bloggggg

jag sitter i en lägenet och vi hare mysams och sådära *gladgubbe*Ä bu ska vi vidare tydlige enigt tolie ch vi ska till stan och efterfst. uss mina fna läsare <333333



träffa ty världens sötatste kille bennes kompis =)=))=)=)=)=)


I'm waiting.

 




The world is in a crazy hazy hue




Dan före dagarna

och jag är hemma. "Sjuk" skulle jag väl inte säga, jag har faktiskt ont i huvudet och förkyld, men jag måste verkligen hinna ikapp i skolan nu. Fy vad jag inte gillar mitt engagemang den senaste tiden. Har typ 100 grejer att göra.. I helgen så sker endel så att jag själv kan avgöra att jag inte skulle hunnit (eller orkat) med läxor. Imorgon har Linnea fest och på lördag så blir det förhoppningsvis födelsedagskalas för Becca men i alla fall mysmiddag med hennes närmaste =) Om några timmar ska jag pallra mig ner till stan och fika med en saknad Anneli på Storken four-a-clock men först ska jag ta tag i min egen krage och göra åtminstone hälften av det som jag ligger efter med.


Sara & Anneli i nian ^^ <3




Det viktiga är ju att man försöker


in need of a hug

Nu sitter man och illustrerar grafiskt och jag som längtat till denna lektion känner ingen lust över huvud taget att sitta kvar i skolan en jävla sekund till. Jag ska börja illustrera mitt ord oändligt idag och jag har väl några idéer.. eller snarare en idé som jag helt enkelt kör på. jagpallarinte. Burkar man inte bli gladare när solen gör längre besök?
Och varför kan man inte sluta man bry sig om människor som helt klart inte bryr sig ett dugg i retur? Ibland hatar jag mig, för jag mår inte bra av att vara mig själv.


Vill bara nämna också att den "grejen" som slängde ner vovven från bron inte är mänsklig, och att han & hans omänskliga "vänner" borde få chansen att friskna till i huvet så de inser vafan de gjort och leva med det resten av sina liv! FYhelvete va arg jag blev och fortfarande är och kommer vara jävligt långt framöver. Det där var utanför mina ramar, jag kan inte ens hantera det.


hah! störtskön ju =D


Jag känner typ såhär också.


it's all in your mind

Somnade tidigt och vaknade sent. Jag sitter och fipplar me mitt egna spotify-konto (tack Emanuel för inviten!) hihi äntligen! Nu kan man lyssna i vart som helst utan risk för att kontot ska användas på en annan dator(sara..)

Igår hade Malin tävling igen. Hon var jätteduktig förutom att hon ramlade på ett hopp, så hon kom sjua. Men hon fick specialpriset för sin ståpiruett vilket var kul eftersom de e piruetterna som hon har svårast för.





Ja, jag tror på karma

man får det man förtjänar ellerhur? Visst äre väl så. Sjukt irriterande men vafan ska man göra? Whina och sura ner sig, skulle inte tro de va. Men vad gör man när gränsen är nådd? Vad gör man när man inte orkar mer? True pain & true tears ofc. Och jag bara flabbar vet inte ens vad jag skriver eller vill få fram/ut/förmedla blalalalala. usch.



Idag har Malin tävling igen. Lycka till gumman!
Får se om jag orkar komma och kolla. Men klart att jag vill ju.
Får se får se får se. Jag mår bra i alla fall. Man ska inte klaga så länge det finns människor runt omkring en som ställer upp och bryr sig, för det är väl endå det enda som betyder något i slutändan. Vad är det man vill ha liksom? Jag vet vad jag vill, och alla som känner mig vet vad jag värdesätter.


fuck.

ååååååååååååååååååååh!
HELVETE


>Det vackraste jag vet<

Du är det vackraste jag vet,
Jag älskar dej i hemlighet.
Jag vågar inte berätta,
Att glömma är det ända rätta.
Det gör så ont att se dej gå,
Jag älskar nån jag aldrig kan få.



HAHAHAHAHAH en dikt jag skrev för typ fem år sen xD
My oh my. hitta den på kramakalas.com, innestället på den tiden.


better together

nu måste jag planera. ska till kusinvitamin Alice som fyllt år och fira henne.. Och fira Malin i samma veva. Sen ska jag på Anneli's 18-fest, stress stress kanske? Äscha. Ja tare lugnt ändåå. Chill som låten, de e ja idag!



släpp det? alla vet att du ljuger



Delayed

Jag fick åka buss med Amos idag! :D :D de gjorde typ min dag, ju!
Just nu sitter jag i byrån och har Grafisk Kommunikation, men jag vill illustrera. Och Ida fyller 18 år idag! Grattis snygging, & hoppas du hade funfunfun i natt, haha ^^ Ikväll ska vi ut å käka på Fugu efter skolan =) Gott me kina och mysigt sällskap. Gillart ju! (y) Jag och Sara har köpt en liten grej också ^^, ^^, ^^,


Vi hörs & ses och allt dedär.




