pick up-lines from facebook


"Fryser du? Det borde du göra; för du har varit naken i mina tankar hela kvällen."

"Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!"

"Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte,
tomten försöker bara ge mig den perfekta julklappen."

"Trosor är röda, Kalsonger är blå, äh skitsamma, dom ska ju av ändå!"


haha de finns såna sjuka grejer på Facebook,
inte minst deras app med raggningsrepliker!
endel är ju rätt så rara, andra är bara för mkt.




pluggpluggplugg


don't stop me now, 'cause I wanna have a good time this weekend.
elin är igåååång asså!


å de e chill vettni

Jag ligger i sängen här, me en fin liten dator :) den e inte min som synd är, men jag märker verkligen hur härligt de skulle vara me en egen dator! Jag har aldrig haft en, för min pappa tycker inte att man ska ha en dator på sitt rum. Ändå har min bror fått ca tre stycken och min lillasyster på 11 bast får hem en på posten snart också som hon har tjänat genom att sälja Panda-tidningar.. jag förtjänar en dator, dessutom e jag arton, snart nitton. Så de står på min önskelista i år, hoppas pappa e snäll och ändrar sig :) Nu ska jag plugga lite, så lätt när man har en dator här brevid sig. Grymt bekvämt! Så puss puss


the greatest barrier to success is the fear of failure




Nu är jag tigerfadder! Känns otroligt bra, även fast jag inte har så mycket pengar så vet jag att de går till en bra sak i alla fall. Jag menar 100kr/månad, de kan jag väl giva iväg till sånt man bryr sig om va! Du kan också bli fadder här! Nu ska jag julfixa lite här hemma, sen blir det, som sagt, Fame!

Här är min lilla tiger med lejonnamn, Nala!

 



lite ändringar

Sådär! Nu har jag pillat lite smått i stil- och kodmallarna. Har flyttat upp menyn bara och lite trixitrix. Nu kallar sängen så lockande att jag inte kan motstå längre! Imorgon äre fullspäck på schemat, vi ses på Fame! Nightyy :*


26e november

Hej alla supersnälla sötnosar!
Godmorgon säger jag, för jag vakna precis haha. Kom ner och fick glögg och peppisar av mamma :) Jag och Elli sitter i varsit hem och taggar inför imorgon. Och det ska inte sluta som förra helgen, katastrof och pinsamt. Kommer nästan inte ihåg nånting haha men de är ju de man har sina vänner till? ;) shit asså.. Imorgon blir det Fame iaf, fira Becka med massa mysmänniskor och nån annan kan man ju skuffa bort i ett litet hörn. Jag ska ha kul som fan och ingen ska få förstöra min kväll, that's that. Innan krogen har jag lovat mamma att göra julfint hemma, städa, pyssla och pynta.. som jag älskar! Kanske bakar nånting också om jag känner mig snäll ;) Nu räcker det! Läs å njut


Emma Watson vs. Hermione Granger

haha eller typ, hon har klippt av sig allt hår! JEZ and oh noes!! Hennes fina hår som satt så jävla bra på hennes huvud? All gone. Kanske kan de vara för att bli av med Harry Potter-stämpeln och inte vara Hermione Granger för resten av sitt liv? Men då säger jag: Too baad little friend! Är man med i leken får man leken tåla. Jag menar visst är det synd att huvudkaraktärerna inte kommer kunna göra andra filmer utan att folk direkt förknippar dem till HP, men å andra sidan så behöver de inte göra fler filmer för att, så att säga, "överleva".. och å tredje sidan så fattar jag inte varför man inte skulle vilja vara direktlänkad till ett utav världens största mästerverk. Det är ju enormt!


Söta Emma Watson med hår!


en månad kvar!

