Those that mind don't matter,
and those that matter don't mind.



tea and toast

feels very brittish.
Sitter alltså å käkar frukost medans jag uppdaterar bloggen. Känns bra att ta två flugor i en smäll som man säger haha. Jag tänkte berätta om igår.

Det började med att jag kom till skolan, hade natur B och bestämde mig sedan för att skolka med Elli. Dåligt, jag vet, men jag orkade inte, det vara oviktiga lektioner (typ) och det är dessutom mitt liv, mina konsekvenser. Vi drog ner på stan, elli köpte jeans sen promenerade vi till Polishuset för att hämta ut mitt borttappade ID-kort. Sen skulle vi hem till mig, och tror ni inte att vi precis missar bussen? Jo jo. Så vi sätter oss i busskuren och väntar en kvart på nästa buss. Helt från ingenstans kommer bussen och kör förbi! Vi blev helt paffa hahaha ofta man missar bussen två gånger på rad liksom? Så vi gick till Statoil och köpte lite godis sen gick vi vidare till nästa busshållsplats istället, var lite pinsamt å sitta kvar haha. Då ser vi en ekorre som har panik ute på gatan, stackarn, och så kör bussen förbi igen. IGEN! HAHAHAHA jag dog av garv och kunde inte sluta heller när Elli skrek av förtvivlan! Seriöst. Det är vad jag kallar karma lite grann haha. Så vi fick igen på skolket kan man väl säga. Vi går vidare till nästa hållplats än en gång och precis när bussen kommer så tappar Elli ut pengar mitt i gatan. Men vi kom på bussen i alla fall åh det var en underlig upplevelse och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Nu måste jag säga att filmen igår var väldigt väldigt bra! Sevärd och värt pengarna :) Ikväll blir det Elora's place, förmodligen? Haha får se helt enkelt. Nu ska jag plugga,

godmorgon på er.


I rymden finns inga känslor.

Ikväll blir det bio med kära Ellinor! Egentligen skulle vi dra ut på korgen men alla bangar typ, och några åker till Skåne (liksom hallå?!) så då drar vi en myskväll istället :) Det blir mys imorgon också hos Elora, och kvällen efter det blire mys igen i en skog haha & lördag händer de också stuuuff. Shit. Alltid är mina helger så himla planerade.. skulle va skönt att få vara lite spontan igen, som jag brukar(och älskar). Men ikväll våldgästar vi biosalongen och tittar på I rymden finns inga känslor. Verkar sjukt rolig! Ser fram emot det :) Nu ska jag och sexi ta en mysig promenad i hösthelvetet! Hare gött och frys inte ihjäl :*

 



tulibu dibu douchoo



if hell is just a sauna...

att jag är vaken nu?! ojojoj. Jag vaknade innan alarmklockans dödliga tjut så jag slog igång radion och snoozade (jag kommer aldrig ihåg hur det stavas vilket e konstigt eftersom det är en favoritsysselsättning) och så hör jag det. Det värsta jag har hört på länge.. någonsin kanske, till och med. Det mest fruktade av allt fruktat i denna fruktansvärda värld. Polska meterologer har förutspått den kallaste vintern på tusen år! Nåt med golfströmmen och vindar från ishavet lalala fick black out ett ögonblick. Seriöst?! Jag flyttar härifrån! Jag rånar en bank och lever livet i Australien eller Thailand. Sluta upp med detta snack om global uppvärmning, för det är inte sant om det ska vara så äckligt kallt hela tiden! Och vart är alla rönnbär? Rönnbären ska ju växa i multum och överflöd ifall vintern blir olidlig... . .  punkt punkt punkt. Det är det jag vill ha. En punkt, ett slut. När ska eländet sluta?

Jag hatar kyla.


Vattumannen v. 39

Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.


ny jacka och nya skor

lite svårt att ta en helkroppsbild på sig själv,

så på bilden under ser ni jackan bättre

 

fast färgen är mer som bilden över. 900kr på Lindex, TACK PAPPA!!!

