fryser ihjäl.

Helvete vad kallt det är. Jag fryser fast det är 20 plusgrader inomhus.
Ute-termometern ser olika ut, men -15/-19 SAME SHIT. Kom och värm mig, och ta med chailatte! (Seriöst, favorit 2010 blir titlen)

Snart kommer Rebecca Roos hit och Sara ska färga hennes hår =D Få se hur de går, tjejen me håret säger jag bara. Oh my va det växer hela tiden och det slutar inte och jag är smått avundsjuk, hehe. Igår såg vi Avatar! Kan ju börja med att säga att man var en aning irriterad på grund av att SF har sparkat sina städare? För golvet var helt fullt med popcorn & läsk så det blev den dära underbara sörjan som man älskar att sätta ner skorna i. Sen också att Elli's stol va fullkletad med tuggummi, och när hon gick och sa till personalen sa de bara att deras sittskydd har försvunnit? Och om hon ville byta stol så fanns det bara två platser i en annan salong. Men det löste sig, Elli fick plastpåsar av oss och vi satte oss ner, försökte bli av med irritationen och så började filmen. Då vart man glad igen =) Jag satt och tänkte lite innan och under vad det är som kan få så många människor helt blown away av denna film, vad som gör att denna sticker ut, men i slutet satt man helt inne i filmen och jag spände mig som in i sjutton och var typ där. Aldrig att jag skulle våga se den i 3D hahahha. Men den var sjukt bra. Sjukt underbar. Jag undrar också vad som händer ikväll. Men det löser sig väl alltid. Nåt trevligt skulle va trevligt ^^

5 kommentarer
sara säger:
http://saraanna.blogg.se/

filmen var kanon, synd att vi inte fick kompensation bara....

2010-01-05 @ 17:23:13
Becca säger:
http://rroos.blogg.se/

sv; hur får man så att inläggsrubriken är i mitten?:P

2010-01-05 @ 20:26:34
ellli ;* säger:
http://justlikeelli.blogg.se/

ja filmen ägde :D, men va inte nöjd med stolen.. haha, jag lovar att om typ en vuxen man hade kommit å klagat hade dom fixat de! men 2 tjejer.. nixpix.

<3

2010-01-05 @ 21:09:05
Marielle säger:
http://admiratio.blogg.se/

jaa filmen var kanon! :D vad är chailatte för kaffe? :$

tips på att bli varm;

1. BENVÄRMARE <3

2. drick ngt varmt, värmer hela kroppen

3. ta ett bad.

4. se till att det inte bli ngt "läckage" i dina kläder, haha dvs; stoppa strumporna över byxorna, och tröjan innanför byxorna.

Hoppas detta värmer ;*



OBS! haha dom här tipsen gäller när du lunkar hemma, för speciellt tips 4 är man inte så snygg i >.<

2010-01-06 @ 04:20:07
ANGELICA säger:
http://angelicabe.blogg.se/

JAAAAA :D Taggad till max!!



Visst är det kallt!? Var -21 igår kväll, brrr!

2010-01-06 @ 13:13:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: