myskväll into kaos

Hej allesammans ;)

Idag/kväll så åkte jag hem till Carrobarro för att ha en mysig kväll med några vänner :)
Vi hade det väldigt trevligt och så skulle vi gå och möta några vi stationen som skulle komma hit och då så var det några (vill helst inte utse "ras" men) blattar som hade fått nys om fest och så följde de efter. De var astaggade på fest och stannade kvar utanför flera timmar, för vi ville ju inte ha dem där inne (?!). De fattade ju inte varför de inte kunde få komma in och röja och en av dem blev så lack att han slog sönder Carros fönster på dörren!! (för han var ju tvungen att slå på nåt). Carros mamma hade ringt och märkte att det var något på tok så Carro berättade för henne. Carros mamma ringde polisen. Vi lyckades få bort alla oönskade gäster men kände även att det inte fanns något partysug kvar, så vi lät de andra gå hem as well. (Carros mamma ville även inte att det skulle var några hemma där när det hade blivit som det blev.)
Polisen kom efter ungefär 1-2 timmar och så frågade de oss frågor och det var ingen större fara, det var bara jag, sara och carro kvar då. Sen efter det så satte vi oss vid tv:n och slog på "step up 2 the street" och langade in lite nudlar i mickron :)
Nu så sitter Carro brevid och läser det jag skriver och jag känner mig klar och ska äta upp min kladdkaka :)
Vill bara tacka en viss Emil som hjälpte oss att få styr på allt ;)


seeyalaterr


Kate Voegele



HALLELUJAH!


på fredag gäller det!

Edward och Bella
HA HA!!
På fredag så åker jag, Elin, Angelika, Angelica, Joanna + 6 till pers som jag inte känner till Sthlm!! :D
Vi ska se premiären på ... TWILIGHT <3<3 Det ska bli jättekul och jag har ganska bråttom att läsa ut boken som jag läser på engelska, och då heter det fortfarande Twilight, men ni, som ska läsa den på svenska, får leta efter "Om man kunde drömma".
Lite konstig översättning då twilight betyder typ skymning eller nått ...
Jaja ni får ha det så bra mina bästa läsare,
så ses vi snart igen
byee


ajajaj! "/

nu har det blivit en lucka igen på mina inlägg. men gott folks, det ska're bli ändring på!
Fast jag orkar dock inte skriva något nu för jag är sjuk :(

hugs to you(eller kanske ska skippa det eftersom jag är sjuk)...

keep safe!