I'm going home
Downhearted and hoping
I'm close to some new beginning
I know there's a reason for everything
That comes and goes


So many people are looking to me
To be strong and to fight, but I'm just surviving
And I may be weak but I'm never defeated

Inside my bones are cold and my heart breaks
But all the while something's keeping me safe and alive
Åh idag, äntligen!, har vi kommit igång med vår lilla verkstad i Exposalen :) Jag och Angelica har gjort tre färdiga armband, sex halvfärdiga och planerat några fler. Sen får det räcka haha! Vi har ju inte miljoner att slänga ut på ett obligatoriskt projekt, oavsett hur roligt det är! Hoppas att folk gillar vårt arbete och beställer. Jag kommer länka sidan man hittar våra armband och all information när vi har färdigställt allting :) Det är en månad kvar till jul förresten gott folk! Börja va snälla annars får ni inga julklappar eller pepparkakor!! :) Nu är det snart dags för Grey's Anatomy. Fråga mig inte varför jag kollar på den serien när jag hatar blod och sjukhus, jag tittar bort rätt så ofta om jag ska vara ärlig hehe. Serien är bra, så screw the rest of the fucking drama, k? hahaha. Bye bree.


*



feel so bad still

but I deserve it.
bigtime


sthlm with my love

Jag for till Stockholm igår med Sara & Elli. Vi shoppade och frös emellanåt men det var trevligt. Sen mötte vi upp Johan, Becka, Matilda, Christoffer & Peter och drog till kinaresturangen China Wang. Maten var inte ok, sushin var god och jag brukar inte gilla sushi så de va ju en trevlig överraskning. Dock var maten inte värd 158kr , och vattnet var inte värt 10kr! Jag fick en irriterad jävla chock när Matilda kom tillbaka och sa att vi skulle betala för vattnet men det är ju Stockholm, ellerhur? Sen påstod de att inte alla hade betalat! Uschåfy jag va så pissed så jag bara gick därifrån så fick de andra gå efter sen. Då träffade jag min kärlek, Harry Potter<3 haha inte just han, nej, utan konceptet, just detta fall i filmform! Som jag längtat och åh så bra den var! Jag tyckte det var synd att de inte fokuserade lite mer på Monsterögat dock, men det kanske kommer i nästa film, den allra sista filmen, som släpps i juli nästa år. I'm loning!

Nu ska jag käka frukost, sen sliter jag på jobbet!! Haha stå staty i 2 timmar, väldigt ansträngade? Kanske inte, men det är ju bland det mest uttråkande man kan göra.. nej nu försvinner jag, ikväll blir det utgång med bästa Ellinor! CYA!


Mozartkulor

 

Gör en kula med mandelmassa, platta till den och lägg i en liten bit nougat och slut om den och rulla igen till en boll. Doppa i smält choklad och ställ i kylen tills det stelnat. Supernajs!



muffins á la elin & linn

Haha, jag orkar inte skriva nåt recept inte. Kör en kladdkakssats, fördela i formar och grädda mitten 15-20 min på 175 grader. Låt svalna i hundra år sen klicka på grädde och ett färskt litet bär, detta fall ett stort jävla hallon. Mums!



Släpptes igår!

Får se hur länge den stannar på YouTube dock, & de e Premium på Spotify haha.

De e en fortsättning på deras första låt! Enjoy, 'cause I did.



17e.

Jag hade nationellt prov i svenska B idag, skrivdelen. Riktigt lättad bara över att det är ready-donedone men så gick de ju jäkligt bra också :D Hoppas man inte spårat totalt bara haha så uppgiften inte upfyller alla kriterier, de betyder iiiiiiG! Idag fyller min mamma år så jag och Linn har bakat dubbelsats me kladdkakemuffins :D så ska vi lägga en gräddklick och ett hallon on top :) sen blir det smörgåstårta också! Toppenbra, idag mår jag finemang :*


Åh så söt!



-

vilken jäkla kväll, och bra mår man ju inte heller.
men så länge man lever ska man va glad eller hur.


you should try it! ...eller?

