pluggpeng

Idag kom studiebidraget! :) lovely lovely. Jag och Sara ska ner till stan och inhandla en liten present till Alva som fyller år imorgon. Grattis sötnos! Undra vad man ska köpa bara.. Synd bara att mitt studiebidrag ligger på 550 kr ända fram till mars. Avbetalning på kameran, som jag fick ha i 1 månad, tack så jättemycket för den tiden och att ni inte snodde den tidigare <3333 :) Självrisk för en ny ligger på 1500 kr, lika bra att betala det, ska fan ha en kamera till Pink! Jaja, jag vet att jag tjatar om detta med kameran, men det har jag rätt till att göra, FAKTISKT!

Nu ska jag och Sara ner till stan.


Ciao bitches


Barrobabe

Jag bör fixa praktikplats typ igår.
Idag klockan två ska jag stå på station och glo för idag klockan två på station anländer en buss med en saknad brud som passagerare. Carrobarrolajn Hantaah! Har saknat dig din propp! Så idag också hade jag tänkt kolla förbi stället jag har fått för mig att praktisera på :) hoppas det går bra för jag har verkligen ingen fantasi till vart man kan behövas och inte (citerat Uno) "bli utnyttjad och ställd bakom kassan när ni Expo-elever kan så mycket mer" ^^ Gullig är han, Uno. Låten från igår btw hörde jag på radion igår, och det var ett tag sen och vad det väckte känslor och vad glad jag blev av att höra den och, (catching breath) hon kan verkligen sjunga den där Shakira, love her voice! Nu ska jag öppna en lyckokaka.



Ciaooo


00.15


You're a song
Written by the hands of God
Don't get me wrong 'cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
Right under your clothes
Is where I'll find them

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things, I deserve
For being such a good girl honey.

'Cause of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
When the friends are gone
When the party's over
We will still belong to each other

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
That's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl
For being such a hey,hey,hey,hey

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing,
You know it's true
Oh baby it's so funny
You almost don't believe it
As every voice is hanging from the silence
lamps are hanging from the ceiling,
Like a lady tied to her manners
I'm tied up to this feeling.

Underneath your clothes
There's an endless story
There's the man I chose
That's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey.

Underneath your clothes, Ah wha ho oh woah!
There's the man I chose
That's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl
For being such a good girl.


Harry In Winter

Det har gått några dagar på lovet. Igår gjorde jag verkligen nada med Sara & Elli. Det var faktiskt ganska skönt, kan ju behövas någon gång här och var. Nu har de åkt in till stan och jag funderar på att titta på min favvo-Harry aka Harry Potter♥. Marielle spelade en låt för mig nyligen som jag föll för. Lägger in den nedan :)
Veckan framöver då:
Idag: Chill chill med Harry och bok (jag måste läsa ut boken innan lovet är slut, har inte ens börjat, oops..)
Imorgon: Undecided
Torsdag: Hem till Jino! Girlsnight inkulderat tjejsnack och skitsnack ^^
Fredag: Marres brori har Halloween-fest
Lördag: Kusinvitamin Alvasalva fyller 14! Grattis i förskott sötnos<3
Söndag: Deppa för att lovet är över, gick för fort osv.

Nu ska jag invadera Saras rum och titta på Harry Potter och Fenixorden. Min DVD har breakat.. inte okej.

(Låten fanns inte på YouTube. Men ni som har spotify kan lyssna på den om ni klickar här!)



besos y abrazos


La chica que jugó con ... ?

 

Kryssningen var kul!
Först åt vi smörgåsbord och sen bar det av mot baren. Jag och Sara gick till discot för å lyssna på karaoke och det var lungt och mysigt ute på vågorna. Men mitt i natten vaknade jag av att det började skaka nå grymt så jag låg där, spänd i cirka 10 minuter och väntade på att det skulle sluta. Det är det värsta med att åka på sådana utflykter. Jag är sjukt rädd att fordonet man placerar sig själv i ska sluta fungera, för vad gör man då liksom? Flyg är värst, my opinion.

