kvalborg

Haha satt å drev med några igår efter maskeraden om att de glömt semiborg och finalborg. Jag hade verkligen inte orkat dricka idag, man vill ju vara på topp imorgon och köra heeela Vallisen istället :P Som sagt, var på maskerad igår. Det var riktigt kul men hade absolut inte trott att BJ skulle vara så litet :o har ju aldrig varit där förut, påminde om en krog jag var på i Märsta själva planläggningen då :) haha. Jag och Elli drog till en vän sen för att sova men det tog ju år och dar innan man fick göra de haha. Så väcker Elli mig halv åtta så de va bara å stiga upp, åka hem för å byta kläder men jag valde att sova hehe. Så idag har jag bara chillat sönder, riktigt skönt, för imorgon äre taggtaggtagg & upp klockan sju för fix sen frukost hos Becca :) sen i till staden såklart! Wehoo man lär ju se alla peeps där ;) Nu blire lite sovasova, så godnatt :*


maskeradbal @ BJ

 

 

Här e min lilla mask som jag ska ha imorgon på Studentskivan på BJ.

Har gjort den själv hihi :) Gå också in här, och rösta på min snygga Linda!



Wiz Khalifa

Girls fall in love
with what they hear.
Boys fall in love
with what they see.
That's why girls
wear make up
and boys lie.


i brist på annat,


Har ni sett videon på lilla benjamin som gömmer sig i smöret? Inte? Synd, för



du är inte bara ansvarig för vad du säger utan även för det du inte säger

Den här dagen är jättejobbig. Jag har varit på sjukt dåligt humör helt i onödan och är fortfarande grinig. Eller aa, helt i onödan, inget har fungerat som det ska och allt har varit fel och det är inte kul >.< Orkar inte prata om det. Bajsdag helt klart. Och så äre inge fint väder heller. Fast nu håller solen på å komma fram iofs.. men skitsamma de e fortfarande en dålig dag :( Jag behöver en kram :(


last day of last

Idag blir en bra dag för idag ska Elin mysa med Elli, Carro & Jensi :) Nån mer som e på?
Vi ska ha picknick i Nyby, käka massa mums och röka mr smokish. Snacka skiiit!
Sista dagen på sista lovet kommer ju väl bli awesome ändå! Puss :*




kan inte sova...



photo edit


Jag tog en bild på Nalisen haha och mina lila gardiner lyckades färga hela bilden! Knas.


Men tur så har jag min bästa vän Photoshop ;)


Gla' påsk!

Jag har blivit så dålig på att skriva känner jag :p idag äre påskafton som ska firas ute i Rasbokil med mormor & morfar + la familia, Linnsi följer också med man kan ju inte fira påsk helt själv! Efter nubbarna & äggen så drar jag och Linn in till stan för å träffa Linda och sen hem till Patrik :) Jag sökte jobb igår också! Hoppas på tuuurtur för det verkar vara något för mig! Nu ska jag vara lite social med Christoffer för han tjatar jättemycket! Haha nerrå. Glad Påsk på er mina kycklingar ;)



bluezipp

 

såg dessa sötnosar igår, och alla sötisar får ju va me på kort!



my days of b-e-e-r yeh!

De senaste dagarna har jag myst med Ellinor och böysen, supergött! I tisdags satt vi först vid källparken och grillade korv med nån bira, sen drog vi hem till Carros home med Pilla, Carros sistah! Sen dagen efter så drog vi i biran igen och Elin lekte grillmästare, blev fett me gott! Har ingen aning om när jag somnade haha och det var bara att stiga upp klockan nio igen eftersom Ellis mami hämtade upp oss och skjutsade oss till Thun's! Det var kul :D har inte varit där innan konstigt nog, men jag fick med mig en väska för endast 139:- , ett blommigt linne och en superduperfin schal och lite smått & gott till päronen ^^ Just nu dunkas detta i min lilla laptop för ikväll mår öltarmen bra igen, och så ses vi på lilla Red Room för reggaenight! Nu ska jag käkakäka, pussiluss (:



nätshopping

Ojoj.. Elin i farten, detta kan bli dyrt! Man hittar ju så mycket fint just när man inte har pengar haha.. men beställa hem kan man ju alltid göra? (a) Denna har jag klickat hem iaf!



Men den var billig endast 282:-

Nu fortsätter shoppingen, sen blir de solning och lite Ellinor :) pusspuss


han vinner två miljoner på en fejklott

och förlorar allt! HAHAHA så värt att se, men gud så hemskt.



rubrik

Helt tjock i snoken och ont i skallen. Kul. Igår var en bra dag, åkte in till staden Uppsala och satt på Saras jobb i ca hundra år innan hon var klar. Sen drog vi (jag, Sara, Elli, Becca & Christoffer) till stadsparken och satt där och rökte vattenpipa och lyssna på musik. Becca hade med sig iPod/iPhone-högtalare så vi överröstade hela parken, bäst! Sen droppade Linn in och Becca åkte, så det var som att de bytte på nå vis.. sen hem, grilla supersent & vara skittrött, och hem till Andreas å snacka lite. That's my 17th of april 2011. Idag är det måndag och ingen skola, för jag har lov!

