Grattis på nyår

haha min vän Ellinor är bra söt hon, & hennes uttryck e klockrena!
Älskar dem och henne!


Men Gott Nytt År på er allesammans.
Det kommer bli kanonkul,
sex av fem toasters!



it started with a low light

och nu är jag hemma.
Har varit på stan med B och hon hitta nyårs-outfit tillslut :) sen fixa hon röjröjsaft och vi gick till Kicks för att fixa hårfärg till S. Nu sitter jag hemma och skickar nyårs musik sen så drar jag till tvilling igen för hon e ensam nämligen. E lämnade henne hon me för hon skulle hem och tvätta och städa osv. Nu jag försöka skicka låtarna i ett mail ist, funkar inte på sug-msn.

pous<3


bästa ICAreklamen!



fixafixa-dagen

God morgon alla heta pannor! I natt blev det varmt kan jag säga, jag Sara och Elli delar ju säng fram tills nyår. Idag ska jag och Elli fixa resten av grejerna inför förberedelserna för sista dagen av 2009, så ska vi sola också yey! ^^ Vi ska hjälpa Becca hitta kläder inför Dday. Nu ska vi nog äta frulle, så om det inte hinns med lite närmare deadline; God fortsättning guapos.



 l . o . v . e



'cause forever our love will breath



my hair does the work of color


Sweater från Cubus 199kr - 100kr = 99kr
Hood från Cubus 299kr - 50% = 149,50r
Top från New Yorker 139kr - 50kr = 89kr
Dress från Vila 299kr - 200kr = 99kr


& en blus från H&M,
en bh från Cubus och
blomörhängen från Gina


mellandagsrea

Om du vill se galna brudar slåss om ett tygstycke är det bara att åka ner till stan de närmsta dagarna. Shit asså :P Jag har inhandlat för ca 650kr, riktigt nöjd me mina fynd. Jag kan till och med lägga upp bilder på grejerna sen när jag kommer hem, för å att variera sej liksom =) Ikväll blire bio också. Luftslottet som sprängdes! Blow me away.



PLAY IT

Imorgon blire mellandagsrea med sexi & twin.

sen cancergrill för nyårs-färgen (y)

 

nu ska jag lägga mig i min varma säng med min underbara Chilli-filt och läsa.

puss


my christmaslist

Mamma & Pappa
- Babyliss iCurl
- Chokladask + Peace & Love 2010
- Hårmassagegrej
Mormor & Morfar
- Toffifee + 500kr
Farfar
- 1000kr
Faster & Farbror
- 500kr
Lillesyster
- The nagelkit (tsms me Sara)
Kusinerna från Vattholma
- Moringa BodyButter fr. TBS
- Shea LipButter fr. TBS


merci for haveing you





God Jul
på er söthögar!
Hoppas ni inte varit stygga i år ;)


Dan före

doppardan

Har varit lite blandat stress och lugn idag. Blev ganska en seg morgon, sen messa Becca och vill att jag kommer in till stan och gör henne sällskap vid julklappsinköp och så behövde jag hämta lite julklappar som jag lämnade hos henne igår, så perfekt me andra ord :) Jag inhandlade även ett vitt linne från gina, strumpbyxor(röda, såklart) och mer hårfärg(rött, såklart) för själva Julaftons outfit om man vill säga det så. Nu svamlar det och stämningen stiiiiiger i röda stugan. We like it. A lot. Malin sitter i tomteluva och går igenom julgranspyntet, pappa tar in granen och mamma fixar med skinkan. Det är tradition i vår familj, klä granen  mot julaftons natt med en julskinkad vörtmacka och senap. Då kommer stämningen på riktigt, dan innan. Lite sent kanske man tycker, men den behövs ju faktiskt bara en dag om året, de imorgon då. Sen ställer man om till nyår, och fyfan va nyårsafton ska äga skiten ur detta år! Nytt år och nya tag, med gamla och nya vänner =) puss på alla som bryr sig. jag älskar er.


gull-Erik

För snygg-Erik är ju upptaget lix..

Det var Rabih & det var Calle & det var Erik ♥
Igår fick vi jullov! Äntligen och va skönt det är =) Vi drog ner på stan och jag kirra Alice's julklapp som tog en timme typ kändes det som. Sen gick vi till en hemlig butik och köpte en liten julklapp till Lillesyrran, och sen blev det Beccas place & pannkakor á la oss ;) Klockan fem skulle Erik vara i Knivsta centrum, så där var vErik & Bellai ju också såklart! Med Becca, Elli, Sara, Bella, Tobbe och Emma njöt jag i en ungefärlig timma, och först ut var Rabih! Ni skulle sett Elli's reaktion den var guld värd! Calle var awesome och Erik var en gud. Hihi va man smälter, underbart! Bilderna är Bellas, snyggingen på bilden me Erik <3


GOD JUL!