Ikväll ska jag på bio med Sara och Elli :) Flickan som lekte med elden. Det kommer bli kul! Har velat se den filmen ett tag nu så dags är det, föfan! Dina m&m's ligger å väntar på dig förresten, sötnos ^^

Jag försöker komma ihåg min spanska men den rinner ur huvudet på mig. Jag har glömt hur man böjer i preteritum(säkert helt fel person och form) och eld har jag nog aldrig lärt mig vad det heter. Haha tur att man har en spansktalande bästa vän som kan hjälpa mig :*



Birka Paradise

Sitter på bussen nu mot färjan! Folk har redan börjat festen och det är glad stämning :) pinsamt värre dock blev det när jag krama mormor och sa "grattis i efterskott" då hon fyller år idag, oops! :p har aldrig bloggat från mobilen förr, hoppas det funkar. Nu har jag inte så mycket mer att säga så kanske uppdaterar senare om det inte är såhär väldans dyrt att surfa på vattnet, haha fatta skämtet? ^^ Puss xo <3


coughy morning

Jaha så var man lite sjukling då.
Elli, Sara och Elora kom förbi hemma och sällskapade med mig lite innan de drog tillbaka för svenska. De hade också varit på fyrishov å plaskat lite. Jag spelar igenom Håkan och har precis rensat igenom min mail, sortera 1500 mail med andra ord. Underbart! Nu är det höstlov för min del. Imorgon blire kryssning förtusan! Synd bara att man är pank och inte kan köpa nåt på tax-free'n.

Jag förstår inte hur folk har råd att röka! Jag har knappt råd att leva och det är ju nåt de måste göra också. Lever för ciggen kanske? hm. Men Elli sa till mig idag att hon inte rökt sen igår lunch, så stolt man blir! Men även fast jag aldrig rökt så kan jag förstå att det är ett heltids-åttagande att sluta röka. Trappa ner är dock väldigt bra och duktigt! Carro ska ju också sluta röka och rökte lika lite som Elli igår. Mina duktiga flickor!

Jag ska städa mitt rum riktigt riktigt noga nu, jaá. lika bra å börja då kanske? :)


pussz


lyckokaka



"
Sing like no one is listening,
dance like no one is watching,
love like you've never been hurt.
"




17.30

hellu.
Imorgon äre Fyriho-ho-hoov som gäller biatch! Lite livräddning sedan äventyrsbad hela eftermiddagen ^^ På fredag äre kryssning för å fira mormor som fyllde år igår, grattis mormor! Lov nu alltså? Verkar som det eller hur ;) Jag har inte hunnit önska alla ett fint lov heller.. men jag hoppas att alla får ut vad de behöver av en veckas ledighet. Inte i närheten att det räcker för mig, men man tar det man får, vaaa! Synd bara att man inte känner sig så väldans kry. Svider i näsan som när en förkylning håller på å bryta ut. Inte bra.


Bella & Tobbe 1 år



You've got me laughing while I sing
You've got me smiling in my sleep


härligare dagar

åååh en sån här dag då man bara gillar livet!
börjar 10.00, slutar 11.25. Hade bara en lektion med andra ord. ska egentligen ha två lektioner men engelskan var inställd och eftersom vi har två timmars hål mellan samhäll och engelska så blire ett jäävla hopp när den lektionen försvinner, sådär en 4 timmar och 20 minuter! Det gillar vi! :D Nu är jag hemma. Jag ska slå igång nån film och efter det ska jag plugga och kanske städa mitt rum?!? Du ser vad mycket det ger att elever känner att det får något av skolan, man ger tillbaka faktiskt.

puss alla söta.
jag är på ett väldigt bra humör idag!


anna sara linnéa eriksson



my partyprincess ♥

Grattis vännen!