 

de här dojjorna fick jag av Ellis mamma! 400kr på Skopunkten,

så grymt jävla snällt! Tack så jättejättemycket!!

 

Nu ska jag titta på Irene Huss - Eldsdansen. Imorgon har jag sovmorgon, sen ett hål på tre timmar innan svenskan som jag och Becka tänkte fylla med träning. Så godnatt, imorgon laddar jag upp bilder från helgen :)

 

CIAO!



gammal favorit från de unga dagarna

Bakis. Slog precis till stenhårt.. Nu ska jag till Vattholma och fira min kusin & faster, superduper!

 

CIAO!



tvåa trea i nian

(23/9 - för er som inte hänger med i mina fiffiga svängar, heh)

Facebook fungerar inte! Usch va beroende man är haha det är ju lite illa.. men min rygg känns bättre nu i alla fall, jävla skönt! Så det blir yoga innan skolan med Sara och Elli :) imorn består skolan endast av min inriktining, Expo, vilket gillas stenhårt nu när Vattenfall äntligen är över! Jag ska inte gå in på hur mycket jag ville spy osv. på det där projektet, dels för att det kan bli jävligt långt och då dissar ni min blogg liksom å de vill jag ju inte, sen så orkar jag inte skriva heller. Så nöj er med visualiserad migrän som beskriving, kanske ger er några hintar. Efter skolan så blire föraföra nånstans.. Growlers, perhaps(?) sen krogen tjohoo! Alla kära damer ska med ut imorgon, kan ju bara bli succé om inte bättre! Nu börjar jag höra väckarklockan närma sig sin timme, så borde verkligen sova om jag ska orka upp till yogan imorn bitti!


GODA NATTEN


the front brings pain, bara så ni vet!

Aj min rygg! Jag har så ont mellan skulderbladen, och jag måste ligga på ett visst sätt för att jag inte ska dö, nästan. Det är mina jävla tuttars fel. Ni är för tunga. Som min vän Marielle skrev i ett inlägg på sin blogg här om dan, vad folk gör, varför de gör det och hur mycket de betalar för större och fastare bröst. Jag säger då bara: hoppas ni har pengar till en ryggoperation också!!!! De e ju nästan så att man skulle tatt bort lite av dom, om de inte hade vart så mysiga hihihi.. nej mina vänner. Nu ska jag bestämma ställning för nattens sömn. Som tur är har vi Voltaren hemma också som jag fick utskrivet för cirkus ett år sedan när jag totalstukade foten. (Vad kan man säga? Jag är en olycksdrabbad(klaaantig) tjej haha) godnatt och puss!



Till Ida & Linn (och alla andra iviriga snyggingar): Jag har fått mitt schema, jag hänger med ut på fredag! Hoho va sköj :D Och varför jag lägger upp detta på min blogg när ni aldrig läser den... é en bra fråga! Haha :)


ay ay ay!

