tjugotredje.

dags för en rejäl uppdatering kanske? drar en snabb visa om igår. jag åkte hem till becka i klassen och drack vin till kortspel. Elin fick alla klunkar, yeee! Sen fick Johanna för sig att jag skulle klippa henne haha så då blev det lite frisörstudio i badrummet. Bra vart det iallafall med tanke på klumpsaxen jag klöpp med och alkoholhalten i blodet. Men sen när vi drog vidare så såg jag att jag missat lite på luggen så jag fixade det hemma hos Filip, självklart skär man sej.. kul vare igår iaf. Vi badade, endel nakna och endel i underkläder. Nu är jag hemma och packarpackar. Imorgon (kl. 2 på morgonen) susar bilen mot färjan till Nynäshamn. Gotland, here I come!


Storken, slingor & Bexxi

Idag har jag och Sara fikat med Felicia på saknade och efterlängtade Storken. Vi hade grymt roligt med att bl.a. knäppa knäppa kort. Sen träffa vi Tobbi, och hans fling ;) Nu e jag hemma, ska slinga håret eftersom jag känner för en utmaning, sen ska jag träffa Becca förhoppningsvis som kommer hem idag! Ciao



What's the Point?



Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
Or just lay on the grass and act and pretend
That's what I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
I pretend like you're not real
Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
To pretend like you're not real to me

What's the point
What's the point
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again


cutcut


Elin ska klippa sej idag, scary. 71cm ska bli som längst 60. det behövs verkligen haha. så shoppshopp, iväg till stan mja :D bye!



Kalas 14 juli



ni vet en tiopoängare

ni vet en sån där tjej man aldrig skäms för å hänga me. Idag är det hennes tur. Finally, finally, finally. Idag fyller Ellinor Olsson vuxen, krogenmogen och 18 år. Jag kommer ihåg när det var min och Saras tur den 10nde februari, och hur surt det var att du inte kunde följa med oss på våran första utgång, och hur låååång tid det var kvar tills du kunde joina oss. Men nu är din tid här mitt hjärta. Det gick snabbare än vad du trodde, även vad jag trodde som hela tiden sa att -det kommer, det kommer snart. Imorgon ska du ut på riktigt för första gången och vi har äran att få följa med dig! Det kommer bli toppenhärligt, och du kommer att älska det min lilla dansprinsessa :) Åh jag kan inte vänta tills jag får ge dig din födelsedagskram, och present såklart! Haha den kanske inte är lika bra som den du fick av dina föräldrar, men jag hoppas att du älskar den ändå ^^ Puss mitt hjärta, och grattis på födelsedagen! ♥



the winner is Spain.

haha myohmy. Vilken match, och vilket jävla krig det var på planen. Visst var målet lite orättvist med tanke på offsiden momentet innan och hörnan Holland gick miste om i frisparken innan Spaniens anfall, men de förtjänade vinsten utan tvekan. Mycket bättre spel, högre klass på taktiken medans holländarna spelade äckligt fult. Sååå nu e VM over. Sadface? naah. :) Let's party instead!


Spanien mot Holland

Ikväll är den stora matchen, finalen i VM. Personligen hoppas jag på Spanien men tydligen så är hela familjen för Holland så de ska bli kul å titta me dom haha! Klockan 20.30 ikväll sparkas bollen i Sveriges första kanal. Snart kommer Ellenore hit med sina badkläder och hoppar i med Malin och Christoffer. Jag ska titta på, får inte bada. Andra Ellinor fyller krogmogen på tisdag! Äntligen baby, äntligen! Å då får jag ha min nya klänning, och så får Elli sin present som jag hoppas att hon kommer att älska! :D Aa livet känns bra nu, I'm happy.


hunden katten glassen

hahaha gammal favorit!



poolparty hos P


Hahaha älskar bilden! Sara försöker knuffa i Eddie så drar han me henne ner, Timmy ser jävla happy ut också :D  Det var roligt igår, förrutom alla uppmärksamhetshoror i desperat behov av bekräftelse. Menmen, what to do? Jag har i stort sett precis vaknat, sov kvar hos P igår så gick jag hem runt tio för han skulle jobba. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Huset är tomt, familjen är på Gröna Lund. Ska väl njuta lite av friheten antar jag :) Ciao.


fyfan

spana in mitt jädra schema.

måndag och torsdag, fetaste hålen..
å tisdan var ju inte så vacker heller..


förmörkelse

ikväll blir det bio med mina bruds. Carro, Elli, Sara, Linda + mej själv tar plats i Spegeln klockan 20.45 för att se Eclipse! härligthärligt. Eclipse betyder förmörkelse, och den svenska boken har de valt att döpa till Ljudet av ditt hjärta. Lika klockrent korrekta översättningar varje gång, eller? Ohwell.. Eclipse. Förmörkelse. Saker som lägger skugga över ljuset. Total eclipse of the heart. När saker är jobbiga så är det bra att man har stöd bakom sig, och jag står bakom dig fullt ut min vän, älskling, mitt hjärta. Om det ändå hade varit så lätt att man kunde  lägga över bördan och bära den åt dig skulle jag göra det tusen gånger om. Fan att allt ska hända samma person over and over. Ingen rättvisa i världen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



facebook.

166 bilder uppe. en video, ca fem kvar. fan vilken jäkla tid det tar!

Imorgon ska jag, Carro, Elli, Linda och Sara på Eclipse. ÄNTLIGEN skriker det inombords. Jag har precis läst ut boken för andra gången, ser verkligen fram emot att se hur de skildrar handligen, om de e någelunda likt min bild :) Nu ska jag kila ner mot staden och träffa mina shoppande syrror, CYA


återhämtning.

den fronten har inte gått så bra ännu. nu är jag hemma från festivalen, har varit de i några timmar. tog en dusch nästan så fort jag kom hem sen så lockade becka och tobbe in mig till nyby så jag är ganska jävla trött just nu haha! det har varit grymt roligt, jag ska berätta lite mer imorgon, uppdaterar bara medans jag laddar in bilderna i datorn vilket e anledningen till att jag inte kan springa upp och däcka i min sköna säng. det tar tid. jävligt lång tid.