after the lunch

Wendy Cope

~
On Waterloo Bridge, where we said our goodbyes,
the weather condition bring tears to my eyes.
I wiped them away with a black woolly glove
and try not to notice I've fallen in love.
~
On Waterloo Bridge I'm trying to think:
This is nothing. You're high on charm and the drink.
But the juke-box inside me is playing a song
that says something different. And when was it wrong?
~
On Wateroo Bridge with the wind in my hair
I'm tempted to skip. You're a fool. I don't care.
The head does its best but the heart is the boss,
I admit it before I'm halfway across.
~


preparing for summer

Idag har Elin shoppat för 653,50 kr. Hon har köpt det ovanstående, två linnen på Cubus, ett armband och en top på New Yorker och en kjol på Gina. Imorgon ska hon köpa sommarlovskortet också! Sista sommaren hon kan använda det.. Nu väntar hon på att Linn ska komma, för Linn ska sova hos Elin :) Hon fick veta att hon har MVG i bild också :D Men hon fick inte MVG i Engelska B, tror hon i alla fall, för hon fick bara VG på nationella. Nu ska Elin gå ut i solen. Heeeerrå. (ibland har man bara mindre roligt)



PEACE ☮UT

now they're gone.
Det är en månad kvar till peace and love, och jag väntar fortfarande på beskedet om husvagnscamping. Sommarn står och trampar en på tårna lite också, lite irriterande hur den inte kan bestämma sig vilken temeratur den ska hålla. Men nu äre fint väder, däremot inte så varmt. Idag är planerna att åka till sommarstugan, kanske uträtta lite ärenden istan också. Elli och Saras plan idag avgår 13.20 från Arlanda, och jag såg dem precis åka iväg härifrån. Lite ensamt det kommer bli, ingen att tjata på om att man behöver datorn osv. Jaja, på skolavslutningen ska vi ut på krogen iaf :) Jag, Linda & Becca. Jag försöker övertala Ida & Linn me. Kanske det går, kanske inte. Nu blire frulle. Ciao!


you are so easy to dislike

Igår var jag hemma hos Becka. Vi grillade och snacka massamassa och umgick med gött folk. Idag åkte jag ner till stan för att köpa skor med systrarna men icke de inte. Sarisen hittade inga snygga dojjor, och då gåre ju inte.. då gick jag till Ida & Linn, som var på fotoutställning en bit från Carolina Rediviva. Där fanns det godis och cider och alla fick smaka haha :) Nu är jag hemma, 125 kr fattigare men ett puder rikare. Snart ska vi käka, fett hungrig as usual dagen efter (; Ikväller skulle jag träffa Elli men hon orkar inte :( så vi kommer inte ses på en vecka! :o Jag skrev precis på Christoffers gips me, "AKTA DIG FÖR POSTBILEN!", lite internt sådär.. har bröt ju handleden för att han försökte ge sig på en postlåda sämt som han är hahahhaha! Jag kanske träffar Carro ikväll :) hon e i Uppsala första gången på 10000 år, och de va ännu längre sen jag träffa tösen. Nu ska jag plugga lite (y)



dunka reggae

haha. grannflickorna gillar muskler (y)

 

Det känns som att livet löser sig just nu. Det känns bra. Jag behöver till expempel inte kompletera något i samhällskunskap för ett godkänt betyg, och Mediekommunikationen verkar lovande, och engelskan äre bara å vänta på betygen på de nationella, och svenskan löste sig idag också. Grafiska Illustrationen fortsätter ju nästa termin också och den känns det bra med. Usch va bra allt är just nu, och det är ju bara en vecka kvar till sommarlov! Jag har ju en sommarlista på Spotify (som har 8 subscribers, btw! ^^) men sååå många bra sommarlåtar(reggae ofc) finns inte. och de e en låt som jag fick av en kompis som inte ens finns på youtube?! Cradle Robber heter den i alla fall, av Degree. Om ni hittar den ären värd å lyssna på :) Nu ska jag plugga lite, sen ska jag krypa ner under täcket och sussa.

 

Sex on fire(reggae cover)

 

Buena noche.



någonsin skrattat åt en lyktstolpe?

Pallar inte gräva i mina tankar just nu, det ända jag hör är "sooova". Men jag kan ju i alla fall berätta att det gick bra på samhällsprovet, och det gick bra på engelskaprovet också :) Jag kan också säga att sex liter sprit är tungt för min axel. Tur att jag är spänd. eller? elleeeer? Shit va trött jag är.




