Peace and Love























here we go again!

Midsommar var nice trots att jag blev lite väl full haha men vafan :) Var ute hos nån snubbe i Ljungby utanför Enköping & hade det riktigt trevligt, vaknade upp hemma hos Lollo & Stefan så drog vi och käkade pizza, kollade på film sen blev det Max för mig och Lea haha innan en timmes bussresa tillbaka till U-town. Nu gäller det att packa & packa för jag och Carro drar upp till Borlänge ikväll - Peace and Love vettni! Ska bli så jävla kul som alltid, tredje gången gillt då! Så jävla awesome!







Skype'ar med mitt <3

 

Hon visar bilder på ultraljud & magen men magen fick jag inte lägga upp :p Den sista bilden visar hon sitt rätta jag på hahahah xD Jag borde fan sova men de e så roligt att prata med min Caroline ^^



cut cut cut cut

 

 

Tog av ca 6-7 cm och fräschade upp det, blev en snelugg med (:

Klippte mig på Hair Team, så sjukt nice där! Hon tvättade håret med

Redken-produkter, masserade håret medans hon shampoonerade,

så skönt! Och tror ni inte att sköljstationen har massagestolar?

JO! Awesome :) visst att det var lite dyrare än andra ställen

men det var fan värt det! Fick en hårspray också :D



changes up!

Funderar på om jag ska go wild med mitt hår? Behålla längden men klippa upp det, frissa upp det, färgat i nåt cooolt. Eller gillar ni mitt naturliga mysiga tussinussiga hår?... Jag vet inte asså. Känner för förändring! & saknar mitt röda hår, men tycker att jag inte riktigt ska ha så igen endå.. been there done that liksom. Hmmmm help me med förslag då!


uppe med tuppen

Okej tandläkaren gick faktiskt bra, var lite jobbigt där med bilderna bara när man ska bita på den där plattan för den var ända ner i halsen så kändes som att jag skulle spy haha men men annars så såg det okej ut bara att jag måste sluta dricka juice RIP hoppas inte vin räknas till de där sura&dåliga.. nog om mina tänder hahaha nu ska jag slå igång en maskin tvätt. Kanske att man är duktig och städar hela rummet vem vet vem vet. Jag har sökt jobb också nu såhär på morgonen så de skulle höra av sig under dagen! Topp? MHM!


Mars. Saknar mina brills som någon tyckte skulle bli dens i skolan..


borrborrborr in the tand?

Ska till tandläkarn imorgon :( vill verkligen inte har alltid ogillat tandläkaren sen jag var liten. Happ lika bra & få't överstökat sista gången innan det börjar kosta pengar liksom. Fett jävla dyrt! Jag ska borsta mina tänder hela tiden varje dag haha & få värsta Pepsodent-tänderna hells yeah! Fast nä... nej usch imorgon måste jag tvätta. Det är ju midsommar på fredag och på lördag vill jag vara bakis sen på söndag drar jag till Borlänge en vecka för lite festival sådär lite Peace and Love som jag skriver om hela tiden känns det som :D VOLBEAT LIKSOM! haha tröttnar aldrig på att tjata om det ni kommer få höra om det mycket efteråt må jag tro ^^ (kan man säga så? må jag tro? jag tycker mig ha hört det men jag kan ju bara vara knasig som vanligt) jajajajaja tjaaaat elin. tröttna rå haha :D jag börjar märka att jag är trött för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag skriver endå. Tycker ni att jag skriver förlånga texter förresten? Ni få av mina läsare som faktiskt tar er tid att kommentera? Hah. Anyways, nu måste jag sova för ska som sagt upp till tandläkaren imorgon & ska vara där halv nio -.- wish me luck eller nåt!


JAH BLESS ;*


leaving it all with my only friend

Snart snart snaaaaart är det Peace and Love 2011! Längtar så jävla mycket! Stämningen alla jävla underbara människor lyckan musiken & Volbeat!!!!! Så grymt glad för att jag slipper krångla med schemabyte & allt eftersom jag ska jobba där, missar bara Kings of Leon som jag vill se men någon antar jag att man måste missa... & nåväl Volbeat är anledningen till att jag drar upp dit i år igen med haha de är ju bara för döbra! Det kommer vara den bästa upplevelsen i sommar känns det som :) De spelar 20.45 - 22.15 så jag hinner både vara lite dragen & sova innan jag ska upp och jobba klockan 03.00 fredag morgon haha.. jaja toppen! Nu ska jag ringa Caroline Sjöberg. Puss!



saknar & ha missebebisar hemma

 

 

 

 

 



nu ska jag träffa min apa ♥

 

Var sjukt förlänge sen!

Så vi ska mysa, röka vattenpipa & plocka loppor.