KE$HA

 

Har lyssnat lite på hennes nya album Animal, och där fanns det

endel smarriga låtar bla denna(Hungover), Animal & Dinosaur :):)

 




oh my.



"There are no shortcuts
to any place worth going.
"





run along, sadness. u aren't welcome

skulle aldrig dra dig över den falska kammen.
jag har till och med svårt att göra det nu.
så får man fråga vad som gör det värt det?


Idag har det varit chill(?) i skolan. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det har varit en skön dag =) Hade andra lektionen Grafisk Illustration idag också. Det är riktigt roligt! Jag illustrerade två personer som håller hand, endast konturer än så länge, kan lägga upp den sen kanske hehe. Ida satt me mig på den lektionen och så skulle jag precis börja illustrera henne men då slutade vi. Skönt att inte tänka på tiden, och kul att man för en gång skull inte vill hem :o Efter skolan så träffade jag Sara på stan och sen gick vi till donken där Linn & Ida käkade. Sen presenterade jag dem för Storken<3 vilket nu ska bli deras stammisställe =D (nog mest pga rökrummet inte sant? ^^) Nu e jag hemma, och Elli kommer hit ikväll och ska sova här! Hon ska följa Saras dag imorgon och fotografera henne hela dagen(fotoläxa). Tur att hon inte tar mig haha som alla vet så är kameran inte min bästa vän. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. förrutom att jag har gått hela dagen och trott att det var onsdag xD har till och med skrivit 20/1 på alla mina skoluppgifter hahaha. Jaja. nu ska jag kanske läsa lite. Har kommit in i boken igen och den är ju såå mysig :)




kom ihåg att tänka på andras känslor,
och inte bara dina.


Hihi, gruppmöte ftw!


min hårfärg börjar gå ur.


åååh uppdatering.. jag är trött och orkar inte. ni får en låt.
ja kan spela denna btw, för er som bryr sig.



it's TIME

Åhhha ser ni va fint de matchar? De e så man blir kär ju :') Jag och pappa satt precis och fyllde i försäkringspapprena till denna skönhet eftersom jag blev av med den för ungefär hundra år sen. Får verkligen tjata sönder rösten för att få lite fart på det här.. kameraväskan blev jag inte av med iaf för den hade jag inte hunnit köpa än(haha suck on that you thief) eftersom mitt förhållande till denna röding endast varade i en ynka månad </3

Och gårdagen... ja det var ju askalas ett tag ungefär fram till tolvslaget exakt. Vad exakt som hände orkar jag inte gå in på men en sak jag har lärt mig är att alltid gå på magkänslan. Men grattis till Micha iaf hoppas du hade det bäst igår! Det är ju det som betyder nåt liksom. Hon fick SANNING ELLER KONSEKVENS-spel av mig och Sara haha synd att vi inte hann spela. Jag åkte på "efterfest" sen iaf med Jenny, Sandra, Sandra, Matilda & Lisa, eller ja, vi(jag och Jenny) satt inne på toan hela tiden och pratade så pass länge att Jennys ragg drog xD hahah sen så blev det kutakuta till sista bussen hem. Vafan skulle man gjort om man inte hunnit med den? Gått tillbaka till boysen på efterfesten kanske? Aja inte att tänka på när man kom hem ju. Idag ska jag försöka få me Sara på stan och fylla i alla uppgifter som behövs för att kunna få nytt smink på försäkringen (samma som jag får en ny kamera på, så ni kan ju förstå varför jag är). Sov vidare ni som festade arslet av er igår, för mig blev det ganska lungt av olika anledningar, men det är skönt att va tjejen me koll ibland också ^^

 

