monkey needs to dance

PLAY. Jag sitter i GKsalen och gör i högsta drag ingenting. Som vanligen på tisdagar rymmer denna dag två timmars hål vid lunchen.. Inte något jag föredrar idag, annars kan det vara skönt. Antar att ni playade låten så fort ni klicka in hit eller hur? och nu så har ni märkt hur skön den är och höjer volymen? jag visste det :) Imorgon ska Ronja klippa och färga mitt och Saras hår hemma hos henne sen så ska Elli följa me också :) absolutly thumbs up!


facebook fortune



"life is too short to waste
time hating anyone
"





tattoo




smoothielove

SMOOTHIE:  hallon, blåbär och blodgrape



Jag hatar inte dig.

>> Forgive, sounds good. <<
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should


piñata

Helgen summa sumarum

I fredags åkte jag in till stan för att träffa mitt crew och följa med till studion när Carro skulle pierca sig. Det blev assnyggt hun! Efter det så skulle vi ju ha filmkväll hemma hos Carros far, men det ville sig inte. Han var sjuk. Vi kunde heller inte vara hemma hos Carros mamma för hennes låtsaspappa skulle bjuda över några gamla vänner. Inte heller gick det att vara hos Elli för vi var för många och det gick inte hos mig och Sara heller. Sen är det väl ganska självklart att vi inte sätter oss på en en och en halvtimmes bussresa ner/upp till Norrtälje, där Jocke bor. Så det var ganska fail efterson vi redan hade köpt allt mysmums. Då kom vi på Marie! Och dit åkte vi, så det löste sig ju, som det alltid gör.

Lördagen vaknade jag och Elli klockan fyra (på natten) av att Gabriel är i rummet bredvid och spelar datorspel. Detta var då två timmar efter vi gått och lagt oss, men det kändes som betydliget mer så jag trodde klockan var runt sju-åtta, så jag sa bara åt honom att sänka istället för att gå ock lägga sig igen x) Senare på dagen segade vi framför TVn och Wipeout, vilket egentligen enligt mig är ett oerhört värdelöst program om det inte hade varit för vår Felix Herngren, vars kommentarer är så klockrena, elaka oftast,visst, men totalt värt! Sara drog sig ner till Gränby Centrum för att träffa Elli och jag följde med Marie på en mexikanks födelse- dagsfest. Det var jättetrevligt, fast jag vågade ju inte prata med någon eftersom Marie så snällt berättat att jag kan spanska o_O Maten var god, meeen såååå staark! Jag fick då ett sms av Sara om att de skulle på bio, jag ville med, så efter piñatan gick jag för att fixa och dona till bio osv. Vi såg Inglorious Bastards. Jag kan inte förneka att det var en bra film, för det var den absolut, men den var så jävulskt blodig och överraskande i alla mord, typ. Jag satt iaf och blundade och höll för öronen (smärtskrik, klara inte av det) ungefär minst halva filmen. Sen när jag kom hem så tänkte jag skriva detta blogginlägg som jag skriver nu. Jag tänkte skriva hur perfekt klar himlen var och hur fint det skulle vara att bara lägga sig ner och titta på dem i fridens lugn. Men det får ni veta nu iaf.

Jag orkade aldrig gå ut och titta på stjärnorna. Det skulle bara förstörts av att jag får världens hosta vid varje sval inhalering.


break free

Idag är det den dagen. Idag är det fredag.
Jag veet.. jag var inte i skolan idag. Jag skulle egentligen ha studiebesök på stadsteatern och skulle ändå inte entrat byggnad GUC och mamma tyckte då att det var en bra idé att stanna hemma och vila upp mig en extra dag eftersom jag ändå inte missar några lektioner.. anyways! Jag kommer självklart vara med som stöd för Carro i eftermiddag/kväll :) Sen om det blir så, så rullar vi vidare hem till Carro. Vilka filmer ska vi se? Ska jag ta med mig några kanske? Nu sitter jag och lyssnar på mitt Spotify och blev nyss avbruten av reklamen. Den får dissen av mig, och kanske även hamnar på Carros kommande Hiss/Diss-lista? (A) Och på tal om Break Free (eftersom det är rubriken idag bre) det finns mycket jag vill bryta mig fri ifrån just nu. Förkylning, Läxor, (OOOOOH FUCK!!! Matte inlämningsuppgiften till på måndag!! Matteboken är i skolan, och där är inte jag idag :( Och bild?! Boken blev ju blöt den lilla uslingen, så jag måste be om en ny bok och då vill jag ju inte slösa någon kreativitet i den lilla russinliknande saken.. Fan. Fan. Faaan! 911 Sara kanske? IAF.) Sen så finns jag kvar i något som vägrar släppa mig eller något som jag vägrar släppa oavsett hur mycket jag behöver det.. Livet suger på endel om- råden, men på andra så är de ljusare och varmare än nånsin, det måste jag säga tack för <3