(ooh. "på tal om" rubriken.. jag vet inte varför jag skrev så. jag är bara trött)



Melanie Fiona



summer flow

Igår var det sjudundrande varmt, låg och dog i solen nästan. Efter jag firat Alvas konfirmation så åkte jag och Elli ut till stugan och grillade och mös med världens godaste vin! Eller iallafall det godaste jag har smakat, och det blire midsommarfylla på, verkligen! Med till P&L ska det också (y) Efter vi käkat gick vi ner till sjön, men vi kom inte ut på bryggan för vattnet har stigit nå enormt. Då gick vi tillbaka och började med skräckisarna, och den första filmen var inte rolig =( Närkontakt heter den. Den var alldeles för verklighetsbaserad för min & Elli's välmående.. Så när vi skulle titta på nästa skrämmis (The Uninvited) ville vi inte, så vi kollade på She's All That som lämpligt nog hade legat kvar i min DVD (som man måste ta med varje gång man ska ut dit, inte så high tec på landet). Idag så hämta pappa oss och så skjusta han in oss till stan och jag och Elli shoppade skor :D och jag köpte hårfärg också. Den enda som har hållit med mig om att min nuvarande hårfärg inte kan bli värre vad jag än slänger i för nåt är expediten på Kicks (y)



på med slingmössan!

Aaa. Nu äre så att lille Elin färga håret när hon kom hem i natt. det gick ju bra att dra ut slingor tills jag kom till bakhuvet, där jag fick improvisera lite hål. Ajjjja. Nu sere förjävligt ut iaf, eftersom jag sköljde ut färgen för tidigt. Men jag lägger i en ljusbrun så det röda och orangea och gula och fula försvinner haha! Och måste tacka P också för att du hämtade mig i stan igår!! Nu ska min kusin konfirmeras, så iväg till kyrkan blire för min del, sen Vattholma för smörgåstårta :) Elli du måste vakna nu också.!


let me check my calender.

späckad helg! Snart drar jag till P för att grilla och fira Timmy sen vidare till Heidenstam där Johanna bor för hon fyller också år :) haha Tobbe lovade att han ska supa mig under bordet, vilket ingen lyckats med förut. Inte under iaf hehe (: Så nu ska jag bara fixa mig lite granna. Hoppas ni får en trevlig helg i solen och värmen!


mosquito bite

Det är 30,4 grader på mitt rum, och det är tjugomiljoner mygg utanför fönstret.

Visst är det härligt att sommarn äntligen är här? När jag åkte buss idag så rann det från hårfästet, och det var olidligt. Men ärligt från hjärtat så svettas jag hellre som en snögubbe i Egypten än fryser som vi alla gjorde denna vinter. Det finns ingen rätt till att klaga på lösningen till våra klagomål för några -till och med bara- veckor sen. Så jag tackar och tar som det heter, så äre bara å slänga in sig i en kalldusch om det blir för jobbigt.

Så idag har jag varit i skolan, fast mest suttit i solen och inte gjort nåt vettigt. Sanna var på besök också, trevligt att träffa henne igen har saknat bruden!! Sen när jag kom hem har jag bara läst. Jag tänkte sätta mig i solen och njuta med boken, men jag kände att jag skulle tillfredställa myggorna alldeles för mycket för att det ska falla mig i smaken. Fy fan va myggit det är runt mig. Det räcker med att vara ute 1 minut så har du 10 myggbett, och jag överdriver inte eftersom ja har bevis. Man skulle ju kunna tro att myggorna håller sig borta i solens strålar men helvete heller. De är desperata efter blod de små jävlarna..
Nu ska jag ta en dusch, en kall en.

Ciao!



du är fortfarande enastående och unik

how is it that when you have a cold, you get all feverish and hot?

höhö. här sitter man då, sjuk och för täskig. två samhällsprov imorgon och jag måste skriva ut mina instuderingsfrågor med skrivaren som vägrar mata ut papper.. det är ju så typsikt mig att alltid vara ute i sista sekunden, kanske sara kan vara bussig och trycka ut det i skolan? (tänka sig att hon ringer precis efter jag skrev det där och sa att hon kunde görat, min änglasyster) usch vad jag inte diggar den korta tiden vi har kvar i skolan. viiisst jag längtar efter ledigheten, men eftersom jag varit så skoltrött detta året så äre taskigt mycket att ta igen.. som tur är så har jag trean på mig att kompletera ifall det skulle vara nödvändigt vill säga.. jag kan inte fatta hur jag kunde gå från att vara missnöjd med ett VG till att nöja mig med ett G på så kort tid. antar att skolan verkligen tär på en tillslut. jag har i alla fall aldrig nånsin haft så dåliga betyg som jag kommer få på dessa kurser.. som tur är finns det hopp för MVG i engelska B, fast bara om jag får det på nationella. pang där kom pressen tillbaka liksom.. aaaeääj usch nu ska jag sluta negativera mig. solen skiner, det är snart sommarlov(det sista) med Peace & Love, Gotland, URF och underbara människor. Livet löser sig. Jag kommer se till att få det jag vill ha, det ska ni ha klart för er.
och så var jag bara tvungen att ta kort på min även till synes nomnommiga lunch