Stora långvariga kramar till er som behöver,
ni andra får en puss :*



året arton

Malin hade konståkningstävling idag! trea kom hon min duktiga filur :) Jag fick gå upp klockan tio och fixa mig för att sedan åka till ishallen och sminka henne, sen halv två skulle hon åka, då funkade inte hennes musik i deras spelare så de bytte hennes startnummer till sist och så fick de koppla å sådära för att få det att funka. Nu ikväll blire party för hela slanten(bokstavligen, ja e pank) för Micha fyllde 18 i måndags. Grattis! I år blir det fullt med 18 årsfester, eftersom de flesta man känner är jämngammal med en själv pga skola osv. Men det ska bli kul! Nån som har lust att hålla tag i min och Saras fest? (A) känner inte för att vakta på min dag ^^ Nu äre käk. Sen äre party all night & stupa vid soluppgången (y)


pusss


16januari

Denna dagen blir hektisk.
Uppdaterar senare efter jag fått återställa kroppen lite med sömn. Men ja kan ju i alla fall passa på att hälsa ett megagrattis till Ronja "en av de bästa ever" Karlsson!


happy bday


What hurts the most

was being so close,

and having so much to say,

and watching you walk away,

and never knowing

what could have been.

Do you know the rest?


en månad kvar.

Dagen i stort då. eller säger man smått?

Bokstavligen sega sig upp ur sängen fast man inte har någonstans nära tid för det, fixa hygienen(ni vet tjejer tvättar ju ansikte morgon&kväll, pain) och knata på sig kläder(onödigt,men de är ju kallt ute (och det var ett skämt liksom, för er som inte får den där lilla lampan utanför skallen)), ner och sätta på te-vatten och under värmetiden sminka sig för att sedan hälla i sig det varma teét(som inte skulle behövts om man inte hade så jädrans ont i halsen) och springa till bussen där man på vägen inser att halsduken ligger hemma. 114 var bussen(skolbuss) som vi fick byta ifrån till 113(även det en skolbuss) vid stubbåkersvägen där det hade skett en bilolycka. Fullt med blinkande ljus såg man bara och en polisbil/ambulans/brandbil här och var. Sånt mår jag dåligt av och jag blir inge kul att umgås med i ungefär ett tag. Så i skolan. Mediekommunikation, skön lektion som vanligt. Svenska, två och en halv jävla timme(eller mer) och vi höll på med poesi. Kärleksdikter skulle vi skriva i de nya support(?)grupperna vi bildat. I grupp Anonyma bodde Ida, Dostan, Paulina, David och jag själv(och ja, man kan bo i en grupp). Vår dikt ägde, även fast jag nästan kom på hela själv(hehe min fantasi är knasig) och såhär löd(lyder) den:

 

Dina ögon glittrar som en porlande bäck,
men det ända jag kan tänka på är din fylliga häck.
Dina former böljer som mjukaste vågor,
min nedre del står het i lågor.
Jasmin beskriver din underbara doft,
vill du följa med upp på mitt loft?

 

Jag vet inte om jag fick det helt helt rätt på det där med doften, det var en knepig menig. Efter svenskan så var jag och Tim busiga och tog hissen hihi sen vare lunchadax. Efter det samhällskunskap(i mitt hjärta) och efter det slutade vi och då tog vi(Jag, Sanna, Joanna, Lollo, Linna & Sara) bussen hem till Sanna från Bollan och myste med pan-pizza tills den brände mig på tungan. Senare vid cirkus fem tog vi bussen till skolan igen eftersom det var Öppet Hus yao. Emelie skulle kliva på samma buss i stan eftersom hon varit sjukling hemma idag så följde hon ju inte med till Sanna, ju. Den busschauffören vare nåt allvarligt fel på skulle jag tro. Han stannade inte för att släppa på fler människor, utan bara av, och hans anledning var att han var försenad och att hans extrabuss redan var utskickad (???????) OCH jävla snille?! Du kör ju förfan ändå hela sträckan och det är ju själva körningen som kostar pengar för företaget(aka GUB) du jobbar för och de personer du ratar täcker de utgifterna. Så ringde han till en annan busschaufför och pratade skithögt och sa att vi(mest jag) skrek på honom att stanna/öppna bussen. Världen är full av idioter. Kom till skolan iallafall och så pratade vi med blivande GUCare, trevligt trevligt. På väg hem fick vi stressa och jag kom på att vi(jag och Joanna) inte behövde ta tåget eftersom snälla Uno fixade bussbiljetter till oss =) FAIL på oss! Tobias(som bor i Tierp) skulle ta tåget och fick springa som en galning(eller tydligen som en jude genom Tyskland, som han själv beskrev det precis på fb) från Vaksala torg på typ 1 minut? och tror ni han hinner eller? JA DET GÖR HAN! Och tror ni inte att Storvreta-bussen precis gått och att nästa inte kommer förns om en halvtimme? JO FÖRFAN! Aja, hemma nu, har precis druckit upp mitt varma te och funderar på sängen. Var en rejäl trötter i skolan idag kan jag säga.