Take my photo off the wall if it just won't sing for you


te añoro

Peace and Love babyFörsvinner förkylningen snabbare om man hostar mera?


Idag är jag sjuk igen fast idag tvingade mamma mig att stanna hemma, eftersom jag har feber. Imorgon ska Carro pierca sig! Gaaah va sköj! Imorrn kommer ja till skolan ^^ Sen efter det så drar vi eventuellt hem till Carros farsa och myser med film och bra umgänge :) Jag vet inte vad jag har för planer för resten av kvällen, ska nog hosta lite. Juste.. idag har jag tagit mig tiden att utforska The Sims 3. Jag börjar förstå det lite mer, men usch å fy va komplicerat det är.

 

 


 

Aeternum vale



Epic failure

Jag har ont i hela kroppen. Jag tror jag är sjuk. Jag är sjuk.
Idag så sov jag tills jag borde gå upp. Då var jag död.
Vi hade mediekommunikation på morgonen. Gick igenom lite grejor inför provet v. 40. Efter det så hade jag svenska. Becca var sjuk, men jag satt med Lovisa (som jag även bekantat mig lite med under kulturnatten, heh). Vi gjorde nästan ingeting den lektionen. Jag hade ingen ork. Jag läste ut boken dock. Lovisa sa att jag läser sakta, och det gör jag nog faktiskt.. Jag antar att det är för att jag vill förstå allt i alla sammanhang och inte missa något haha, efter lektionen iaf så lunchade jag med henne. Jag antog att mina expo-vänner redan ätit, eftersom de inte hade någon svenska. Min andra kulturnattsvän Jakob (från matten) joinade. Sen kom Carro, jag gick med dem lite innan lektionen skulle börja. Jag gick till skåpet helt självt och mobbat och hämtade min bok. Sen vid klassrummet så var det tomt och mobbat. Tänkte inte så mycket på det eftersom jag var tio mobbade minuter för tidig. Sen när vi väl skulle börja så var det fortfarande ingen kamrat, inte heller nån lärare. Jag kände mig oerhört mobbad som stod där utanför klassrummet helt själv och tillslut tog jag modet till att känna på den låsta dörren. Den var låst. Då fick jag sms av Graff som skrev att lektionen var inställd, jag gick mobbat därifrån och kände mig väldigt skum inför andras ögon. Nu sitter jag med på turist-tvåornas lektion i en datasal. Efter skolan ska jag och Carro dratta runt på stan. Får se hur jag mår imorgon.



Si vis amari, ama


facebook

och jag känner att jag är väldigt bloggig av mig idag ;o



persuade!!

Carros pojkvän har just övertalat Carros mamma att Carro ska få pierca sig i läppen! :o
Carros mamma! Som hatar allt som har med smycken i ansiktet att göra!
Jag vill också. Jag vill so baadly! Nu äre övertalning på schemat :)