my philosophy of life



f
riends are family
it's what you do that defines you
people always leave

 



mjaaow lussekatt



Affections

känlsan för julen, stämning och glädje - känslor för andra, starka och äkta.
Blir man mer känslosam kring juletid? Denna kalla och isande årstid och högtid kanske man söker ting som värmer en från insidan, när det kyler på som bara den utanför. Jag vet att jag iallafall blir mer omtänksam kring julen. Visst att mitt motto är att vänner tillhör ens familj, och jag försöker alltid vara den vän som jag själv skulle vilja ha, men jag känner mig mer harmonisk och folk uppskattar ett leende på ett annat sätt runt jul. Det är den uppfattningen jag har fått. Är det inte så?


tipp tapp tippetippe istapp



Stämningen speglar sig i snön

Grannen kan verkligen ge en den där extra glada julkänslan som ofta fattas när snön ej fallit. Nu har den förvisso kommit, men jag mår så jävla bra av att gå förbi det här varje dag. Jag blir glad och harmonisk.
Idag har jag gått runt på stan med Sanna efter skolan, de va mys! Vi var överallt hela tiden haha, och inhandlade 4 grejer på 2½ timma =P Vantar till henne, Mössa till hennes farmor, Aniktsrengöring till mig och cigg till Elli. Men de var mysigt att gå på stan me henne söta tjejen =) Efter det så tog vi bussen hem till mormor och morfar. Jag, Elli och Sara vill säga. Sanna åkte samma buss dock, klev av en hållplats efter. Vi fick ett varmt mottagande, och morfar fixade värsta tjockis-mackorna till oss söt som han é! De blev så glada att vi kom synd att man inte tar sig tid att åka oftare..
Nu är vi hemma, Elli ska sova hos oss och vi ska titta på en Elin-favorit, The Notebook.

Hosta och nys, kryp ner å mys



Här går min gräns

Låt mig bara få försvinna ett tag, ta en paus, ge upp. Snälla jag orkar inte mer. En liten paus, låt mig få ge upp bara ett litet tag.


Rainbow Veins

Angelica har lagt upp Fireflies på sin blogg, och jag lyssnade lite på Owl City's andra låtar. Hitta denna, skön och chill. Precis vad man alltid behöver :)



Resultat i fönstret




Bilderna är tagna av handledaren, hon mailade
dem precis. Och det ser faktiskt bättre ut i
verkligheten! Bilder på mobilerna kommer sen.


2

MÅNADERMONTHSMESES

TORDAG!
Har inget kvar på praktiken! Vi ska bara ner till hotellet och lämna pengar, kvitton och lite rekvisita ;) Idag ska jag träffa Beccilicious, sjuukt länge sen♥ Hon slutar runt halv fyra så de blir efter det :) Träffade Jonny på tåget idag också, och han flyttar på lördag! Fett me najs ^^ När vi klev av tåget så vare en snubbe som sprang och skrek "Undan! Flytta på er!" osv. Han sprang på kanten, jävla wannabe ballerina! När han kommer till oss grabbar han tag i Jonny och håller på att dra me Jonny ner på spåret, men han tappar greppet och faller på ryggen rakt på rälsen!! Idiot säger jag, skyll dig själv om du inte är i tid till tåget. Nu sitter jag i skolan med Linnea och lyssnar på en annan dators musik, fyfan va dålig =( Jag vill ju lyssna på min spotty.. Nu blev det dubbelmusik helt plöstligt.. ajajajaj för öronen.


DESPERATE

HOUSEWIVES

Såg ni igår eller eller eller??? Jag blev helt paff av avslutningen, och det var sista avsnittet av säsong 6!! Fyfan va frustrerad jag blev när det slutade. Man får inte göra så som dom gjorde igår! Undra vem som dör. Orkar inte vänta till vår </3

MEN NU till en huuuur underbar nyhet som helst!
MARIELLE KOMMER HEM! =D Jag är leden för din skull att du inte fick vara kvar längre, men jag är jätteglad för min skull ^^ PUSS BÄSTA VÄN FÖRALLTID & vi ses snart! =D =D =D


åttonde december

Saknar Carro! prata me henne i nästan en timme igår, och dagen innan en halvtimme. de va mys! Ska sova hos'na på onsdag =)
Igår efter direkt efter inägget innan åkte jag in till stan me Saras lunch för hon skulle ju jobba kväll också så lunchen kunde hon inte hoppa. Tog även me två frukter till'na :) (the good twin!! :( stop it albin ) Sen så blev ja kvar där och my (evil) twin tvingade mej att spela piano. Åhhhh du ska få igen dummaaa. Sen så träffa vi min kusin Erika, gick mot upplysningen och så kommer hennes dotter Alva hahah timing asså! Vi "kila vidare" och träffa Elli och så skulle hon typ jobba på en gång "/ Gick runt på stan och gjorde verkligen ingenting sen så kom Albin och sa att ja var ond tvilling, jävulsk osv.. dum! Vi träffa Timmy och ja åkte hem me han. Typ så gick min gårdag till heh :)
Just nu sitter jag i skolan och väntar på Linnea med.... gissa? börjar på S ;)