 

Frys inte ihjäl, är ni snälla.



justlikeelli


nu har jag precis fixat och knådat färdigt på min prinsessas blogg.
GÅ TILL ELINS PRINSESSAS BLOGG!


Godnatt =)


I'm weird 'cause I hate goodbyes


Jag strävar efter en lugn kväll framför TV:n och klockan nio laddar kanal 5 med Scream. Jag och Sara såg trean för inte så länge sen, så hm. Fireflies in the garden visas ju också samma tid på TV1000+1, och den har jag ju inte sett så den blir det antagligen. Bara därför så shufflar jag till Owl City's Fireflies, vilken e jävligt skön. Tack Angie för inspirationen till denna grupp, lik'em alot! =) Hoppas ni hade ösröj utan mig igår! Sara och Elli hade kul i hålan iaf verkar det som! Härligt tjejer, nästa gång är jag på ;) Och imorgon ska jag ta mig en fika med mysiga tjejer som man inte träffat på 2 månader?!? ojsan & shit! Sen börjar skolan... mindre mysigt, men man måste ju bli klar me skiten så man kan få börja leva på riktigt och tjäna pengar. Halvan avklarat ju! Måste också komma ihåg att hämta ut biljetterna till Snabba Cash som vi ska se på fredag! Haha glömde på första reservationen men som tur var hade ingen snott våra platser (y) Karma eller? För jag är ju snäller ;) Nu håller jag på å skaver bort allt mitt nagellack vilket nog tyder på att de vill bli nymålade. Marinblått får det bli, och jag berättar det för er eftersom ni bryr er sååå mycket om vilken färg jag har på mina naglar visst? ^^ Hahaha men jag tycker sånt e kul, ge nagelvård till vänner och måla och massera. =P Nu(vilket innebär om ca halvtimman hihi) ska jag kila iväg från datorn ett slag och göra annat.



Don't forget to show your love
& love like you've never been hurt.


make it as soon as possible




"You will meet a new friend
who will become dear to you.
"





nionde januari

och imorgon är det en månad kvar.

Igår fyllde Angelica Bergman 18 år! Grattis grattis i efterskott :) Och förlåt så mycket att jag inte kunde medverka på ditt artonårs-firande ikväll, ville verkligen soo bad!!! Men mår man inte så går det inte, helt enkelt, simpelt och banalt. Det betyder ju också att presenten dyker upp i skolan på tisdag ^^
Sara, Elli och Carro åkte till Tierp tnight. Hoppas ni har kul tjejer! Vi hade så jävla kul igår också =) Super funfun och Carro ska följa med till peace&löööv '10! nu ska jag chilla med livet hihi och tare luuugnt. mysamys!



life's not a bitch, ..


one

Du går igenom en mycket känslomässig och andlig utmaning just nu. Du slits mellan vad folk säger att du ska tänka, känna och tro mot vad du intuitivt vet är sant för dig själv. Som tur är, kommer du till några slutsatser som är skräddarsydda för dig och att sluta fred med dessa frågor hjälper dig att bli mer självsäker. Du har också några starka och positiva ekonomiska välsignelser som börjar komma  din väg. Du och en partner eller rival kommer slutligen att avsluta ett slag eller ett komplicerat projekt som ni två har argumenterat över.



I really feel this year is for me

Nyvaken för ca en timma sen. Vaknade av att hela familjen satt på nedre plan och spelade Buzz för fulla livet! Nu ploppa det till på facebook-chatten. Marielle skrev =D Fast det är lite irriterande att blogg knasar ihop sig för det blir knas när jag skriver. Orkar inte förklara (och tro mig, ni skulle inte orka läsa heller och när isf så skulle ni inte ha brytt er i slutändan heller. hah) men det har något med facebook att göra e ja rädd "/ Menmen vad är livet utan lite svårigheter? ^^ Idag ska jag och Sara vara duktiga och hurtiga och träna =) sen har jag ingen aning faktiskt. Igår på kvällen så släckte jag alla mina lampor i rummet och tände ljus i varenda skrymsle och hörn, och så låg jag och läste Eclipse. Det är lite pinsamt att jag glömt bort lite av vad som händer i den boken när det var den jag gillade bäst att alla fyra (eller, jag velade mellan trean och fyran, jaja sak samma). Men nu börjar det komma tillbaka och även fast jag redan läst den så sjunker jag in i den som förr. Det var supermysigt iallafall och jag märkte inte klockan som rusade iväg förrän kvart i elva så då går jag ner och poppar popcorn för jag och Sara skulle kolla på film klockan elva. The Dead Girl hette den, vi kolla aldrig klart den verka dryg. Nu frågar Marre om vi kan åka skridskor! Kanonkul jue! Någon som har skridskor att låna? Tyvärr så har jag inte samma storlek som min isprinsessa till lillasyster.. Nästa år Marre! Lätt som helium! Nu kom jag på att jag vill träffa Marie idag! (för er som inte vet är hon min föredetta granne som flyttat till stan, hon e som en extramamma för mig) Hon har tydligen skaffat ett komplicerat förhållande! Facebook, där får man reda på ALLT! ;)


Puss mina kära och mindre kära. jag känner mig glad idag!


fryser ihjäl.