Jag tröttnar, folket. Jag tröttnar folket. Debatterna för och emot SD, mellan SD och allt skit som har med Sverigedemokraterna att göra. Jag kanske ska börja med att säga att jag inte är Sverigedemokrat, och att deras folkstöd skrämmer mig. Men, endel grejer som de förespråkar är för ett bättre Sverige till expempel att stoppa invandrignen(stoppa, haha. väl att ta i) eftersom läget i Sverige ser ut som så att vi inte ens har råd att ta hand om de som redan bor här (och nu säger jag inte svenskar som i "de som härstammar ifrån detta land flera hundra generationer tillbaka" utan jag anser alla som har fått medborgarskap i Sverige är svensk). Det kan jag personligen hålla med om. Vi är med i EU, vi ska ta hand om människorna i världen, kommer sen visst?  SJÄLVKLART!!!!! MEN, det är Finland också. Nu kan jag inte exakta siffror eftersom jag inte är så vidare insatt, jag har bara mina personliga och frustrerade åsikter, men jag har hört att deras maxintag av invandrare är 3. Ja tre. Inte tretusen, miljoner osv. TRE, en enkel trea. (Innerligt hoppas jag att någon har ljugit för mig) Så EU ska kanske fundera på att fördela invandringen lite över alla länder som har möjlighet att ta emot de behövande? Inte sant.. Men det är ju det som är grejen visst? Folk fastnar vid den frågan kanske, det här med invandringen endast. SD har sjuka grejer som de står för också. Jag menar är det någon av er (SDare) som kommer ihåg/hört talas om hur Hilter fick sån stor makt? Ni vet, andra världskriget, förintelsen? Tyskarna levde i en mildare form av helvetet. Han la skulden på judarna (senare blev det ju de svarta/homosexuella/handikappade's fel, och vidare). Folket började hata, och tro att ifall de försvinner så försvinner även deras problem. Lite så känns det ju här. Jag menar Sverigedemokraterna börjar med att sakta ner invandringen, till att sedan stoppa den helt. Hur blir det sen? Hilter var inte så dum att han gick ut med sin nazistiska åsikt från början, vem skulle lyssna då? Jag tror att det kommer bli värre, och värre, och värre. Om vi inte stoppar det. Och snälla söta rara Sverigedemokrater, ni säger att "vi" inte är bättre själva när "vi" hyser agg mot er, att starta en 'stoppa socialdemokraterna'-grupp på facebook är lika illa och rasistiskt som att skapa en sådan grupp mot ert parti. "Vi" blir rasister för att vi inte är det? Nej vet ni vad. Tänk efter. Visst det kan ju verka som att ni Sverigedemokrater slutat gjort det men faktum är att alla har en hjärna, även ni. Använd den. Det inte är de som står för SD's politik jag ogillar, utan vad de står för. Och det är det som är skillnaden på att vara rasist och att inte vara det. Det är en enorm skillnad, ser ni den?


Jag vet inte ifall jag borde ha skrivit det här inlägget,
men jag blir så trött.


S club 7

 

Ni som inte blir glada av den här låten kan ju gå och dra nåt annat gammalt över er.



Million what?

Min mamma var så snäll och köpte en ny marcara till mig, det är hårt att vara utan pengar i två månader ska ni veta! Hon köpte LORÉAL´s nya Volume Million Lashes. Ja den verkar ju helt underbar på reklamerna tänka sig att man kan få fler ögonfransar?! Nja, jag tyckte då inte det. Snarare färre.. men jag kanske gör fel hahahah och reultatet blev ju inte förfärligt.

Jag blev ingen ögonfransmiljonär, äschdå!



Äntligen vuxen!?

Jag ska snart åka iväg till utbildningen för jobbet som uställningsvärd på Upplandsmuséet. Utställningen heter Äntligen vuxen!? och den handlar om ungdomar, och är även gjord av ungdomar. Den verkade väldigt high-tec när hon gick igenom den innan så jag förstår att utbildningen behövs haha! Jag har förövrigt inte varit i skolan idag. Kunde verkligen inte somna igårkväll. Jag har haft sömnproblem som liten också så jag borde ju veta hur jag ska tampas med natten men icke.. de va fett jobbigt. Jag gjorde en spelningslista på Spotty igår, songs we used to heart, klicka på namnet så ploppar det upp. Kom gärna med förslag på tillägg, somsagt man ska söka igenom hjärnan ca 10 år tillbaka, finns alltid massor man missar liksom. Nu rullar bussen snart, och jag måste sitta på den så ciao!


Vattumannen v. 38

En mindre lotterivinst kan tidigt på veckan ge dig ett gott humör. Men se upp så du bara därför inte tror att du kan ge dig ut och shoppa utan hämningar. Du har många utgifter för tillfället och behöver nog ta det lugnt för att pengarna skall räcka till allt du har planerat. Helgen ser ut att bli särskilt kostsam för dig.


what's new and what's, sadly, not.