jag vet att du inte läser min blogg, men ändå :)

och jag vet att du egentligen fyller år imorgon men för en gång skull är jag förtidig med att gratulera.
*inväntar applåder..*
Idag ska vi hem till henne i la maersta och paartey on! Det kommer nog att bli grymt kul! Var länge sen det skedde i märsta, för mig åtminstone. Vi (jag, Amelie, Elin, Joanna och Becca) åker upptåg tid 15.33 från Storvreta. Amelie kliver på i stan ^^ och tyvärr kommer jag nog inte ladda upp några bilder från denna fest p.g.a att några (ursäkta inte uttrycket) allvarligt skadade horungar till tattare är allmänt sig själva. Men idag ska jag inte bli av med nåt! Då svär jag en ed att inte festa tills nya året! (undantag nyårsafton) ^^
Jaja nu ska vi inte vara griniga och förstöra mitt hitills väldigt bra morgonhumör. inte för att jag vaknade nu, jag gick upp halv åtta idag faktiskt, dukiga jag :) slut på wordwomit.

Angelika Lindolm, soon to be 17
Lots of pussar!


mysa mysa mysa mysa mys



superhuman

känns väl som att det är dags att skriva nåt antar jag. vad vet jag inte. jag har inte så mycket att berätta, jag har inga bilder att ladda upp och jag har inga pengar. ibland suger livet kukhårt. jag gjorde prov idag i alla fall och det gick förvånansvärt bra. det är ju ett plus för dagen, inte sant? i helgen blir det spa-night hos min kära marielle och på lördag drar det iväg mot märsta för födelsedagsfirande för vår allas angelika "fiskkissen" lindholm :) det ska bli kul! på söndag drar gossip girl igång igen och ja, jag följer den serien. gillart vettu. jag är också inne på beccas blogg och lyssnar på read my mind som hon så snällt och passande laddat upp. ni kan ju också få en låt av mig! sådär.. den här låten älskar jag. tyck vad du vill dock ;) idag blev jag kidnappad av några tv-elever som ville att jag skulle bli intervjuad av dem. läääskit! ;o de frågade om äpplepaj och kaka, idol och barndomen. verkar kul de dära. tv alltså :) ni lär väl också få något mer uppdaterat snart. så snart det kommer nåt jag vill dela med mig vill säga. messa mig om ni vill. då blir jag glad :D

love love lovesongs.


truth, and nothin' but.



"When you row another
person across the river,
you get there yourself.
"





sting

Det svider i mina ögon.
Just nu sitter jag i la GK-sal och gör som vanligt ingenting. Jag har Expo redovisning idag,
och min scen är inte klar, jag har min kreativa motivering att tillverka och jag vill inte.
Då är det mindre bra...


take your life with cocaine ♪



som..

..växtvärk i hela kroppen. alla leder, varje organ
..panikångestattack utan paus
..oavbrutna sparkar, mest i magen
..att det bara är på låtsas
..om jag inte vart med om tillräckligt som det är.




jag älskade min kamera. min, inte din. vem nu du är..
tydligen har folk svårt att förstå att när en sak ligger i en gömd
väska så är det inte deras, och man tar inte andras saker.
man gör bara inte det, jävla fitta. Hör du det eller?!?
konkret som abstrakt.


puss



ett band mellan två

Det börjar med att man knyter det löst.
det dras åt hårdare och hårdare,
och tillslut blir det svårt att knyta upp det.
Men det går. Det är nog det bästa.
Det går ofta ganska bra att knyta ihop det igen,
om man vill, och det blir inte så stor skillnad.
Fast det enklaste för båda är nog att klippa av det.
Men för att laga det måste man fålla sin kvarvarande kant,
för att sen sy ihop det igen, om man nu så vill,
men det kommer alltid finnas en söm där.
Eller så kan man ju bara slita av det,
om man känner för det. Why not liksom?
Det som då finns kvar är massa fnas,
som man inte har någon användning för.
Man får då själv klippa av allt som funnits,
en bit av sig själv med den där blytunga saxen,
för att försöka kunna fålla det lilla som finns kvar.
Det lilla som finns kvar är dock inte tillräckligt
för att kunna sy ihop det igen.

Vi knöt inte upp bandet, du klöpp inte av det.
Det tjocka band jag hade gentemot dig SLET du av,
så lätt, som om det hade varit ett tunt litet jävla hårstrå.


förändring