Puss


no need for a chill-pill

Vakna imorse och stressa som vanligt och skynda mig till tåget. Där ser jag att ja fått ett sms av Linnea om att hon kommer senare idag :P HAHA men jag åker in ändå, och när jag kliver på tåget får jag ett till sms att hon e sjuk(krya på dig!) xD min otroliga tur, eftersom det egentligen inte finns något att göra nu förutom att lämna tillbaka lite stuff och de vill man inte göra själv liksom. Men jag väntade på station, drog iväg ett sms till Sara och frågade när hon ska in, hon svara inte. Då kom ja på att jag kan åka hem till Sexi eftersom hon börjar två idag, men hon svara inte heller.. så jag sitter där helt mobbad och då kommer Jonny så går vi lite, Sara skulle ta tåget efter det. Jag och Jonny träffa Timmy på stora torget och så åkte dom till skolan efter de hade lurat mig lite heh. Då mötte jag Sara på station och så följde jag me till hennes praktik. Kulkul. Nu ska hon tydligen jobba kväll också stackarn. Elli svarade efter ett tag och sa att hon inte hade sovit nåt så då lät ja henne sova lillskruttan<3 nu e ja hemma igen. Se va mycke tid man har, skriver en hel jävla bok om två timmar av en måndagsmorgon (y)
MEN OFTA ANGELICA HAR FÅTT EN SONY ERICSSON SATIO?!!?!
Jag vill ha en. Jag vill ha en röd.
Asså cut. </3</3


rojo como papa noel

Jag såg jultomten idag =D


Ahora -Singstar con mis hermanas, ciao!



Mmmm frukost :)

Uppe me tuppen idag. Vaknade halv nio och låg å lyssna på Håkan i en halvtimme. Och nu är min frukost klar också! Kaffe me rostat bröd, satsare jag vet ;o Haha nä men idag blire mysamys med sexi! Egentligen skulle vi kidnappa henne igår men det passade inte för henne, hon skulle vara hundvakt (men till typ världens sötaste så icke bli arg på den). Jag färgade Saras hår igår också, NICYYNICE! Sen så 'fick' jag locka hennes hår också under idol. Erik var ju helt läskigt grym!! När han briljerade Run to the Hills och gick ner innan upphöjningen asså?!?! Sjuk snubbe alltså. Nu kom min lilla kisse och smörade för att få käk, så sööt klart man inte kan säga nej :) Älskar min röda knopp<3


GAGA olalaa

 

Det är fredag. Det är helg. Det är party.

Lady G for the partey-mood?

TOTALLY



oh really?...



"One who admires you greatly
is hidden before your eyes.
"


too many feelings

miss you and want you and don't know what to do with another


luck is believing you are lucky

Fick precis en rollo av käre Uno :)

Jag å Linnea är nästan helt klara med våra mobiler :D Igår mätte vi upp trådar till alla kulor och knöt fast alla på krokar också, flitigt slit, och skittrött blir man på alla jävla knutar! =P Imorse åkte ja tåg med Jonnyboy och suprise suprise så ska han sova hos Timmy i Storvreta inatt. Ska träffa dem senare idag då :) Jag och Sara skulle träna idag också, fast jag glömde kläder. Åker väl hem och hämtar dem efter "praktiken". Nu e klockan nio och Linnea borde va här tycker ja! :) Spotify<3


You see the smile that's on my mouth?
It's hiding the words that don't come out..


fullmåne

Imorse minsann var jag duktig och gick upp tio i sex, tappa upp ett bad och njöt ett tag :) Sov inge bra inatt. Somnade klockan åtta så jag missade både NCIS och mina desperata hemmafruar (n). Sen så vaknade jag klockan elva-tolv nångång, uttorkad efter vatten så gick ner å drack. Då kunde jag inte somna igen förns klockan ca tre. Menmen jag hade inga speciella energibehov idag så ^^ Jag och Sara gick mot tåget en aning tidigare för jag hade för mig att det var isbana igår kväll? :s icke imorse iaf, så vi var typ 20 min förtidiga till tåget x) men de gjorde inget för frosten gnistra i månens sken och jag var trött och njöt av det lugna tempot.
Nu har jag precis kommit hem från jobbet(filmvisning för bedårande snorungar, rekomenderas inte) och vi visade Madagaskar 2. HAHAHA fyfan va vi skrattade åt en scen jag och Joanna! Kunde inte hålla mig. Giraffen va han nu hette skulle dö och förklarade att han aldrig fått chansen att berätta för Flodhästen vad han verkligen känner. Nån ap-guru demonstrerade lite väl gay hur han skulle göra, och säga hur mycket han hatade henne. "Nja, hatar är inte rätt. Snarare älskar.." "Älskar?! Shiet mannen! En riktig hingst! Gnääägg gnääägg" HAHAHA kanske låter "ehm whatta fuck is she on?" för er, men det var kul om man var där ^^ Nu ska ni slippa läsa mer. Och jag ska se Grey's om halva timmen!


Puss gnäggiga hingst



Gillar mitt schema

Typ fram till jul hahha :)


första december

Stängde av mitt alarm i natt igen -_- som tur var så vaknade jag när pappa åkte, eller var det av smset jag fick av Linnea? Hah. Nu skyndar jag mig till tåget.



Ciao cuties