wish me luck


shuuk

oj, fick en hostatack mellan bytet från rubrik. Eftersom jag vet att ni vill veta sånt hihi :)
Jag är sjukling idag, och imorgon är det skolfotografering.. Whooopzy. Men den klarar jag nog av. Jag har inte känt mig motiverad att skriva nåt på sistone, och inte för att jag brukar göra det, men jag har några saker att säga. Förlåt! , Fan! och Krya på dig, typ.. Nu med det sagt (som en sten från hjärtat) så kan jag fortsätta snacka skit istället. Och nu äre illa, kommer inte ens på nåt sånt att skriva om. JO! Sara, du är dum som använder Spotify i skolan när jag är sjuk (eftersom vi delar på kontot). >.<
Men tack för respekterade önskningar och att du slutade spamma :-*
För övrigt och tillfället lyssnar jag på Mariah och hennes My All, som alla har hört och bör gilla. Kollade nyss mot bordet och såg på tidnignen som var uppslagen på namnsdagskrysset att Ida har namnsdag idag. Inte för att jag känner nån vid det namnet, men grattis, ha en bra dag osv. Jag borde inte skriva nånting, tycker synd om er som känner er tvingade att läsa min blogg. Fast, det väljer ni faktiskt själva. Jag tänker inte stoppa er eller nåt, men jag tänker heller inte anpassa mig för fler läsare, tyvärr "/ Nu har Spotify shufflat till Aha's Take on me. Den e väldigt uppiggande. Nu ska jag klicka mig in i mappen vid namn Daddy's. Där finns bland annat Dire Straits, Queen och Gary Moore. Queen är bra. Sen så vet ju de flesta att The Killers ligger mig varmt om hjärtat. Deras cover på Romeo and Juliet är det Straitarna som gjort orginalet på. Den låten är faktiskt väldigt väldigt bra tycker Elin. Men säg mig, är det inte illa att man kan alla deras låtar fast man aldrig valt att lyssna på dem själv? Pappa brukar säga att vi spelar sönder låtar, men undra vafan han gjorde när vi var små...


When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?


there's a hole where your soul should be




ingen är värd att gråta för.
du som är värd mina tårar
skulle aldrig fått mig att
gråta från första början.



men jag hoppas att du "får ut" något av att såra mig, bitch.



break something

react. hit me. fuck that hurt. hit me again. reaction, no point.
people always seem to disappear. i don't like that. fuck that?


bring some color to my life

Peace is not in grayscale  Love is not either

it's what you do that defines you.


Long time no see

Det var ju ett tag sen.
Jag tänkte uppdatera lite granna, igår var jag på Grönan med underbarisarna, fast Bella&Tobbe fattades som tusan!!!! Så synd att ni inte var me, då hade kvällen blivit helt perfekt! Menmen kul hade vi ändå :) När vi väl såg Håkan så vare röj och jag ringde runt lite grann ^^ Förlåt om jag skrämde er. Skrek nog ganska mycket (A) Som synd var så dog batterierna på min nya kamera (Look below) men kvällen levde vidare :) Han gick ut, men kom tillbaka (som alla artister gör) och spelade bla. Kom igen Lena och Nu kan du få mig så lätt. Han avslutade med den, min favoritlåt :D Sen när vi gick så skildrades vi men hitta varann tillslut innan vi skulle åka till station. Vi åkte taxi, och den resan var en av kvällens många höjdpunkter! :D Innan taxiresan var jag kissnödig, så jag gick in på nån himla fin resturang och fråga om jag fick låna toan, förväntade mig ett "Endast för betalande kunder" men till mig överlyckliga förvåning fick låna den. Och den toan alltså! Så jävla mysig! Om kameran hade pallat trycket skulle det finnas tonvis med bilder från den, men nu får det bli en verbal beskrivning istället. Okej det kanske inte går så bra, för jag kommer inte ihåg så mycket, men den var liten och gullig, och det enda som lyste upp den var levande ljus! Nog om toan. I taxin så sjöng vi som galningar och alla som vi åkte förbi tittade nyfiket. Så länge som de hann vill säga, för taxichauffören körde streetrace verkade det som. Men det var najs. Jag kände också hur min röst inte pallade med allt sjungade för full hals efter galna utrop under Håkan, men det sket jag i :) Synd att det inte blev nå festande efteråt, jag var taggad. Men inte kul att vara det själv ;P

Jag, Elli och SarajagSolen nerElli<3
Elli och SaraCarro

Nu har ni fått en (vad jag tycker) väldigt bra beskrivning av kvällen i största drag iaf.
Orkar inte skriva exakt allt som ni säkert förstår :)

på återseende (vilket kan ta ett tag)
pusss