Holding on tightly, just can't let it go



friends are family

Vad fan är det som händer här? Jag klarar inge mer av sån här skit. Jag gör verkligen inte det! Sluta, för min skull? Om det betyder något.


and this is how it goes



Officiellt korkad

Nu äre bara å erkänna att jag är knäpp, va?
Vem i helvete går upp klockan sex enda dagen med sovmorgon?! Kanske jag, som inte mådde så bra och gick upp klockan sex igår och somnade med musik i öronen.. Vaknade av Sara som ville ha sitt headset tillbaka klockan tio. Utvilad me andra ord :)
Nu för att komma in på andra banor kan jag även nämna att jag verkligen avgudar The Story av Brandi Carlile!  (Lyssna här) Lyssnar på den nu på min Spotty(som vanligt) ^^ Och nu äre ju fredag också! Och vad är en fredag utan Fredagsmys All Stars? Enjoy, ha en bra fredag, helg, liv osv.


Mysamys snyggingar


Pigg som a pig

Sitter i skolan och lyssnar på Brandi Carlile :) Nya Expo är det enda stället i skolan där Spotify(<3) fungerar. Pity, men idag helt lungt ^^ Jag väntar på att Linnea ska komma. Hon försov sig och kommer klockan 10. Jag hade en vision igår när jag sa åt pappa att väcka mig klockan sex att jag faktiskt skulle gå upp då, men icke. Jag brukar ta tåget som går 7.33, vilket jag inte orkade. Jag gick upp då nämligen, fixa mig och tog en skolbuss som går direkt till skolan klockan kvart över åtta. (Haha ironiskt nog kom det precis en reklam på Spotty om morgontrötta personer som behöver tre väckarklockor, ljuger att man är vaken osv. Hehe :P)
Nu lyssnar jag på Regina Spektor. Pröva, lätt värt jue!



Kisses and hugs


kamera. jacka. headset. vantar.



"Something you lost
will soon turn up."





Julkulor och glitter

Me & AngelicaEn Elin och en sötnos
(En av de allra första bilder jag tog med min kamera. Ingen blixt, därför lite suddig. Åh va den kameran va bra. Jag saknar den. Ny snart då!)

Just nu är spotify igång för full rulle, och det har jag också varit idag. Jag och Linnea drog för att kirra cash av miss Form och sen tillbaka för att käka och så hämtade min snälla morfar mig och Linnea vid skolan för att skjutsa runt oss lite i Boländerna där vi inhandlade ungefär en tiondel av vad vi sedan släpade med hem från stan. Herre min ouuuf va me grejer vi köpte! ca 2.000 kr endast på Åhléns, och 1.500 kr på resten av ställena. Nu är vi redo att äntligen få börja iaf! Så jävla taggad yesyesyes!


Pusspusspuss


Sista tiden på en tid

Copyright Marielle Cambronero

Jag känner mig dum. Så elak. Hur kan jag gråta när du kommer få det bra? Fyfan så egoistisk jag är. Jag kommer sakna dig så jag vet inte hur mycket! Men du kommer få det bra, och det är det enda som betyder något för mig, att du är lycklig. Det är klart att jag är glad för din skull, men jag kommer ju sakna dig. Morgondagen blir tom. Men idag är du här, och vi ska göra det bästa av den tiden. Harry Potter i båda våras hjärtan! =D Och DU i mitt hjärta, föralltid.

 

När du é i ett annat land så tänker jag på dig,
för du är bästa vän med mig.

 



All I want for christmas

  • Peace & Love 2010
  • Pengar
  • Babyliss iCurl
  • Moringa Body Butter
  • Headset till mobilen

"Om man håller listan kort är det större chans att få det man verkligen vill ha.
"
Ett litet citat av mig själv som stämmer in på det mesta.



booth it up!



icicle

Tordag.
Jueves Thursday torsdag.
Inget bra på tv, typ. Idag gick praktiken bra, såklart! Jag och Linnea blev klara med presentationen som ska framföras imorgon. Hoppas de går vägen orkar inte tänka om. Men det löser sig alltid. Det är ju också sådär exakt ett dygn och kvar till ett av årets mest efterlängtade höjdpunkter, New Moon. Har väntat på att se hur de uppfattat boken och vad som stämmer enligt min åsikt nästan forever! Imorrn kommer det, 21.15. Mumma i högsta klass :)
Snart kommer min önskelista upp, men nu ska jag ta mig ett vaaarmt och underbart avslappnande bad, m-hhhhmmmm!


awesome.