Helvete vad kallt det är. Jag fryser fast det är 20 plusgrader inomhus.
Ute-termometern ser olika ut, men -15/-19 SAME SHIT. Kom och värm mig, och ta med chailatte! (Seriöst, favorit 2010 blir titlen)

Snart kommer Rebecca Roos hit och Sara ska färga hennes hår =D Få se hur de går, tjejen me håret säger jag bara. Oh my va det växer hela tiden och det slutar inte och jag är smått avundsjuk, hehe. Igår såg vi Avatar! Kan ju börja med att säga att man var en aning irriterad på grund av att SF har sparkat sina städare? För golvet var helt fullt med popcorn & läsk så det blev den dära underbara sörjan som man älskar att sätta ner skorna i. Sen också att Elli's stol va fullkletad med tuggummi, och när hon gick och sa till personalen sa de bara att deras sittskydd har försvunnit? Och om hon ville byta stol så fanns det bara två platser i en annan salong. Men det löste sig, Elli fick plastpåsar av oss och vi satte oss ner, försökte bli av med irritationen och så började filmen. Då vart man glad igen =) Jag satt och tänkte lite innan och under vad det är som kan få så många människor helt blown away av denna film, vad som gör att denna sticker ut, men i slutet satt man helt inne i filmen och jag spände mig som in i sjutton och var typ där. Aldrig att jag skulle våga se den i 3D hahahha. Men den var sjukt bra. Sjukt underbar. Jag undrar också vad som händer ikväll. Men det löser sig väl alltid. Nåt trevligt skulle va trevligt ^^


summerbreeze during winterfreeze

Idag fyller min lillasyster Malin 11 år, så jag och sara tog med henne på kinaresturang och gav henne vår present. Tre ögonskuggor och glitterspray. Som konståkerska äre väldans uppskattat :) Vi överraska henne också med bananasplit! Jag själv hatar banan, men hon gillat så de e tummen upp. Innan gick jag och twin på stan med Felicia och jag köpte tre nagellack, ögonskugga, eyeliner, bronzepowder och en tröja och hjälp va mycket det blev när jag tänkte efter.. Oopsi. Vi tog en fika på Café Linné Hörnan också. Gottigott. Imorgon äre Avatar som gäller och jag är sjukt taggad och har jävligt höga förväntningar så hoppas att jag blir nöjd =) Mina nya nagellack är grymt snygga btw. Nu ska jag tare lugna med en bok kanske? Mmm Eclipse för andra gången (y)



var rädda om varandra


I'll never let you

sweap me off my feat




fresch start

Det är jobbigt när en nagel går av. Då ryker resten.


 



nolltio

Nu är det nya året här och det känns som ett år fyllt med möjligheter. Det här året kommer att bli så jävla bra! Fylla myndig, om 39 dagar för att vara exakt (eftersom jag är stornörden själv och har nedräkning här till vänster jao)
Igår var awesome btw! Vi spelade sms-roulette haha så ni som fick knasmeddelanden vet nu varför ;) Vi var hemma hos Elli och åt fulländad middag, dvs förrätt varmrätt och efterrätt. Fast efterrätten(panacotta) hann vi inte äta innan vi var tvugna att dra ner till slottsbacken. Bussen var helt proppad, och det var staden också! Vi försvann ett tag från Sara och Becca så jag och Elli började gå uppför. Jävla retards som kastar smällare ner för backen rakt på kön av människor! Så grymt lack jag blev! Jag och Elli fick springa bort från stigen rakt ut i snön för att inte bli av med fötterna. Men polisen kom haha grattis (y) Man försökte ringa sina vänner också fast det var helt fullt på linjen, fick tag på några få bara :( Vi träffa Sammy & co. me! trevlarns som alltid =) Så mitt nyår blev väldigt bra och bäst, hoppas ni hade det lika trevligt :* Bilder kommer väl sen antar jag, annars finns de på facebook. Lite planer för detta år är redan satta också. Tex bio på måndag med Sara, Elli & Marre. SUPERFUN!