsvis. kom hem klockan åtta i morse och har sovit några timmar. baksmällan kom fan innan jag somnade tror jag så jag mår relativt bra nu dessutom tog jag en resorb innan jag gick och la mig. jag tog med mig min kamera också, men jag glömde att sätta i minneskortet! smart tjej. men några bilder blev det med mobilen iaf, de dyker upp på facebook imorn. nu ska jag tagga till stan, jossan har krogenpremiär idag!



Ciaoaoao


midsommarafton

firas i öregrund, såklart. med underbara människor, såklart.

Jag har precis fönat håret. Det blir lockigt till min nya rosa klänning, om jag orkar. Vet inte vilka lockar än däremot. Planerna blir som så att jag, Sara och Christoffer drar in till stan till tolv och möter upp Tobbe, Elli och Carro(?) och så köper vi en sallad från Cupido och sen tar vi bussen ut mot kusten helt enkelt. Jag är grymt taggad, däremot måste jag akta mig från solen för min febriga bränna på rygg och ben har inte velat lägga sig än.. awesomeness eller nåt. Jag har inte tid att blogga mer nu, vill bara önska alla en fin midsommar! Ta hand om varandra, gör inget som jag skulle gjort osv.

Ciao!


taggataggatagga

Imorgon är det midsommar, i Öregrund. Några dagar senare drar det iväg till Borlänge för lite fred och kärlek. Freden brukar väl inte vara speciellt uppenbar med folk som pissar på andras tält och skiter i hur trevligt det är för den som bor där haha, men kärleken går inte att missa. Alla är glada, och det sprider sig från leende till leende vilket resulterar i en lycklig atmostfär och lyckad festival. I år kommer det bli så jäkla roligt också eftersom jag åker med störtsköna männiksor och mina favoriter, då kan det ju inte bli bättre! Så kommer det grymt bra band också. Lördagen blir fan bara på festivalområdet hahah. Först Näääk o/c, sen Johnossi och Mando Diao och efter dem spelar Jay-Z, vilken man borde gå och se oavsett vad man tycker om hans musik. :) Man knyter nya band med människor man aldrig träffat förut, så träffar man så många man känner också.
Loveit!


Elin har bränt sig.

(och smörjt in sig, haha)

ni ska se ryggen, och benen D':



stress i onödan.

home at last. Vi åkte ju (alldeles för)tidigt till skutskär för att sedan ta en buss från stationen till centrum för att hinna med en annan buss till själva Rullsand. Självklart är bussen försenad tio minuter vilket resulterar i att vi missar bussen till sanden&stranden, och vi sätter oss ner surt på gräset. (jag måste ju packa upp min handduk först eftersom jag inte vill få knottriga och kiliga ben) sen så får vi för oss att gå å kolla i affären, och en jävla överraskning vi fick när det var halva priset på hela sortimentet så vi storshoppade på ica! (hm, en sån där grej som låter bättre i huvet..) haha nej men jag köpte en deo och ny dove summerglow sen så delade vi på ett glasspaket också. Tillslut kom vi fram, och i början vare inte värt besaväret, "ente alls!" (haha :D) men efter ett tag så ville solen visa sig. Låg jag och dog i värmen? -Nej. Det blåste kallt så det var behagligt. De e ju då man inte märker att man bränner sig (y) baksidan av mina ben gillar inte solen för tillfället. Tillbaka så liftade vi till stationen, och fick vänta på tåget en timme för tänka sig att det också skulle vara försenat. Haha dagen har bjudit på oväntade händelser..





Kung av sand

eller aa, Rullsand. Stranden står på mitt, Saras och Beccas schema idag :) Elli skulle också följt med egentligen men hennes brori fyller år så det icke gå nå vidare bra då :( Vi tar 08.27-tåget från Storvreta till Skutskär sen byta till buss nummer nånting och byta buss igen. Krångel. Haha Sara får se till att vi göra allt rätt ^^ Nu håller jag på och kokar pasta som senare ska bli pastasalladen som mättar våra magar under dagen. Jag vet inte riktigt vilken tid vi kommer hem men runt fem skulle vi åka tror jag :) Nu är pastan klar, ciao!


de hade vart skönt me lite sol

Igår var jag och fikade med Linda. En efter en droppade det in människor först Sara och Christoffer och sen Becca :) Det var gosigt och vi pratade om allt möjligt! Becca ville inte vara med på bild. Det vill hon aldrig längre?! :o what's up with that bexxi? Jag tog i alla fall en panoramabild på sara och christoffer fast ingen ser speciellt glad ut, men jag publicerar endå mohaha! Jag köpte en camoflaugehood igår också! Tyckte den va butch, precis som jag? höhöh idag ska jag worka out med ellenore och sara, fast ellie loggar aldrig in på facebook nån gång miss jag har inga pengar på mobilen ;o haha.