mmmmm krabba


call me a billionaire

'cause I got my friends



Kroogen igår! så jävla kul jag hade hela kvällen gaaaalet! Inga vimmelbilder heller de e galet de me haha. Nu ska jag packa ihop mina stuff&shit så sticker jag, till Marie och är kattvakt till måndag. Elli kommer sen också, saknar bruden, har inte umgåtts me'na på år och dar! :o sick in da pants. Aa ikväll blire kanske fest, fårse :) Ciao!



hellre tokig än tråkig

Måndag.
Första dagen på veckan och jag känner att jag lever mitt liv, även om jag hade kunnat haft det lite roligare än att sitta på lektioner och tänka på hur fattig jag är. Men vafan det är väl en del av livet de me, och efter regn kommer solsken ;) dessutom så lämnade jag in ett par kvarglömda kandskar hos Jill i receptionen, och karman ställde fram en kopp från Avat's rätt framför ögonen. 3 kr = godis till mig och Becka :) Vi två var också väldans finurliga med att titta på filmen istället för att läsa boken på engelskan, The Wave. Trodde vi i alla fall. Vi fick se den på lektionen idag och gissa vad hon säger? Eftersom det skiljer sig från boken och filmen så kommer jag att märka vilka som inte läst den och då får man IG i kursen. Så det var min plan i eftermiddag, att läsa. Men icke sa Elin. Det blev svenska hollywoodfruar istället såklart. Jag tränade också med Amelie efter skolan, sånt där gympa-pass på friskis. Det ända jag tänkte på var hur folk skulle reagera ifall man framförhöll sig på det viset på krogen. Värsta dansnumret hahaha!!! Nu ligger kissen å spinner här brevid så jag ska väl masa mig iväg för å gosa lite. Ciao!



life's cruel

Då var helgen vecka nånting över. Det har vart ett skönt avslut på en jobbig vecka, och jag har inte pluggat alls. I fredags vart de birabärsande hos Danne med glada människor och mina älskade skåningar Ida & Linn :) Ida vart trött så hon drog hem med sista bussen men jag och Linn däremot va pigga som svin och hade askul me å dunka reggae som Danne hatar xD vi tog första bussen hem dagen efter, däcka i sängen hemma först vid åttasnåret på morgonkvisten. Sen när jag kände för att vakna(runt tre) så fräscha jag upp mig lite(lite verkligen haha) sen åkte jag till moskén för att be så såg jag Vattholma elevhem och kom på att Linn & Ida bor ju där! Så jag gick dit istället. Idag har jag solat och Ida har varit här och vi har tittat på film och käkat glass å suttit ute i solen tills den gick i moln. Nu har jag ångest med concideration for schuul.. skönt med flygar-dagarna nästa vecka dock, slipper man va bakis i skolan på torsdag haha. De e ju trafiktema på VIP, ni kommer se mig i grönt, för de e singlarnas färg ^^. Naj nu blir det lite pluggande. Hope I'll see y'all soonisch



soul sister

Imorgon är det Read- & Listening -delen i Engelska nationella. Jag är ärligt talat inte ett dugg nervös eller så. Man kan ju inte plugga till det sen så är ju engelska busenkelt, enligt mig iaf. I helgen kanske det blir grillning hemma hos mig om vädret tillåter, fast det ser inte så ljust ut. Ska försöka få med mig några till stan imorgon och bara chilla på en brygga or so. Piercingen känns bättre också! Solglajs here I come! :D haha


aj?

AAAJJ!

 



valborgsmässoafton

jag & lillsyrran

 

Valborg har varit en grym dag i mängden. Sitter här å tittar på mitt porriga plåster medans jag försöker komma på nåt att skriva, har ju inte uppdaterat på lite mer än en vecka. Det blev stadsparken med Elli å bärs sen kom Sara, Christoffer, Malin och Peter. Då börja skålet med jordgubbar och vattenpipa :) de droppa in fler å fler vilket som. Det blev knasiknas också när jag och elli drog iväg till ekonomikum men det går vi inte in på :) sen blev det grillchill hemma hos mej & sara med på tok för många människor för vårat utebord xD En trevlig kväll kort och gott helt enkelt, synd att det började regna på kvällen.. Idag mår jag prima som vanligt, jag avgudar mina tabletter<3 hahah kisses.