Elli blev expert i Thailand serrni ;*



spotify premium

Jag ska fan ta och köpa Premium nu! Gaah 5 ggr/låt och de drev inte! Riktigt irriterande, busig som jag är så smyger jag mig in på Spotify på datan nere & vips så har jag premium haha för en viss person har glömt & logga ut :)

Sen så har jag hittat ett album med endast Doctor's Darling Riddim! Tycker nog att Degree's It No Matter är den allra bästa av dom. It's a Pity är också bra fast jag gillar Laid Blak's version bättre av den texten, men den finns ju inte på Spotify sämst, bara på YouTube - lyssna här!


Elin hissar!












Testade denna goding av det lilla inköpet till imorgon. Riktigt god, även fast den inte var kyld. Den är ny på Sveriges systematiska bolag - hur ny vet jag dock inte, men jag har då aldrig sett den förr. I slank den i alla fall och rätt så snabbt. Kommer bli några såna här i sommar! Nu måste jag sova om jag ska orka med imorgon, puss!










Vikbo Röd rabarber 33cl 12,90kr/st









so do you

 


They call me Slimi Jimi Bubby Boy
and I mess with my friends a lot.
But thats just because I dig'em
so damn bad and I clown when I smoke my pot (Yeah).
Together we've done so much fun shit in our days i remember the half.

But thats just because
little baby girl most of the time
I was drunk of my ass.
But thats just because
little baby girl most of the time
I was drunk of my ass.


and if you want me to be real deep.

Har inte uppdaterat på senaste på grund av brist på intresse & internet. Men sen sist jag skrev om man inte räknar med inlägget med visdomens ord från några timmar tillbaka så dygnade jag ju, och det gick superbra förutom att jag inte riktigt var i verkligheten med båda fötterna haha! & antingen så utvecklade jag pollenallergi eller blev förkyld - det senare låter ju mer logiskt! Drog till Heidenstam & rökte vattenpipa med Lea, Becca, Lollo, Patrik & Måns så börja det spöregna (y) men vi hade tak, och kom därifrån tillslut :) så fick jag sooova! & nu de senaste dagarna har jag spenderat med min älskade Caroline & hennes pojkvän Alex, spelat massa kort & gått på bio och så :) ikväll blir det nog lugna puckar! Men det är bartömning på Gillet ni som är sugna på lite alkohol.



Två fulla vänner Nyårsafton 2010. Mitt öga hade sprängts :'/
vilket ni säkert ser. Fett fult. Hela bilden är ful, förrutom Ida.
Men tyck synd om mig, vi kan ju låtsas att det gjorde ont..


-

En man hade föreläsning för ca 500 ungdomar.
Han tog fram en 500-lapp och frågade: "Är de någon som vill ha den här?"
Alla räckte givetvis upp handen.
Han knölade ihop den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen. Han stampade på den och frågade samma sak.
Alla räckte upp handen. Då sa han - "Det här ska ni ta lärdom av,
för hur smutsig eller ful någon än är så har dom fortfarande samma värde."


blomsterpromenad

 

älskar sommaren, färgerna & blommorna.



13 juni.

Godmorgon. Här har man inte sovit en blund. Får inte till det helt enkelt.. känns som att den här dagen är en speciell dag på nå vis, så nu tar jag en promenad för att starta dagen & piggna till lite. Hoppas att ni andra fortfarande sussar så sött :)



haha såhär pigg känner jag mig
& kan endå inte sova..


believe me when I say this u are 1 of a kind















Peace and Love-låten 2010



sleepyhead

Sovit är det enda jag gjort senaste dygnet! Kom hem igår runt nio på morgonen & sov, sov, sov. vaknade vid sju, åt mat, sov igen haha. Sov till tolv ungefär, drog ut på en långpromenad helt själv med musik i öronen. Sen sov jag till för en halvtimme sen ungefär. Skulle kunna sova mer, galet! Vaknade vid sju också av största braaket från åskan så började det spöregna så mycket att jag var tvungen att gå upp och stänga fönsterna i hallen för det lät för mycket. Om jag hade varit piggare hade jag gjort en kopp te och satt mig på altanen med en filt - alla vet ju hur mycket jag älskar åskan :) nu ska jag käka frukost, puss!



schteeeek

Solen tar idag kan jag säga! Satt ute i 10 min innan jag fick nog haha (skulle nog skippat varma tét till frukost?) & har redan fått lite färg. Nice. Utomhus idag då, och poolen är 23 grader! Behagligt ;) Ikväll är det gatufest, sen så snacka Elli om nån brygga? Hmmhmm, vi får se vart dagen tar mig helt enkelt. Har sovit rätt lite inatt endå..



Åh rip! Fick använda den endast några få ggr innan den förstördes på URF '10...


10/6 2011



hon e släkt med mig!



thursday.