20juni

nu är det bara en vecka kvar till peace and love och jag har redan börjat packa haha. att glömma viktiga saker är tillhör min vardag och att vara ute i sista minuten är typ min grej liksom, så jag bryter mönstret! nån som har nåt tips på vad man absolut inte får glömma ta med sig till en festival? förutom biljetten förstås. jag är snart klar med packlistan, men det kommer säkert vara minst lika mycket som jag kommer lägga till än vad som redan står. åh det känns härligt dethär, och med midsommar precis innan kan det inte bli fel.

peace


sjuttonde juni





HAHAHAHHAHA va kult xD



pukesoup

Aa den här kurveckan gick ju inte så jäkla bra. vi hade huvudvärk, mådde illa till spygränsen,  energinivån låg på zero, tappade aptiten och mådde allmänt skit. Nu vill man inget annat än spy så fort man tänker på de vidriga soppan som var god de första dagarna. Så nu  ja hemma igen gott folk, ska träffa Tobbe snart sen ska jag till Becca :) hare bäst va!


pure sober

Jag, Sara och Elli ska ut till sommastugan och köra en reningskur, så de blir nyktert hela veckan, äta soppa och frukt. Dag 4 ska man äta endast bananer och ni som känner mig vet ju att jag nästan spyr av bara lukten. Men det ska gå. Har man viljan har man styrkan. måste bara hitta viljan att trycka i mig 5 bananer... Vi åker ut ikväll iaf, ingen mottagning typ va (y) men skönt de me ibland, även fast jag precis varit mobillös i en vecka. Det börjar bli en vana för mig haha! Nu ska jag städa rummet.

Elli jag hittade din näspiercing :D


Elin, Carro, Elli

Auu jag orkar inte ens skriva egentligen. Iaf. Veckan har bestått av kompletering och jag har vart duktig enligt mig själv, och jag får MVG i mediekommunikation nu också även fast jag bara gjorde 1 av de 3 uppgifter  jag skulle göra vilket betyder att jag måste gjort den uppgiften jävligt bra :D Vi firade sommarlov på riktigt i torsdags. Det var jag, Elli och Carro i Källparken sen kom massa folk så drog vi vidare till Fjärilsparken och trevligt hade vi det som tusan. Det jag kommer ihåg i alla fall. Jag hade tunna strumpbyxor på mig också så gräset liksom gick igenom och såklart fick jag eksem, since i'm allergic. Nu har jag mobil igen, samma nummer, inte den snyggingen jag har skickat efter utan en skitmobil som inte ens ringer när det ringer. Fetdryg. Nu ska jag käka frukost, så ciao!



sinnessjukt



lessons of life

ahshit. har vart igång varje dag tills dagen denna, som jag har sovit bort i stort sett. kan ju börja med onsdag, då vi fick sommarlov. ut på krogen blev det med mina brudar, och vad som hände där vill jag inte ta upp. hade förvisso roligt såklart men har lärt mig vissa grejer. aspackad när pappa kom och hämtade mig klockan halv fyra på stationen eftersom att jag -utan tanke på att han skulle upp och jobba dagen efter- ringde honom när jag insett färdigt att bussarna slutat gått. men de va tur att jag inte liftade som förra avsluningen. så fick jag några timmars sömn, och så väcks jag av alarmet som jag ställt. jag skulle hjälpa mormor och morfar att shoppa ny inredning till min utvecklingsstörda morbror som har flyttat. jag fick bestämma helt själv fett värt, om jag inte hade vart så jääädrans bakis vilket gammelpäronen märkte tror jag, för jag gick och gäspade hela tiden haha. jag fick 500 kr för "besväret" vilket gjorde att jag kände mig till besvär eftersom jag har svårt att ta emot pengar när jag hjälper till med något som jag älskar. aja. sen åkte jag hem och sov, och så vaknade jag i timing till att sara och elli kom hem :D så jag hälsade på dem, elli åkte hem och jag och sara somnade.

så i fredags tog jag chilltabletten på förmiddagen sen åkte jag hem till micha och ralle och umgicks med dem, elli och ölen sen drog vi ner på stan och hade mys på bryggan i stadsparken. jag och elli ville verkligen åka karusell på fyrisfestivalen men precis när vi tänkte gå dit så stänger de :( vi drog till BK och käkade, sen sov jag hos elli.

och lördag. ellis lillebror fyllde år så de firades, och jag och elli gick ut och sola sen åkte jag hem och fixade mig inför kvällen då vi skulle till josefin i min klass och fira henne och lollo från klassen. jag och elli tog norrtäljebussen med tobbe och ayo, och det var supernajs hos jossi med egen festlokal på gården och öppen bar med flötegröt (som jag måste ha receptet på!!) och sangria :) vi somnar i hennes frigge och sover typ 3 timmar innan det var dags att gå till bussen, typ 3 km tror jag, fast efter 1 km så liftade vi av en äldre dam haha. sen åkte jag hem till elli och vi satt i solen ett tag innan jag åkte hem och däcka. sen berättade jag för pappa att jag tappat min mobil nånstans -såklart- :( så nu har jag köpt en ny, och pappa har spärrat mitt kort -igen. jag kommer ha samma nummer men ingens nummer, men det löser sig väl. det har i alla fall varit en rolig start på sommarlovet, även fast jag måste till skolan imorgon :( nu ska jag titta på film. Kärlek på menyn rullar på kanal tre om tio.


what a beautiful sight

nu äre det sommar. jag älskar'e!



the search for the obvious

sen äre sommarlov! ååh fatta friheten jag känner just nu! och med sommarlovskortet i fickan finns inga gränser. Okej. Jag kommer till Gävle. Längst. Men nu ska vi inte vara sånna, och imorgon är det skolavslutning och efter den slår vi arslena i Stadsparken och förkrökar innan krogen! Det blir jag, Becca, Linda, Linn, Ida, Angelica, Lea, Tess och Johanna. The single chicks (utom Bexxi då) sveper ut över stan, så spänn fast er om ni vill åka me!

 

miss having kittens running and purring,

even though they are pain in the beep :)