CIAO


-

Jag vill uppdatera men har inget att skriva faktiskt. Bloggpaus?


NO WOMAN NO CRY

Denna fiiiina tröja fick jag av Sara och Elli, från Thailand! LOVE IT!
Har ju lovat att knäppa kort på allt jag fått så ska ta och göra de hehe,
men nu måste jag plugga.. :( jävla religion alltså. Bajs.
Nåja, hare bra kanin bättre!


hur kan sången vara falsk

när orden är så rätt?


Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut



Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


Idag är en duktig dag

Eller jag är duktig kanske man säger, men låter inte lika roligt. Eller troligt haha! Vi styrde upp klassbanden idag, ni vet klassens "princessa" osv. Undrar vafan jag blev, så jävla nyfiken hihi. Sen på arbetsmiljö & säkerhet så slängde lärarn upp mina restuppgifter och ett prov pang på bänken som jag valde att skriva på en gång, och så klarade jag det haha grymt ;) hade inte ens pluggat till provet som egentligen var för typ 3 månader sen haha så kände mig duktiiiig, typ. Sen har jag börjat på en tentauppgift och en till inlämningsuppgift och VG-uppgiften sen har jag inget kvar i det ämnet, fett skönt! Ska skriva prov på fredag också. Valde att göra det nu på fredag istället för 26e för skulle kännas skönt att ha det klart innan lovet så jag kan fokusera på andra uppgifter. Asså gud vad det märks att jag varit skoltrött just nu haha.. massamassa grejer att göra. Men jag fixart! Bara jag lägger manken till så klarar jag allt. Jag trodde faktiskt när jag var liten att jag kunde bli bäst på allt, vart tog den självkänslan vägen liksom.. men jag vet att jag är tillräckligt bra för att klara detta iaf! Så skål för mig, inget mer dricka på hundra år, nu ska jag fokusera all min energi på skolan och köra slutspurten! Studenten om 48 dagar tagga folket!



En bild från i helgen, jag & Sofia.
Älskar min nya tunika fast man ser inte så bra där iofs..
men det var enda bilden på mig :P


wiho tjiho

sitter i skolan och e superglad, haha! snart ska jag & tvilling ner på stan och träffa Andreas och Erik och käka nåt innan vi drar till V-Dala nation och tittar på Marielles pjäs :) sen när jag kommer hem så kommer jag bli ännu gladare trorja! Och jag har fått studentmössan idag med!! Fast de hade skrivit fel på mitt champange-glas.... Ericsson, med C.. Jahapp, jaja. Får ringa och beställa ett nytt. Så skickade de fel tunika också HAHA ska de aldrig bli rätt eller? Men jag e gla' endå!


Bless


sånt här ska man ju vakna till varje dag

 

Haha Lollo hade laddat upp den, var också tvungen att dela med mig!



bandsläpp!

Click here 2 see



2morrow

Woup woup! Imorgon får jag något roligt i brevlådan ;) Och så slutar man efter lunch med, så chillar i skolan ett tag sen blire food i stan med Andreas åtminstone innan Marielles pjäs! Ska bli så kul att se, klockan 19.00 gott folk på V-Dala nation. 50kr, helt värt :D Så morgondagen ser jag fram emot. Jag fick tillbaka min kamera idag också! Fatta lyckan, jävla tur att jag gick tillbaka till Fame och kollade. Frågan är bara hur den ramlat ur väskan, när den låg allra längst ner haha.. men spillerill spillerall, jag har den iallafall! :D


livet leker.


vattenpipa & sorbet

Nu är det verkligen vår i luften, och kroppen! Förnyelse är vår för mig, släppa allt gammalt grått liksom. Fågelkvitter, solen som bränner mot skinnjackan. Miljön växer till liv och allt får färg igen. Förnyelseprocessen till sommar. Katterna som sprudlar av energi och springer runt runt tills de är helt yra ut i svansen. Fan vad jag älskar våren alltså. Glädjen av ljuset och lukten av brända löv, folk som grillar i tidig säsong. Inget går upp mot sommar men utan våren kan jag inte riktigt ta in sommaren som man ska. Älskar det. Åh så lycklig man kan bli av förnyelse. Nu ska jag röka lite vattenpipa med Saris. Jordgubbssmak ligger i, innan vare vattenmelon. MUMS! Kanske man kan hoppas på grillat ikväll?


kinda how I feel, I guess.