Ursäkta, suger du av främlingar? Eller jag kanske ska presentera mig först?
ha-ha-hahaha testa den så får du se hur ditt öra mår när jag filat klart!


haha ååh har så fett tråkigt, vaknade för en cirka halvtimme sen och trodde de va morgon! visst e jag fortfarande trött, men jag hade en dumdum mardröm innan så jag ville inte somna om :( undrar hur de e me linda också.. de va så mycket bättre när man va där uppe även fast jag hatar sjukhus men då hade man iaf direktuppdatering ifall de skulle hända nåt.. aja. nu blire väl film eller nåt så får vi se om jag somnar om. haha bloggpaus, hur tänkte jag där egentligen? vi hörs imorgon mina brees, då börjar vi med eventet! kanonkul :)


stomach ache

Jag har så ont i magen just nu, dels för att jag är snorhungrig men mest för att Linda åkte in på sjukan idag på grund av hennes onda mage. Hon ringde och väckte mig och fråga ifall jag kunde följa med, så jag satt på bussen 20 minuter efter och hann bara slänga i en apelsin i väskan vilket var det enda jag åt på hela dagen. I alla fall. För att dra det korta strået så visade de sig att Linda hade en cysta som hade spruckit för ca 4 dagar sen och nu fått en till cysta som de inte kan göra något åt verkar det som.. hon ligger kvar på ackis för observation... har vart fett orolig idag alltså! Även fast jag var med henne hela dagen haha men man blir ju det. Nu ska jag äntligen få käka middag, ciaoo.


bloggpaus?

känns som att jag borde skriva av mig i mina läxor istället för en meningslös dagbok som e tillgänlig för alla. sen så orkar man inte alltid blotta sig själv speciellt när man verkligen inte känner för att dela med sig om allt som händer. och som jag sagt förr: mina närmaste behöver inte läsa om mitt liv för att få reda på senaste nytt, ni stalkers får helt enkelt stå ut ett tag. vem vet kanske jag känner för att uppdatera redan imorn. tomorrow's another day isn't it? ciao mina brees, vi hörs!


Ångra inget från fyllan, då kan du sluta dricka också.

Jag skulle helst vilja säga att jag vaknade nu, men faktumet är att jag blev väckt. Skulle kunna sova ett antal timmar till men nu bär det att gratta mormor sen tända ljus på farmors grav. Ska hinna med att träffa HK Junior också som jag inte sett på hela lovet :o Igår va kul, de få bilder som jag tog lägger jag upp när jag kommer hem igen.

Ciaoaoao!


uppdatering

Inte uppdaterat på ett tag, haha. Det har vart störda men extremt roliga dagar nu på mitt sista halloween-lov. Jag orkar inte ta upp nåt egentligen så jag säger; Ikväll kör vi igen. Vi ses i dimman.



första november.

Godmorgon världen, vilken underbar dag! haha eller. Jag vaknade för en och en halv timme sen typ och kände mig jäkla bra eftersom jag inte brukar vilja lämna sängen förns efter tolv ^^ Dagens planer är att träffa Marielle som jag inte har sett på typ två månader, helt sjukt! Sen så ska jag följa me Sara in till stan om jag hinner och senare ska jag förmodligen dricka med Elli & Carro men får se om de är på.. jag är jävligt på iaf! Sen imorgon får jag fan ta till att plugga!! Kom på nu att mitt svenskatal ska skickas in idag, men jag har inte tid att skriva det.. haha ser ni vad jag prioriterar? Inte bra, nej, men jag pallar inte med skolan speciellt inte på lovet.. Nu ska jag frächa upp mig för ännu en ny dag, som vi lever som att det var den sista.


en liten höstbomb


Vattentornet i Storvreta.
Tänkte knäppa på dagiset jag lekte på också men det är plattat till grunden..

Beckas converse, "bananpaj♥" haha nja.. hatar banan.

Mina systrar. Sara sminkar Malin inför hennes konståkningstävling i Västerås.

Fyrisån vid raggartorget, nån hade satt upp en film mot murväggen!

Hahaha måste slänga upp den här också. Det är från i fredags, världens svidande
brännmärke under knäskålen typ men inte ett jäkla märke på mina strumpbyxor..
hur fan gick de till?