Idag mår jag prima ballerina! Heh när jag kom hem ställde jag mig och stekte hamburgare & allt, kanske inte normalt men gott vare! Så drack jag massa mjölk också ^^ (VAD GJORDE DU KLOCKAN TVÅ SOM VAR LIKA INTRESSANT?) hahah. Nu idag så hoppas jag på att få se ett vackert tryne a la Carro, och så hjälper jag lillsyrran med fix till skolavslutningen. Hår, naglar, smink - u name it! Stor hon börjar bli lilltjejen.. börjar sexan i höst på Vaksalaskolan musikalinrikning den duktiga pinglan! Nej nu blir det lockigt & hårigt sen lite lite smink. bra att man göre då får man ju bestämma själv hur mycket hon ska kladda på ;) Hörs sen!


Bless


lite musica till folket

 

gyptian.

 

elephant man.

 

queen ifrica.

 

 

nu taggar vi URF 2011



SCHEMA P&L '11


Nu har jag äntligen fått mitt schema på Peace and Love!
Mitt område är Campingsäkerhet och jag ska jobba:
Måndag  11.00 - 19.00
Onsdag  19.00 - 03.00
Fredag  03.00 - 11.00

Vilket betyder att jag inte missar ett enda band! :D

Volbeat here I come!



hej solen du är bra het idag

Nästan lite för het om jag får säga som jag tycker.. satt på halvtimmes-bussen hem och höll bokstavligt talat på att kola, sen att det var två barn-klasser som skrek & härjade gjorde inte huvudvärken till lags.. vad man ska sitta & klaga egentligen. Får ju skylla mig själv att jag inte mår så bra idag haha! Funderar starkt på att slänga mig i poolen. Senare kanske jag träffar Linda & Lea we'll see we'll see hur jag måååår.


du gamla, du fria



Grattis Sverige på din dag - vår dag! Jag tycker det är så härligt vårt land, & definitivt värt att fira, sjunga nationalsång osv!

Jag förstår verkligen inte hur svenska flaggan & Sverige har blivit rasistiskt? Och varför endel  absolut tycker att det är fel att vi firar vårat  land när alla andra länder får göra det?

Jag menar, är inte Sverige det mest orasistiska  land som existerar? Som hjälper så många  människor utifrån att få ett bättre liv? Om inte  ett sånt land är värt att fira & vara stolt över, vilket är?



Så grattis igen hurra hurra! :D
Sverige är ett BRA land!


fan får slänga in lite mer


Glömde ju säga att jag tappat bort två mobiler på fyra dagar också.

Sen så fick jag reda på idag att Elephant Man kommer till URF,


hur grymt?


livet går på & folk går vidare.



Nu vare ett bra tag sen jag uppdaterade.. 11 dagar? Nytt rekord trorja hah. Lite skönt har det varit, men det har ju hänt en massa sen sist som jag kanske borde skriva om - typ studenten?! Det kan jag säga er: det var den bästa dagen hitills i mitt liv. Man skulle kunna se det sorliga i det absolut, att man inte får göra om det nånsin mer, once in a lifetime liksom.. men det blir ju bara jobbigt. Istället kommer jag minnas dagen till fullo & försöka återuppleva allt i minsta detalj till min största förmåga. Flaket var ju det absolut bästa den dagen när klassen var samlade för sista gången & taggade som aldrig förr! Svettigt värre, men som jag tydligen hade uttryckt efteråt "om man inte har svettats har man inte levt" haha, ja.



Tack till alla, för alla presenter & uppmärksamheten & det glada humöret som gav ett perfekt drag hela dagen! Jag fick så fina saker och jag kunde absolut inte kunnat be om nåt bättre - tusen tack räcker inte, tacktacktack!

__________________________________

Sen så har jag varit på 40 årsfest & firat Ellis pappa, grattis till honom igen! Det var riktigt roligt med massa sketcher & underhållning. Måste ju bara berömma Ellis mamma Anna-Lena för hennes otroliga tålamod & så bra allting blev. Att hon orkar haha! Studenten sen två dagar efter en rejäl 40årsfest, gudars.. Det var toppen iaf! Tack för att jag fick komma :)


Här har vi en glad Martin som öppnar paket    |    och en Mc D-skylt som han fick av oss! hehe

__________________________________

Jag och Caroline har varit förlovade i 3 månader hihi ^^ men vi har fortfarande inte firat det men Carro var duktig nog att komma ihåg det denna månad iallafall haha till skillnad från vissa andra.. Puss på dig! Love you <3



haha de finns nästan inga bilder på oss.. skärpning! ♥

__________________________________

Sen igår, så var jag på Rebel Music Festival i Enköping! Första året de drog igång en Reggaefestival och det var bra med folk för att vara så nystartat! En riktigt bra kväll! Sen så fyllde Lollo år också så vi firade henne med :)


Här spelar Stefan "Lollos pojkvän" Lindgren's band First Light.
OTROLIGT GRYMMA! Lyssna Mr Badman, Sweet Love & Turn It Up


Här har vi Michael Prophet som First Light även var komp till!!!

__________________________________

this is it 4 now.