2night's the night

Linn, Linda, Ida, Becca, Lea, Becka, Isa, Elli, Sara, Johanna, Lollo och Christoffer!
+ någon mer säkert (& hoppas att jag inte glömt någon..)



grillgrillchill hos Princess innan utgång på lilla kändisen FAME,
fira Linn och supa gärnet för sen blir lugna puckar långt framåt!
Så ikväll kör vi, vem är inte på FAME ikväll?


Kör ba kör


fredagsmys

med the one and only, Ellinor



Dagen: vaknade, segade, begav mig till älsko, som var på dåligt humör så vi drog in och shoppade :) haha en spådam lurade oss på 100 spänn styck och sa att min framtid ser ljus ut och att jag ska sluta röka HAHA (y) yepp, sen så kommer jag inte gifta mig med den första jag förlovar mig med heller (tyvärr Carro) utan med en mörk kille som har mycket pengar så kommer vi få två barn. Ja vi får väl se då? Sluta röka lär ju inte vara något problem iallafall? Har ju inte ens börjat. Vi gick och köpte crab sticks det sista vi gjorde sen hem till Elli igen och käkade upp dom hihi mums. Nu är jag hemma, taggar inför imorn! Jag måste tvätta bara.. fan. Hatar måsten.


Everytime is like a knife teasing on my neck.
It's a thrilling feeling but the stab is so hurtful.

Just don't hate on me, K? Look at me.


I went dark

HAHA älskar bilden i mitten :)
Sitter i skolan och väntar på att expo-salen ska bli ledig så jag kan pyssla :D ^^
Sen ska jag hem till Elli och mysa som igår :) Sen ska jag träffa Marielle och Oet!
Jag färgade håret igår också som ni säkert märkt på bilderna, om du inte är kille
förstås dom ser ingenting ;P Nu dunkar vi lite HOFFMAESTRO!


onsdag yes

 

Den här har jag pysslat med i skolan idag :) sen drog jag hem till min saknade Ellinor och fikade med hennes släkt och mös, sen fick jag massa presenter bara sådär! En jättesöt vit klänning, suuuuperfin blåmönstrad blus och ett underbart armband :D tack sötnos :* sen tog vi en promenad till Gränby och snackade massa massa om allt som hänt, tror icke vi är klara än vi får fortsätta imorgon när vi ses :) Nu ska jag städa rummet, färga håret och sova för imorogn blire upp tidigt för att sola med Andreas :D Pusspuss!

 



dagens prio ett

Goddag & eftermiddag på er! Har varit rätt dålig på att uppdatera på senaste (tror jag?) speciellt idag haha, men det är för att idag kom mina systrar hem från Thailand! Gudarna vet hur mycket jag har saknat dom, det var först när jag såg dom som jag verkligen verkligen insåg att de faktiskt inte varit här. Stod och stirrade på dörren nästan en timme och så helt plötsligt står de där.. älskade den känslan jag kände mig levande på svävande moln när jag såg dem igen.. kärlek brudar ♥ Idag har jag umgåtts med Sara och imorgon blir det Elli-mys efter skolan :) Massa fin har jag fått med! En Ed Hardy-keps, en sommarklänning, en Bob Marley typ pås-väska (hur man ska förklara?) och skitsnygg handväska och en jättefin partytop! Så ska jag tydligen få en till present som är från både Sara och Elli men det blir först när alla vi tre är samlade vilket inte blir imorgon när Sara drar till Enköping för att fira ett år med henne pojkvän, grattis turtur-duvor :) Jag ska knäppa kort på mina fina grejer sen också så ni får se :) Nu ska jag göra viktiga saker.. typ.


CIAO


schul

Sitter i skolan och håller på att göra vårkänsla i gallerian, har målat osv. :) Väntar på att arbetskamraterna kommer tillbaka från IKEA så att vi kan fortsätta! Jag är klar med mitt 'projekt' nu också :D men jag kan inte visa än :) Efter skolan ska jag till Ida innan vi drar till stan och fixar biljetter till Fame på lördag! Då har man säker plats och får gå före i kön ;)

Hare bra, kanin bättre - som Princess säger!


take me back to better times




april, april, din dumma sill

Haha, första april. Jag brukar knäcka på april-skämt men idag drog jag inte ett enda. Åkte hem till Niklas runt tolv och snackade lite sen så gick det utför och jag mådde skit! Vet inte vad det var/är men pappa fick komma och hämta mig sen så sjöng sängen som Näcken och jag däckade totalt! Har fortfarande huvudvärk men det är lite bättre annars :) Min studentklänning fick jag idag också och jag har inte ens orkat prova den haha! Får göra det nu, är nyfiken och snyyyyyygg var den ju! Nä hoppas jag mår bättre imorgon Linda kommer ju hit och myser :) Puss