Decor

Jag och Linnea har världsbästa praktikplatsen! Vi ska göra en takdekoration i resetema med inspiration av vinter och jul på Hotell Kvarntorget, det kommer bli så jälva grymt kul! Vi ska också få dekorera ett fönster i samma design :) Ahhh ih lovely!! Vi har redan en massa ideér, ja å nea, så de här är perfekt. Inte för att vi kan få jobb efteråt, men det är något att sätta upp på sitt CV! :) :) :)

I'm happi


mby in 100 years?

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
Then we'd see the day when nobody died


dam-badam

New Moon's soundtrack dårå! :)

Ledsen att det inte kommer ut nåt vettigt på min blogg nu, men det går bara inte. Och ni som inte får reda på något om mitt liv förutom det jag skriver på bloggen och blir lite förargade p.g.a detta avbrott, I don't really care, gilla läget osv.


Brandi Carlile!



x'D



"can you get me a beer too?"

PINK! FÖR I HELVETE! Du är så jävla grym!

Var ju som sagt på Pink igår. Jag och Sara gick först till UNT för att kontrollera biljetterna eftersom de bytte från Hovet till Globen. Inga problem där. Efter det tog vi tåget in till Stockholm och laddade med Pink-låtar i öronen. När vi var framme åt vi en snabb meny på McDonald's, Big Mac. Jag var inte hungrig så det var inte gott. Vi ringde till Carro och de var redan vid Globen så jag och Sara tog tunnelbanan direkt efter. De åt när vi kom fram och sen gick vi ut och köade. Fy helvete va kallt det var. Och kön var inte kort direkt! Vi köade ute i en timme kanske. När vi väl var inne väntade vi, och så väntade alla. Vi blev otåliga. Då började förbandet, Evermore hette de. De var helt okej faktiskt, men inget jämfört med vad som väntade! Och vad vi väntade. Tik-tok on the clock säger ja bara. Kvart över nio började det! Nice timing dock då det var exakt tio dyng kvar till New Moon. Hon bröt isen med Bad Influence. Hon sjöng Trouble, Who Knew, So What, Stupid Girls, Please Don't Leave Me och massa andra låtar. Hon spelade även Bohemian Rhapsody av Queen! Det var så mäktigt att höra henne sjunga "mama, oo-ooo-o-ooh" Och den låten å andra sidan har fått en glass döpt efter sig, min favorit och allas våran Ben & Jerry's Bohemian Raspberry! Hon ändrade Family Portait till en vacker ballad och mitt i Dear Mr. President avbryter hon och säger åt teknikerna att sänka gitarren lite xD Hon var helt underbar och avslappnad på scenen och hon är verkligen en person att se upp till! Under Funhouse så hade de blåst upp läskiga clowner som dansade runt på plats. Jag älskade när hon sjöng I Don't Believe You och innan första refrängen drog hon ut på pausen och hela Globen befann sig i en magisk tystnad. Hennes avslut var så fint. En ballad och hon sitter uppe i luften på en gunga av tyg och gör akrobatiska konster, sedan sänker de ner henne i en öppning på scenen och upp kommer hon igen, helt dyngsur! HAHA de snurrade henne runt runt och hon stänkte nog lite vatten på de som stod längst fram. Vi stod 2 meter från scenen. Haha juste! Vid ett låtebyte blev det tyst en kort stund så hör man en man ropa något, så säger hon "I heard that! Can you get me a beer too?" Skön brud allstå! Och så jävla snygg! Jag älskade Coldplay, och om jag säger att detta var bättre än Coldplay, så var det helt jävla perfekt! Underbar kväll, synd för er som inte var där.


P!NK @ globen

Ikväll mina kära vänner, så ska jag och Sara och Carro och GabiPINK!!!! Har sett fram emot denna dag ända sen vi köpte biljetterna, vilket var i våras nån gång, när de släpptes. Fyfan va grymt det kommer bli! Hon har verkligen varit en förebild för mig med alla hennes låtar och texterna tar man bara åt sig och håller med.
Jag älskar Pink.