Japp! Ny design. Kände för lite mer ljus i vardagen när mörkret trycker sig på. Jag gillar den, nu. Kanske ändrar snart igen haha men inget drastiskt då isf ;) Det blev ingen röd/grön regering detta val heller.. jag vet inte riktigt vad jag känner just nu förutom besvikelse, den största på att Sverigedemokraterna kamma hem 20 mandat. Sen har jag aldrig känt svenska samhället så splittrat som nu. Menmen det kommer förmodligen och förhoppningsvis inte bli några större förändringar som kommer påverka arbetslösheten för ungdomar negativt. Jag menar det kan ju inte gå mer i botten? Äsch & Usch. Nu ska jag sova.


nothing more 2 say.

Igår va kul! Jag for till Heidenstam där Johanna och Becka väntade på mig sen drog vi till Aron när Tess fulländade kompaniet. Partypartypartyy sendå. Rödvin tål jag inte heller. Och inte visste jag att det är före detta GUCare som har skapat filmen I rymden finns inga känslor. Coolt! Känns som att man borde gå å se den på bio i alla fall då ;) Nu kallar halvblodsprinsen på mig. HÖRSDÅ!


omg. jag läste precis en grej. det är långt, jobbigt och påfrestande.
men också viktigt. oerhört. läs här


.....

Ingen mår bra av att vänta på något som man innerst inne vet inte kommer,

oavsett hur mycket man inbillar sig att lögnerna är sanna.

 

 

Ikväll blir det fest hos nån snubbe med HK Junior & Growlers.


CYA!



the deathly hallows


Första delen har premiär i Sverige den 19e november. Vem längtar inte?


ah work work!

Sitter och skriver ett CV, nu jävlar ska jag hitta jobb! Jag har ett jobb på g också. Upplandsmuséet, jobba som utställningsvärd lördagar och söndagar några veckor nu i höst. Jag är lätt på varje tillfälle jag får att arbeta för jag behöver cash nu. Är liksom skyldig syrran en stor summa och så ska vi spara pengar till vår Magaluf-resa i sommar. Åh så taggad jag är! Moneymoneymoney give it to me.


allt har sin låt


hösten '09, Knock You Down - Keri Hilson ft. Kayne West & Ne-Yo


Jag vet inte varför denna låt har blivit en höstlåt för mig, men varje gång jag hör den tänker jag på förra hösten. Ungefär exakt ett år sen, ungefär runt nu. Nästan allt kan förknippas med en låt. Ta Peace & Love till exempel: förra året, 2009, var det solklart Rap Das Armas. En låt som jag hatar efter den festivalen. "ba-rapa-papa pa pa pa-pa pa paaa" palla! usch! Årets P&L-låt blev såklart We No Speak Americano. Den låten gillar jag fortfarande och får, varje gång jag hör den, nostalgi på skyhög nivå. Helt underbart! Sen så finns det såklart tillfällen man inte riktigt kan sålla ut en specifik låt som i somras t.ex, men det finns ju alltid en låt till varje speciella tillfälle. Åh jag älskar verkligen musik! Och jag förstår inte hur man kan leva utan den, vilket några jag känner gör. Den hjälper en att må hur man vill, ifall man vill deppa, peppa, mysa osv. Musik är nånting jag aldrig skulle välja bort, så jag tar hörseln före synen, helt klart.


TAKE IT

Sitter i skolan, har två timmars hål kvar innan svenskan börjar sen blir det Storken med Ida & Linn :) Jag är megatrött. Godnatt


kulturnatten.

Och så är det den elfte september, med. Vi får göra det bästa av denna dömda dag helt enkelt! Som sagt, kultur. Ungdomarna bidrar med att visa sin egen inatt. Kultur av att supa haha, men vadå. Definera kultur? Alla har rätt att dela med sig av sin så låt oss vara ikväll :) Nu ska jag duscha sen ringa Bexxi och höra vilken tid jag är välkommen. Ciao!


sweet silver lining

 



-

To be good enough is not enough, when you dream of being great.