But just because they can't feel it too doesn't mean that you have to forget

Jag och Sara tittade på The Chronicles of Narnia Prince Caspian och när de spelar den här låten i slutet blir jag kär :) Jag sa "Visst är det Regina Spektor?" Sara svarade "Ja, eller Imogen Heap." Och så blev vi nästan övertygade om att det var Imogen men det var det ej, Regina regerar denna låt aka The Call. Älska filmmusik. Älska musik överhuvetaget <3



domingo



Lugn kväll med favoritprogram.




Under 2009 har jag hittills:

[ ] rökt
[x] rymt hemifrån
[x] bakat
[x] sovit utomhus
[x] åkt bil med fyllon
[x] varit full
[x] varit/är kär
[x] saknat någon
[x] badat i havet
[x] solat utomhus
[x] solat i solarium
[x] snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] fått blommor av någon från motsatta könet
[x] gett någon blommor
[ ] sett en död människa
[x] hittat ny musik du gillar
[x] fått nya kompisar
[/] varit utomlands
[x] varit ledsen
[ ] velat dö
[x] varit glad
[x] druckit alkohol
[x] blivit kär
[
X
] känt dig sviken
[x] känt som att ingen har sett dig
[ ] suttit vid datorn mer än innan
[ ] skrivit en låt
[x] känt hat
[x] varit sjuk
[x] dansat
[x] bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] bråkat med din älskling/kompis
[x] strulat med en främling
[x] varit så uppjagad att du gjort misstag
[X] gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] kallat någon hora/slampa
[x] pissat utomhus
[x] slagit någon
[x] spytt
[ ] knarkat

[x] raggat på främlingar



Loneliness is darkness

Alone I let it show. Never shown surrounded. Protect, not me. My light in life I need burning no less. Can not be the one darken it even a bit. Carrying it. Letting my darkness out in the dark. When light aproach, hide darkness. I am like a darkglowing sticker, except I can not glow in the dark. Need my light though. Surrounding me, all the time. My light scares the darkness away. Thank you.


No the party don't start until I walk in.

Ha en party kväll och sup er under bordet!


1. Vad heter du: Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Exit
3. Flicknamn: Ellinor
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Ekonom
6. Färg: Eldgul
7. Klädesplagg: Everestjacka
8. Mat: Entrecôte
9. Sak i badrummet: Eyemakup remover
10. Plats/stad: ElinPelin! :D:D (ligger i Bulgarien)
11. En orsak att vara sen: Epilepsianfall
12. Något man skriker: Ey!
13. Film: En midsommarnattsdröm
14. Något man dricker: Earl Grey
15. Band: Europe
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekorrvägen
18. Bil: Eagle
19. Sång: Execution Song


Varsågod Sara!

Rad 8, Stolsnummer 176-180



Jävla svin!


Gissa hur jag har mått de senaste dagarna. I måndags hade jag migrän. I tisdags hade jag också migrän, lite bättre dock, och vi åkte till staden för att vaccinera oss mot svininfluensan (vilket jag inte ville göra). Det kändes verkligen ingenting! Det var väl positivt antar jag.. Stackarna som stod i kön bakom oss stod förgäves. Tiden räckte inte till. Vi åkte till McDonalds vid fyra mackarna och käkade och sen släppte vi av Sara vid Burger King. Hungrig hon! :D Nädå hon skulle hem till Elli och hon jobbar ju där. Jag viewade mina desperata hemmafruar och så läste jag lite, kände mig lite trött i kroppen. Men jag kunde inte somna. Låg och vred mig i en timme och jag kunde inte sova på min sida för där stack en nål till några timmar tidigare och det ömmade. Sen helt plötsligt började jag cravea efter mjölk! Jag gick ner, och började frysa som in i helvete. 38,3. myyysigt! På morgonen vaknade jag inte av mitt alarm, stängde av det i sömnen alla snooz-gångerna eller liknande, i don't know. Iaf så hade jag feber imorse också så jag fick stanna hemma idag igen. Nu har jag bokat biljetter också btw!! Jag blev helt till mig när, klockan 10.00, jag såg på sfs hemsida att man äntligen kunde reservera/köpa biljetter! Wooho! Det blir jag, Sara, Elli, Bella och Tobbe som njuter av denna underbara filmpremiär. lovely<3

(Vi sitter mitten mitten Sara. Man kommer inte in på sfs hemsida just nu.. överbelastning, undra varför ;D)


november 23th

copyright ok?

förhandsbokad ofc!



which is....?




"Your wish will be fulfilled."