el fin de la semana treinta y seis

Morgonpigg? Inte en chans haha. Men jag tvingade mig upp idag för jag har kommit på att jag hatar att stressa, typ. Dessutom sov Linn här inatt så känns bättre om man e i tid till bussen ;) I vanliga fall brukar jag inte gå upp förrän om en halvtimme, nu har jag redan hunnit ta ett varmt bad, klä på mig, städa lite granna på rummet och hällt i mig morgonens första kopp kaffe(som jag, i vanliga fall, inte ens hinner hälla upp). Känns bra känns bra, dessutom är jag pigg också :o Imorgon är det kultur som gäller, wehooo!


honey I adore you

Jag mår lite bättre i hals & näsa idag. Min framgång blev nässpray och honungsrikt te, awesome! Däremot mår jag inte så bra att jag klarar av en runda på krogen ikväll, om ens skolan imorgon. Men jag skuttar på bättringsvägen i alla fall! Hoppas alla som ska ut ikväll(vilket e typ, alla) har megakul så kan ni ju ha lite kul åt mig med :) Jag har lyssnat lite på Brandon Flowers nya album Flamingo idag också. Det är väldigt Killers fortfarande(inte för att jag ogillar det haha, men hade förväntat mig lite förändringar eftersom han valde att 'gå solo'), men jag gillar låten Jilted Lovers & Broken Hearts. Såg ni på Idol igår förresten? De va endel grymma talanger måste jag säga, inte så många som gjorde bort sig (tyvärr), hoppas på mer falsksång och roliga uppträdanden i kvällens program. Skadeglädje, enda sanna glädjen? Det kan ju diskuteras haha men ingen kan ju förneka att man mår bra av att skratta åt någon annan lite då och då ^^
Här får ni Offspring innan jag säger ciao,

CIAO!



high woman

Så är man sjuk, igen. Det är mina bihålor som spökar med mig just nu, och halsen är inte i favoritskicket. En nypa feber också gör det lite, lite, extra perfekt. Jag vill inte vara sjuk stup i kvarten dessutom inte när det är utgång imorgon för första gången för så många vilket betyder att de flesta kommer vara där. Det kan jag redan nu säga att det är rätt så hopplöst att ens försöka pallra sig ut till krogen om inte pappa kommer hem med världens bästa nässpray. Jag fokuserar på kulturnatten istället där planerna är middag hos Becca(?) sen bus i staden Uppsala. Carro kommer hem till helgen också så frisk tänker jag vara(i sinnet i alla fall)! Jag sitter och lyssnar på min nya spellista på Spotify. Den får mig på lite bättre humör. Get me party heter den, och jag tänker inte lägga upp en länk på den mohaha för nu måste alla ansluta sig genom facebook. Nog folket! Nu ska jag ta å vila lite, bye stalkers!

Highway man - Hoffmaestro & Chraa

Never apologize for what you feel. It's like saying sorry for being real.


Vattumannen v. 36

En person som du ser upp till visar dig uppmärksamhet under veckan. Det kan röra sig om något arbetsrelaterat men också om en flirt. Det är dock inte säkert att du har ett romantiskt intresse även om personen är någon du beundrar. Intressant blir det i alla fall, och du har inte emot lite spänning, det har det faktiskt varit lite dåligt med på sistone.


-



bollen är i dina händer. gör du mål eller passar du den till någon annan?


det var en gång, en utgång

en helt oplanerad sådan.


fler bilder på Facebook :) !


fiffigt elin

min tumme blöder. somfan. asså megamycket! jag hatar blod. om de undgått nån så äre ett under haha. jag skärde/skar upp den igår när jag skulle laga en kompis väska, skulle jag byta blad i en kniv och bröt med tummen ist för en tång (jag vet vad ni tänker men jag är alltid klantig så de spelar liksom ingen roll haha) värst cuttet, och har gått med plåster hela tiden så nu tänkte jag att det skulle få lufta lite. självklart tänker jag inte (palla använda hjärnan liksom) på att det är ett känsligt och djupt sår utan protection haha. ville bara dela med mig av min dagliga olycka. inget ovanligt egentligen när det gäller elin eriksson på saturnusvägen i storvreta.. nu ska jag sova för jag är sjuk, natti :*